shoho

suck inget videoinlägg blev bra, & kameran laggar. det får bli en annan gång. hehe, ska väl typ ut sen, tar med mig kameran då. moha. puss på dig / E
haha kolla de blev mittbena i lugen, loooool


Hej på er

det har inte vart någon vidare bloggning, hehe men ska försöka ändra på det & blogga lite nu. är hos mamma, har ätit naturgodis haha lol det är ju gott, sen sa jag hem till pappa sen ska jag typ träffa jouline. ska försöka göra ett video inlägg snart =) puss på dig / E


mu

You see my soul,
I'm a nightmare,
out of control I'm crashin'
into the dark,
Into the room,
into the world,
of our cocoon.
You are the sun and
I am the moon.
In your shadow I can shine


gamla bilder

är inne på farmors dator, o m g vad gamla bilder, från tusen år tillbaka, en del gick ja tom i fyran på haha & en del hade ja glömt bort att dom ens fanns
man ser typ inte vad de e haha ja och jouline.

felicia 6 jag haha grönan

omg va gör vi? jag och vanessa, typ fyran eller trean

ja & vanessa gjorde sådära när vi lovade varandra nått, haha lol

jag & felicia hahah

när jag & cornelia var i karlstad en gång. hade glömt bort den här bilden, fan va kul det var

jamie & jag hah

jag & anna ;p

en gång för hundra år sen mär jag & vanessa höll på med facewarp

lol

jag & jouline

okej?

lol

vanessa & jag haha

hahahha juste!

lollo&ja hade kul

jamie & jag hah

HAHAHAHAH! OMG 4an typ hahaha lol

um.. ?




vågar inte lägga upp mer


idag

jag fastnar verkligen aldrig på bild. aja såhär ser ja ut idag, lockar mohaha


piercing i under läppen

YES! mamma har sakt att hon ska tänka på saken, jag e överlycklig
lol inte sådär då, men orka inte leta efter en annan bild


shoooho

hej bloggeen =) hah, sov hos matilda igår så det blev inte mycket skrivet. idag ska jag typ träffa jouline. vet inte vad vi gör men nått kul. skriver mer sen. puss på dig
/ ems

gammal & ful bild. hih minns hur glaad jag va


<3

älskar <3 från new moon


blajs

You said you loved me, you said I was your everything. how could you then suddenly lose all feelings for me? I'm afraid, afraid of you So am I afraid of me. I'm afraid to cry, I am afraid to even think about you. thought of you makes me feel great regret, the thought of you makes me feel a big hole that sunk so deep inside of me. I miss you, I miss you so I feel sick of the idea. you are still so much to me.

plattång

förlåt att jag inte svarat tidigare, någon frågade mig vart jag hade köpt plattången. den är från clas olsson eller vad det heter =) fast min plattång funkar nu så jouline fick denhära ist =) hiih

In your shadow i can shine

drog


New moon igen idag!:)

HEJ BLOGEN! hah nej men hej, inte speciellt bra uppdatering idag i know! skoldagen var rolig, haha jag & sara hade ju drama & det var en pyttekille som också hade, han var så rooolig haha. jag & madde skratta ihjäl när vi hade teater med honom. anyway, efter det så kom jou t mig & hämta sin tröja och sånt, sen gick jag till matildas port så var vi hos henne en stund, sen drog vi till mig igen & mamma fråga om vi ville gå på new moon igen GÄRNA! haha, så vi fick gå på den och den e så jävla bra.
& nu sitter jag här och lyssnar på in your shadow i can shine, love <3
skriver mer sen, pöz <3

nati

det är nått konstigt när jag skriver på msn -.- det blir andra bokstäver. grrrrrrrrrrr haha skoja, men tror jag ska gå nu. vi hörs imorgon! puss på stjärten <3
/E


v blogg

VARNING LÄS INNAN!
jag e ganska så ofixade eftersom det regnat, jag har en lampa brevid mig på golvet så de ser ut som om jag e kines & jag pratar ganska otydligt & snabbt pga att jag var tvungen att skynda för mobilen stängde av kameran hela tiden.
lol


haj

hej på er, ska försöka göra ett videoinlägg snart haha, så berättar nog om min dag där hehe =) pöz
/ E


godnatt

ska sova & smsa med sötaste. vi hörs imorgon!
pöz
/ Emma M
den bilden e väldigt ful

1 månad kvar

en månad kvar till julafton, det låter så konstigt. det känns som det var igår jag jou & matilda var på mitt landställe. hoppas tiden går lika fort till sommaren.


tv suger

nej jag ångrade mig så fort jag satte på tvn. det finns ingenting att se? & jag är inte direkt en tv tittare om man säger så, haha jag kollar aldrig på tv. så jag gick till köket & drack mjölk hehe. mitt rum e lika kallt som typ en isbjörns näsborre, nej men det är kallt som satan i gatan. jag skulle sätta på mig en tjocktröja nyss, så försökte jag göra det snabbt eftersom jag frös, så satte jag den åt fel håll så luvan kom på mitt ansikte blev ganska så förvånad. jag är trött som helvete men ska vänta tills bejbii smsar mig så ska jag lägga mig. imorgon är det onsdag, det innerbär en skoldag från 8 till halv fyra, sen på torsdag är det idrottsdag som dom säger. men jag kan inte kalla det idrottsdag hallå jag sara & felicia ska ha drama lixom? HAH! ja men iallafall, så ska vi ha drama på torsdag, & sen är det fredag och fredag är en lungn dag & helg också. i can't wait.

be right back!

nu ska eran ven emma gå & kolla på tv. höhö puss på er kommer tillbaka snart =)

kulkul

Mina vantar hallå^^ dom e fett sexiga ju, rosa sklett eller hur det stavas. från shock bara 50 kronor också, ska köpa massor av såna vantar har jag bestämt nu =) ja vet att du du & du e avensjuk. nej ja skoja

DC skor hallå om ni bara visste hur varma & sköna dom e, jag älskar mina dc skor det e dom absolut skönaste skorna som finns, minst lika varma som uggs (?) hah nej nu överdrev jag kanske, men man fryser absolut inte.

Tokio hotels nya låtar har ni hört tokio hotels nya låtar från albumet HUMANOID! =) troligtvis inte hehe men dom är skit bra, mina absoluta favoriter av dom alla braiga låtarna är in your shadow & attention så otroligt jävla bra.

New moon new moon & ettan oxå är dom bästa filmerna ever made. new moon, asså herregud jag vill bara tillbaka, fyfan vad bra den var.

 


Tokio hotel In your shadow i can shine

i hate my life,
i can't sit still for
one more single day.

i've been here waiting for,
something to live and die for.
Let's run and hide.

Out of touch, out of time.
Just get lost without a sign.
as long as you stand by my side,

In your shadow i can shine.
in your shadow i can shine.
in your shadow i can shine.
Shine.


Vad tycker ni?

hm. vem tycker att emma ska göra videoblogg imorgon? haha :)

nämen hej

hej på er. förlåt för dålig uppdate idag, har vart i skolan som var lika boring som alltid haha, eller svenskan var hyfsat kul, vår lärare sa typ hur vi skulle skriva en saga, & en i min hade ihopväxta ögonbryn & hette dong moha. sen efter skolan följde jag med betty vanessa jessica & dommi som gjort ett paket till riktiga dong, en konstig kina mössa HAH! han blev jätteglad HAHA! sen gick jag hem & nu var jag ute med matilda lite. har faktiskt tagit bilder naaana.

kolla va ball bild jag tog, kände mig som en fotograf idag.

gillade & ta bilder på lollos öga hihi

fattade inte no så.. aa hahahha




tv

ska kolla på tv nu för fösta gången på 100 år! ( jag kollar aldrig på tv) haha i see you soon.


Ta mig tillbaka :(

guldvääärt


bilder av det jag köpte i fredags =)

vantar haha vändigt varma om fingertopparna, skoja men 50 kronor på shock

HAHA felicia den stora plattången härma dig :) 100 kronor bara:o & den e bra.
(heh jag har mammas mjukis på mig som e en aning förstora om ni undrar vad de är för månster åt höger i bilden)

va stor den ser ut i midjan på bilden asså HAHA! den ligger konstigt rockzone, kmr inte ihåg pris ;)

& sen en såndär sak.. 100 kr på shock

mohaha


klar laddat :)

kameran e färdigladdad! woho :)


hejsan

tjosan i trosan. kom hem för ett ganska långt tag sen, laddar kamera batteriet ni hih. följde först med anna till solna, så såg vi en vilsen matilda där haha skoja men hon var där & handla hårfärg så vi var med henne lite. sen åkte matilda hem & anna stanna i solna för att träffa cat & jag åkte till tc och mötte jouline ^^ så fick jag min laddare, sen åkte vi tåg & störde massa på det haha eller vi drev med dom haha. sen åkte hon hem & jag med, nu lysnar jag på tokio hotel. mamma är & hämtar en skrivare! wie,då ska jag skriva ut bilder & göra nått med dom heh. kan lägga ut bilder på vad jag köpte i helgen oxå när kameran är klar.

puss på er
/ E

skulle offra mitt liv för dig
gammal bild


godnatt

nu ska jag lägga mig & lyssna på tokio hotel och smsa. hörs imorgon då jag får sladden av jou hihi. puss puss hashi crashi ganja burger maha.
/E


tokio hotel attention

Oh no, I'll never let you go
Oh no, I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention
I chose to be lonely than live without your
Attention


tokio hotel

beroende av låten lyssna bara texten! kolla vad snygg tom är längst till vänster där. åh


jag vill flytta

jag e så trött på sundbyberg, jag har bott här i hela mitt liv så jag orkar verkligen inte bo här mer. jag vill inte bo centralt nära stan eller nått sånt där, jag vill bo typ som mina kusiner. dom bor på ekero (& nej jouline inte för att a bor där -.-) dom bor där i en villa, och jag e så avensjuk det är så mysigt där. jag vill verkligen flytta. det känns som att sundbyberg är som en jävla bubbla typ, alla känner alla här & det är bara så tråkigt. min största önskan just nu e att flytta. till villa.


Tom Kaulitz

du är den absolut snyggaste jag vet :)


HAHA

eftersom jag har en sån ångest över att jag aldrig laddar upp bilder från helgerna så får ni två otroligt fula & roliga bilder HAH
jou & jag =)

öhm aa jag


Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när, du stack ett hål i min kevlarsjäl

chacha, haha skoja. hej, kom hem för en stund sen, var med matilda. sen åkte vi till rissne & fixa lite saker moha & sen träffa vi ogge & basse, sen gick vi hem till basse & var där ett litet tag. haha det lät så kul, för basse sa typ minst tio gånger bah; vi går ut till oss men ingen lyssna haha.
jaja, just nu sitter jag hära vid min sexia dator och har väldigt tråkigt. lyssnar på life on mars med dawid bowie, den e så otroligt bra, men nu ska jag ofc lyssna på th. maha :)
aja, vi hörs puss på er
/ E
emma <3 gamla godingar haha ^^^


Emmas helg

såhär såg min helg ut! tyvär inga bilder eftersom jou ff har laddaren-.- men jag ska få den idag!

Fredag: skola, slutade klockan tio över två typ, då gick jag hem till mamma & sen kom jouline dit, så tog vi tbanan till stan & så köpte jag ett par vantar och en palestinasjal eller hur det stavas & vad det heter på shock, sen gick vi till rockzone, så såg vi tjocktröjan jag ville ha så vi stog vid kassan så kommer M in hoho, det var rätt så pinsamt, jaja, sen köpte jag en ny plattång också en liten hah. sen åkte vi hem till mig igen och fixade oss, sen gick vi ut vid mig, sen vid kvart över sex så gick vi till bion, och där var det en hel del folk eftersom att alla skulle ju se på bamse? haha nej men alla skulle ju såklart se new moon, en tjej hade tom röda linser på sig. så fick vi gå in, vi hade ganska bra platser faktiskt & hela salongen blev full. sen satte filmen igång & då var det några geeks som skrek varneda gång edward kom upp i bilden & de var någon som bah; håll käften & väx upp, men dom fortsatte paain. jag satt där & log hela filmen kändes det som, var så glad för att jag har längtat att få se den enda sen datumet när den skulle komma kom ut, vilket var typ sen somras om inte lite innan.  & nu vill jag bara se den igen. aja, sen när filmen var slut så larvade jag & jouline runt på råsundavägen, sen tog vi bussen till sundbyberg & var där, sen gick vi hem till mig.

Lördag: jag & jou vaknade upp hemma hos mig & för en gångs skull så gick jag upp ur sängen när hon bad mig göra det. (jag e inte morgon pigg) så gick vi upp, fixade oss. sen gick vi ut & funderade på vad vi skulle göra, hehe så åkte vi till rissne & träffade ogge som jag inte träffat sen i somras & vi hade det roligt haha. sen så åkte vi hem till mig & åt sen träffade vi massa andra folk så åkte vi till solna så tröck jouline på stopp knappen på rulltrappan så fick massa där nere damp. sen var det bråk i solna typ & en kille skulle slå en annan med en sopborste haha lol. jaja, sen åkte vi hem till mig, sen gick vi & köpte goda saker och satte oss och kolla på film i soffan, så slutade det som vanligt att vi somnade där & vakna typ fem eller fyra på natten & gick in i mitt rum och la oss. sen åkte jouline hem tidigt i morse för hon skulle till sin kusin, sen ska vi träffas igen & då får jag min kamera laddare så hold on då lovar jag att det blir skit mkt bilder puss på er

en gammal goding :D
(ganska så ofixad)


.

vågar jag?


new moon

såg ju new moon i fredags, & jag har lust att gråta nu´för fan vad bra den var, & jag vill bara se den igen och igen och igen. & det ska jag göra oxå, sen när filmen kommer så ska jag lätt köpa den. händelsen i slutet var bra, men att den slutade sådär var dåligt. men den är absolut lika bra som första filmen, och jag ska köpa den när den kommer ut, direkt.


;)

kolla vad fin design jessica har gjort till mig :) tack jessica <3. e med jou nu, orkar inte skriva ikv gör det imorn:)
puss
/E


<3

nu ska jag t mamma & sen på bio. tror inte jag kommer kunna blogga mer ikv för jag måste börja plugga nu. förlåt:(
puss
<33333333333


till hanna

hanna, jag vet nästan säkert att det är mig du menar i din blogg. & du vet själv hur mycket jag hatar att bråka. idag kunde inte jag träffa dig, & jag vet att det har hänt många gånger förut. & det är ju inte så att jag inte vill träffa dig, varenda gång vi ska träffas så är det alltid nått som e i vägen för mig, som jag bestämt & jag är ledsen att jag alltid råkar bestämma dagar med dig då jag inte kan. du påstår att jag ljugit, eller nått sånt där, & att jag inte längre finns i ditt liv pga att jag skulle på bio med min mamma? & det sa jag till dig för en vecka sen typ när vi bestämde att jag skulle det kanske & nu blev det så. förlåt, jag vet att jag alltid sårar dig då, & jag förstår. men hur tror du jag känner det då? när du skriver ut sånt där i din blogg som om jag typ sagt upp vänskapen med dig & vore falsk typ? fick bara lust att skydda mig själv nu, för alla andra gånger du gjort så mot mig så har jag försökt att inte säga nått för jag gillar inte att bråka. & du förstår inte hur jag känner när du skriver sådära för jag dissar ju inte dig med mening.


prisplan gått ut :(

hej bloggen, som jag brukar säga förlåt för dålig uppdatering. har tråk, skulle vart med hanna idag men ska på bio med mamma -.- jaja, juste till er som smsar mig & kanske tänkt smsa?;) hih jag kan inte smsa för min ''prisplan'' har gått ut, får pengar till det imorgon.
PUSS PÅ ER
hashi crashi

ser inte jag ganska cola sugen ut?
HAHA!


åh!

gud vad suris jag blir på comviq, det är nått fel på det. blö:(


längtar

på fredag jouline!


The world spins madly on

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you and where you'd gone
And the world spins madly on.


hellosan

shosan i trosan. kom hem för nån timme sen. just nu sitter jag & har skit tråkigt. kevin visade mig trailern på paranormal activity eller vad den heter gah, den verkar läskig men den ska jag se!
jag vet inte vad jag ska skriva om just nu.
så jag skriver mer sen
puss på doris /Emma


baj

emma ska lägga sig nu puss på rumpan


barbie

vem sa att barbie var tvungen att va blond & typ bimbo? :) känns som om att detta inlägg va taskigt, i duno why. aja
hihi


ian

HAHAHA! lol



hejsansvejsan

haloj. dålig uppdatering idag, i know men nu ska jag blogga mycket :) skolan var lika tråkig like always & felicia va sjuk blö felicia bli frisk. sen efter skolan gick jag hem till min kära dator, bloggade inte då för jag satt där ett litet tag bara eftersom matilda ringde sen & då träffade jag den korven. vi möttes i sumpan & busa lite sen åkte vi till stan för vi hade tråkigt & var där ett litet tag. sen åkte vi tillbaka till finfina sundbyberg & så stötte vi på sara och julia. så gick vi till donken för matilda fick en tia av sara, så kommer tony min elskling & några. sen så ser vi vem om inte.. DONG! haha, för er som inte vet så är det ett peddo som e som en svans efter matilda haha, hemskt. jaja
hashi crashi pusspuss
/emma M

stek


morning

godmorgon. gick upp för ganska längesen hehe, men har fixat klart mig nu, börjar skolan klockan nio så det är 50 minuter kvar. idag efter skolan vet jag inte vad som händer, endast ruttnar jag hemma eller så träffar jag någon. blö, det verkar som om det finns en hel del noobs eftersom att ingen kommentera mitt inlägg? hihi. aja, vi syns senare efter skolan typ, puss /E


natti

ska smsa med bäääjb . puss <33


jag & matilda gillar inte samma killar :/

just nu sitter jag & pratar med matilda på msn, haha jag mobbar henne för hon gillar killar med stora näsborrar & hon mig för jag gillar killar med hår för ansiktet. jag & matilda gillar alltså inte samma killar, eller jo! en, tom i tokio hotel har hon erkännt att han e snygg.

snyggast!




moha

den som inte kommenterar det här inlägget är en n00b


<3

So we lie her ein the dark
With all thr wrong things on fire
In sickness and in health
To be with you, just to be with you


i guess life is to go ahead and live in the moment you right now is in

vad små vi var.


bara för att jag e tråkig



Blå slinga i snelugg. Tyck att jag e crazy, men jag tycker det e galet ballt, ganska så eget & ja, visar hur bra självförtroende man har som vågar sticka ut, jag tycker att det är grymt coolt. jag elskar det

Shock. För er som inte vet vad det är för något så är det en ascool affär typ vid drottning gatan, om man går mot tajmahal ni vet löshårs affären (hehe) jag älskar kläderna där asså, & allt. dom har hårfärg, skitcoola kläder & vantar och jag vet inte vad puss på shock

Jouline min bestis, vi har alltid så kul tillsammans. ofc att hon hamnar på den här listan, älskar dig

Tokio hotel är inte tokio hotel världens bästa band? asså jag har aldrig varit ett så stort fan, god. Tom är min absoluta favorit i bandet, hallå kolla vad snygg han är? piercing i underläppen skitsnyyyyggt & hela hans ansikte och ja. puss på han


takida

öhm jag skäms typ, är det bara jag som inte visste att takida var ifrån sverige? ^^


tom Kaulitz

kolla hur jävla galet snygg tom e. o m g


shock

affären med ballaste sakerna.


old times

FIN FÖRSTABILD PÅ VIDEON! i know. haha kommer ihåg det här som igår, orsaken till att jag hår nått på huvudet är för att vi var hemma hos corre & körde ett spel typ.. sanning & konka med fegis kort ni vet från spelet tjejsnack? (haha tänk på att det här va längesen) & jag skulle sätta mig på marken & skrika typ; guuud tala till mig! eller nått & jag gjorde det såklart hahah. kolla vad chockad jag ser ut när anna kommer in i bilden bakom mig haha.


blue hair (?)

jag tycker det här e skitcoolt, eller inte riktigt sådära, snelugg typ & sen bara lite blått i det.
men ofc skulle jag aldrig våga, eftersom att sån e jag.


platt tång

min platttång har nästan dött, nej men den e nästan trasig. förut hände samma sak, men matilda tröck på den sen vipps så funka den. & nu försökte ju jag såklart göra som matilda, men det gick inte alls eftersom jag e så svag så jag typ själv nästan ramlar på marken när jag bär en påse. men plattången funkar ju fortfarande, men den plattar inte mitt hår längre så som jag vill:( haha så jag ska köpa en ny på fredag, & då tänkte jag att jouline skulle få den hära:D för det känns ju sorgligt att slänga den eftersom vi gått igenom så mycket tillsammans jag & plattången ^^ & sen så jouline har ingen plattång eftersom hennes hår e redan spikrakt(avensjuk) aja.
här e min älskade


ska gå & köpa hårspray wie

min uppdatering har inte vart så bra idag. men jag somnade klockan tolv till typ tre halv fyra sen har jag vart hos mamma lite. snart ska jag & pappsen gå & köpa hårspray & sånt till mig för jag har ingen hära och jag delar en hårspray med mamma, & om jag tar den så har inte hon någon. så ja :)
men nu ska jag dra, bloggar mycket när jag kommer hem! så läsläs
puss
/E


hanna k

remember. i still love you


shooho

hemma från skolan idag, orkar inte med skolan just nu, okej vem gör det men jag menar verkligen blöööööö. tråk jag har, sitter på pappas data, lyssnar på asgamla låtar som jag la till här typ förra sommaren, fields of gold eller nått heter den. aja
hashi crashi ganja burger pusspuss
/emma M
lol skitful bild, men visste inte vilken jag skulle ladda upp. heh


puss

ska lägga mig & smsa med sööötisen. puss ses imorn


back

har kollat massa saker på shock nu:o omg va mycke saker jag vill ha asså:( kommer aldrig kunna bestämma mig. tror jag ska byta ut tjocktröjan mot något annat iaf. aja. denna fredag ska bli den bästa! ^^ först köpa mina grejer från shock, sen twilight newmoon med jou, sen ute typ. btw jous mamma får snart sin bebis^^
& sen så längtar jag till jul, för jouline ska få roligaste presenten av mig:) HAHA!

jag tror barnet blir ganska så lik jouline som liten? det här e då jouline!
haha lol skoja .
vilket alla fatta


brb

yes jag lever :) skriver mer snart, har massa tankar snurrandes i huvet som en karusell(haha) så tänkte skriva en långt inlägg i min privata blogg. brb^^
love u all


..

livet är så jävla jobbig ibland, det man som allra mest vill ha, kan man inte få.


halsband

jag tycker att det här halsbandet är galet coolt:o någon som håller med? hah


helloo

hejsansvejsan. yes i know, har inte skrivit något i helgen men för er som är intresserade vad jag gjort kan läsa:) tyvär har jag inga bilder :/

Fredags: träffade upp matilda, vi åkte till stan & gjorde inte ett skit, sen ringde kevin & då åkte vi till duvbo. & jag skulle sätta mig & kissa och då kom det en kille & jag visa typ halva arslet. aja, sen mötte vi kevin dårå & gick hem till honom, vi kollade på två filmer, en var sann oxå omg & det var en skräckfilm som var mega läskig blö, sen såg vi på en lite roligare film (kommer inte ihåg vad filmerna heter:/) haha, den var typ som scarymovie skitkul. sen drog jag & matilda hem till henne så sov jag där.

Lördags: vaknade hemma hos matilda ofc ^^ sen fixa vi oss. så åkte matilda till rissne & jag träffade jouline i tc, vi var där ett litet tag, jouline putta mig så jag flög in i en tant & hon blev inte så glad hehe jouline-.- sen åkte vi hem till mig för jag kände mig fortfarande sjuk så vi tog det lungt först typ, sen handla vi en massa godis & cola, men jag råka hälla ut en hel ny cola (typiskt mig typ) efter det tjata jouline om hur klantig jag var i kanske två timmar ;p sen gick vi till mig, vi satte på filmen '' i am sam'' typ, o herregud vad hemskt sorglig den var, jag var nära att gråta. den handla typ om en handikappad kille som har en dotter, som han ofc älskar skit mycket & hon älskar såklart honom och bara för att han är handikappad får han inte ha henne kvar, stackars. sen satte vi på oc, & somnade sen i soffan, så vakna jag tjugo i sex & väckte jouline, tillslut när hon gick upp så la vi oss i min säng ist. haha, sen åkte jouline hem i morse så jag stannade kvar här & har sovit ännu mer & kollat film. ska nog se en till snart :)
aja pussar



hej

hej. tänkte börja med att säga att jag vet inte hur dagens uppdatering kommer att se ut eftersom jag snart ska dra & träffa matilda sen vet jag inte. men jag ska iaf sova hos henne. men vi fårse

nu sitter jag iallafall & lyssnar på world behind my wall. åh vad bra den är håller ni inte med?
hah. ska fixa håret lite & sminka mig eftersom att all mascara e typ borta.. :/ förstår inte hur mitt smink bara kan försvinna från mitt face ibland?
jaja, skriver väl nått inlägg innan jag drar
PUSS PÅ MORMOR
/emma M


godmorgon :)

tjosan i trosan. haha, håller på att fixa mig, felicia åker snart hit så ska vi träffas & göra lite buissnes (eller hur det stavas) ;) hah. sen drar vi till skolan, jag tror att jag kommer hem efter skolan först, eftersom att jag ska sova hos matilda.
aja ska fotstätta fixa mig nu.
puss på rumpan
/Emma M


godnatt på dig, men inte till tokio hotel

godnatt. nu ska jag gå & lägga mig och lyssna på musik och smsa hoho.
btw jag e ju typ olagligt lycklig?
/E

betty & jag i fyran typ, gammal goooding hahaha
lol



Tokio Hotel World Behind my Wall

jag tror aldrig jag vart så stort fan av någon/några
(om man bortser från jimmy jansson i tvåan)
ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA ER!


jag & pontus älskar skolan! vem gör inte?

haha ni kanske inte ser. men HAHAH


Text

 fick lust att lägga upp en text, i know den är rätt wierd. men jag skrev den när jag typ var nyfylda 12 & var otroligt kär i mitt ex.

Jag står här, på samma plats som för 8 månader sen, men vart kommer jag? ingenstans. jag står här, hostande i chocktillstånd och endå så fortsätter du att förfölja mig. Denna gång är det inte ord som orsakar smärta, nu hugger du mig i ryggen, räcker det inte med att du lämnade mitt liv? tydligen inte. Du hugger i mig så hårt.. jag får blodsmak i munnen i samma sekund som jag faller ner på marken. Du skrattar, du släpper kniven som fortfarande sitter på insidan av mig, jag hör hur du fortsätter skratta, högre denna gång, jag antar att det är för hur mitt inre låter när jag söker efter luft, jag hör hur du vänder och går iväg. Jag sitter där, tårarna rinner utan att jag ens märker det. Jag vänder mig om, ser tillbaka i tiden hur lycklig jag var, jag försöker resa mig upp för att gå tillbaka, men det går inte, jag försöker verkligen men det går inte. Jag vänder mig fram igen, kollar på min framtid, allt jag ser är smärta, allt jag ser är minnen från det här. Orsaken till att jag inte kommer någonstans, är för att jag kan inte gå bak, och fram vill jag inte. Den killen, den människan tog mitt hjärta & utan hjärta kan jag inte leva.

mja, det skrev jag för ett tag sen, lol så är det ju verkligen inte nu? jag garvar åt vilken nolla den killen är.
suck


muppbild

en kille som inte kan acceptera dig för den du är, är inte en kille för dig
fuck u players^^


:o

kolla vad man kan köpa på rockzone!
haha jag e galen


ja elskar min blogg nu:D

kolla, jag har lagt till kategorier. oherremin jösses vad det kommer stå om tokio hotel (hehe)


TH

kolla vad kul jag hade med min mobil, haha tog mitt röda nagelack & skrev th på. gissa vad de ståtför?
tåhår såklart! hahaha nej jag skoja bara vilket jag tror att alla förstår tokio hotel ofc!
anyway. nu ska mamma låna datan igen-.- får hon aldrig nog av facebook? hah.
men när jag är tillbaka så ska jag försöka att fixa om lite i bloggen, headern kommer jag nog inte ändra, eftersom att jag är ganska dålig på det, men lite av det andra. puss


måste städa mitt rum blö

mupp bild (tänk på att jag e sjuk oxå så jag ser helt död ut hehe)
riktig lejopard

mitt rum är kaos, mamma fortsätter tjata om att jag ska städa, jag säger bara sen seen hela tiden, men nu inser jag verkligen hur jävla svårt det är att hitta saker i den här röran haha, jag måste plocka från min säng nästan när jag ska gå & lägga mig. jag tjänar ju på att städa? jag slipper typ hålla på och plocka bort en hel klädaffär från sängen när jag ska lägga mig, sen slipper jag mammas tjat om att jag inte kan ha ett eget rum & att hon tänker sluta städa åt mig -.- suck. haha men hallå, det är ju inte jag som ber henne städa? varenda gång jag går till pappa och sen kommer hem t mamma igen så är det helt städat i mitt rum, & det var ju ingen som bad henne så hon kan inte skylla på mig. aja haha, ska vara tacksam över att hon städar ibland.


när barnbidraget kommer.

har ännu inte bestämt vilket par av vantarna jag ska köpa. hm


ängskolan

jag har gått där sen 6års, jag har trivts jättebra där, men nu har det blivit så tråkigt, jag orkar inte med den skolan längre(hehe) asså jag undrar nästan varför jag går kvar där lite ibland, fast den är ganska bra men den e så tråkig nu. & jag tror att jag har bestämt mig för att söka in till musik&sång inriktning. om jag gör det, kommer jag sakna ängskolan haha, fast jag hatar den ibland. aja


piercing i under läppen

lol bilden jag vet. men är jag den enda som tycker att det här e grymt snyggt:o


:(

jag vill ha ny design. gaaaaah


sims 3

håller på & instalerar the sims tre som jag fick i somras av farmor på landet för att jag hade så tråkigt haha. men det går så himla segt. men om man lyssnar på tokio hotel samtidigt så önskar man nästan att det gick segare, haha.


godnatt haha

nu ska jag lägga mig med min ipod i sängen & dö. tokio hotel e ju såklart med mig då. sen kanske jag sätter på en film.
cya / E

hoho


a

jag älskar dig :)


Hanna

hajhaj. idag är jag sjuk igen, jag är yr som satan ont i huvet feber & halsont =( funderar på att kolla på i taket lyser stjärnorna senare, the oc. åh vad jag saknar the oc btw. aja. & jag har värsta ångest, skulle träffa hanna karlson idag, det var så längesen. men jag är sjuk, känner mig som värsta svikarn. :/ nu ska jag iallafall försöka pigga upp mig & göra.. jag vet inte vad. aja puss <3

hanna & jag. hanna, jag har alltid älskat dig & jag kommer alltid att älska dig kom ihåg det. förlåt för jag vart så dålig.


godnatt

har fortfarande mega ont i halsen & har feber. ajaj, jag måste vara frisk på fredag, annars får jag panik hehe tänker inte ligga hemma i helgen. nu ska jag lägga mig i sängen & smsa med världens finaste & sen somna (ofc) heh. cya!
/emma


.

i love you so


Monsoon

I'm staring at a broken door
There's nothing left here anymore
My room is cold, it's making me insane
I've been waitin' here so long
Another moment seems to've come
I see the dark clouds comin' up again
Running through the monsoon
Beyond the world
Til' the end of time
Where the rain won't hurt
Fighting the storm
Into the blue
And when I lose myself I'll think of you
Together we'll be running somewhere new
Through the monsoon
Just me and you


valeria

valle, minnen vi har <3



lol

jouline, vilka töntar vi vart HHAHAHA


i can't wait

den 20de så får jag mitt barnbidrag, då kan jag köpa min efterlängtade pacman tjocktröja & ett par vantar från shock. & sen efter det så ska jag & jouline på new moon. kan det bli en bättre dag? sen efter new moon drar vi ut. yes!
 


What am I supposed to do when the best part of me was always you?

hejhej:) matilda var här, hon fick kläder av mig trorhon blev nöjd heh. vi gick ut lite, men eftersom jag e sjuk måste jag ofc vara hemma. så jag stack hem. så nu sitter jag här har astråkigt. lyssnar ofc på tokio hotel like always. har kollar lite filmer på när folk piercar sig & jag blir så jevla avensjuk :( jag vill ha i underläppen men mamsen tror att det ska bli mega infekterat suck. jaja.
puss / ems

btw. skulle inte en perfekt död vara i toms armar? haha lol.


milda matilda

ska ut & möta matilda nu. hörs senare pöööws


älskar refrängen ^^

There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you
<333333333333333


naj va hemskt!


sjukling

hejsan hejsan. sitter här vid datorn, är hemma från skolan idag pga min hals, den gör ortoligt ont, sen nu har jag ont i huvudet oxå. yeees. anyway sitter såklart & lyssnar på Tokio Hotel Automatic. där min finfina pojkvän dyker upp ibland (in my dreams) hehe. juste, i morse hade jag så otur, jag gick upp och va skit törstig så tog jag ett glas & tappade det i marken :( typiskt jag skit klantig, jag fick sån ångest att jag höll på att dö åh. ska försöka sluta tänka på det. jaja, väntar på att matilda ska komma. ska ge henne gamla kläder som jag aldrig använt heh, visst e jag banta snäll? aja
hörs senare pusss/E

BTW! grrrrrrrrrr


halo

hej, kom hem ett ganska bra tag sen. var med matilda lite i sumpan, så såg vi devrim & bella så kom det massor. sen åkte vi till hb för någon anledning(?) & då var min älskling M där hehe eller inte..
anyway. datan e tråkig, ska ladda mobilden & dö i min säng hoho
pöws


true


life is forever!:D
mu
ska ut nu puss


tråk

hej på dig. kom hem för en liten stund sen & nu sitter jag här. vill gå ut, men inte så många kan typ hm :/ får väl söka upp någon, haha nej men den som vill göra nått kan gärna ringa mig, mitt nummer lägger jag inte ut här sorry(a) lyssnar på automatic med tokio hotel haha, som varenda minut i flera dagar nu, jag har lärt mig hur det låter i låten när tom kommer upp i bilden, & varenda dag jag är i skolan så längtar jag till att få komma hem & sätta på låten sjukt. min kamera har dött, & sladden glömde jag hos jouline när det hemska inträffade (hehe) jag är så glömsk & så dum i huvet. jag såg sladden, sekunden efter så glömde jag den och åkte, AUTOMATIC! skoja, lol.
nu smsade söta felicia om någon ville träffas. och jag sa såklart nej? haha eller inte. får se om jag skriver nått innan jag drar
pöws
/Ems


nattinatti

ska gå & drömma finfina drömmar om tom nu, haha nej jag driver. ska lägga mig & smsa med den sötaste människan på jorden, GUESS WHO? haha få vet. först ska jag tvätta av mig sminket & borsta tänderna. sen lääggdags, kommer dock inte somna. heh
/E

vi två tsm har gått igenom mer än vad jag gått ingenom hela mitt liv.
puss på dig


dying

asså, jag vet folk tycker jag e crazy, MEN ÄR INTE DETTA DEN SNYGGASTE KILLEN PÅ JORDEN!?
(haha åt de snygga bilderna jag pausa upp, men lovar att han e som sexiast på själva videon ^^ )


den som säger nått annat e bajsnödig. tom i tokio hotel är snyggast i världen!
punkt
pöws på pappi


hayhay

HAJHAJ. kom hem för tio min sen kanske, eller okej lite mer. sitter här & lyssnar på tokio hotel, O M G att jag har velat döda den gruppen? eller okej nu överdrev jag, men för skitlängesen hade jag nått emot dom. nu e jag kär i alla låtarna, förutom dom tyska kanske då (hehe) skolan var som smärta som vanligt, huh. hold on emma.

muppig luggbild nr 1 ;)

muppbild 2 HHAHA
btw, kalla mig inte emo. jag e inte emo, ja e mig själv;)
and 2 i don't care


th

ska dra ut med felicia nu! hörs sen
JAG ÄLSKAR ER!


;p

jag tror jag blivit galen, tom i tokio hotel är den snyggaste jag någonsin sett :o


back

hej förlåt för dålig uppdatering. men vill ni veta nått fantastiskt? JAG HAR HITTAT MINA SLADDAR TILL KAMERAN NU! så allt e på plats, har laddat upp lite bilder från idag oxå, juste vet ni? jag blev helt crazy, jag klippte lugg på mig sj för jag ville se hur det såg ut(?)^^ sen när jag var klar, kom jag på ohjuste de går inte att få tbaka det gammla haha. ops, jaja :(
i helgen har jag gjort mycke, sov hos matilda i fredags, sen i lördags sov jouline hos mig. har gjort en massa. föresten så har jag alltid hatat tokio hotel, men nu är jag helt kär i dom, så jevla bra. lägger upp en låt sen, vet den låter dålig i början men man måste lyssna hela ;)

ehm emmsan lugg ;S

såg nu att jag lagt ut fel video cepehih. rätt nu!


jag mår dåligt

jag mår illa, & jag blir ledsen. gråter nästan åh


HAHAH!

var bara tvungen att visa det här! o m g

felicia & jag, vintern 07 fan! haha

jag & felciia vår 08 typ HAHHA kolla hur min bena går, fett fint åh -.-^^

hanna & jag midsommarafton 08 hohohah

roligaste bilden HAHHAHAH! tänk att jag la ut den här & allt. kolla va jag ser ut?
precis när jag blerv brunett, typ vintern 07 tror jag heh ja hade ja gjort med håret, & vad gör jag med ansiktet hahah

mycke bilder på mig & felicia. haha valborg 08

fulaste bilden ever, kiommer ihåg hur missnöjd & ledsen jag blev, typ i 4:an haha

min & felicias ställning,sommar 08 ngn gång haha corres förra lägenhet, RIP!

HAHAHH! typ 06 eller 07? kolla benan här då, grrr

HAHHHA! 07 TYP ELLER NÅT HAHAHHA typ andra bilden på mig & ´felicia tsm, kolla mitt hår, kolla fejkfjällen.
gaah vilka wbs vi va.

HAHAH vintern 08, ser ut som wb blatte ju, va inte de lovar hahahah jag lånade bara annas coss för jag ville lyssna på musik, & de var typ en tråkig dag så jag satte upp håret i en bulle. ahah

felicias & mina fötter, visst säger bilden mycket? haha;)




youcam bilder haha!

hej! e hemma från skolan idag, sitter på pappas data, oh gud vad roliga saker man kan hitta här hehe.




hett


teater

HEJ! dålig jag är på att skriva, i know, har inte mycket att säga förutom att vi visade upp våra teatrar idag, ohmajgadd vad jag garvade åt joels & deras, och våran gick typ bra men haha jag kunde inte hålla mig för skratt. efter skolan gick jag hem lite, sen träffade jag matilda, vivar lite med tony porya & kevin. men sen åkte dom så jag & matilda hade så tråkigt så vi åkte fram & tillbaka till kungsträdgården från sundbyberg. heh. yes, har inte mycket mer att säga
puss på mammi
/E


hur kan man glömma?

HAHHA! åter igen hahh förlåt matilda för jag drog tillbaka kameran, men du kom så nära hihi
njuuut


jag längtar


What am I supposed to do when the best part of me was always you?

shoho. kom hem typ för lite mer än en timma sen, men har tyvär inte orkat skriva hehe. var ute med lorina lite först, vi gick runt en del, sen kom matilda fick se hennes skolfoto, cuuute. lyssnar på swing swing med all american rejects, den är otroligt farlig man blir så beronende. jag iallafall. imorgon är det onsdag, & det ser jag verkligen inte fram emot för den dagen är också så otroligt lång hm. jag har lite ont i mitt knä, tror de kan vara från somras,  ni kanske tror jag överdriver. men på landet, rasmus puttade mig så jag flög, sen boooom pang pooof så slog jag i knät & huvet. aoao. aja, skriver mer senare. puss
förlåt för inga bilder typ :/ men har ingen kamera. ;/
/Emma M

kolla vad jag njuter av bild lektionen förut
not


ang headern!

ja, jag vet att jag glömde t i right hehe, men de är en gammal bild, & jag har en sån banta stor brist på bilder, men det ska jag ordna, promes. aja, puss på dig

HAHHA felicia kommer du ihåg:D


skolan äter min hjärna, ao

hej på dig. skolan idag vad seeeg, men tack gode gud att vi inte hade slöjd, & började nio gjorde vi också, ye. haha juste, idag när vi hade tusen års hål timme, så satt jag & pratade med sara & felicia, och de åkte runt en sån där fluga vid hennes ansikte så hon typ såg ut & lida och vifta med handen framför ansiktet, men jag såg inte flugan så jag bah; ehm har jag dålig andedräkt eller vad gör du? nått sånt där, HAHHA fan vad vi garva sen.
just nu sitter jag & lyssnar på musik och har veldans tråkigt. ska träffa lorina lite senare ikv, kul :) får se vad vi hittar på. btw, jävlaaar vad det blåser ute föresten, jag & felicia gick ner för en backe i näckrosen, de kändes som om jag skulle ramla eller nått heh.
anyway pusspuss
/ Emmaa

nina & matilda, ja de var en hel del roliga dagar vi hade i somras asså,
bild tagen ganska så precis efter nina träffat valrossen! hahaha


ipod drog

asså jag älskar min ipod, jag går med den på mig hela tiden nu asså, men det e ju så jevla bra musik i den, här har ni låtarna som absolut drogas, massa hashiii (dåligt skämt) hehe, iallafall. jag vet att alla mina vänner som läser det här nu och lyssnar på låtarna kommer sucka enormt, förlåt då att deppmusik & typ lite rock e mitt liv(a)
puss på farmor


Coldplay - see you soon


Matt Nathanson - Wedding dress


All american rejects - Swing swing


David Bowie - Life on mars


Kings of leon - Use somebody

där. kings of leon till min död.


piercing

jag brukar tycka att piercingar kan vara satans snyggt ibland asså, men det här! aaooo ajajaj


lol

hejhej & åter igen hej, gud vad jag hälsar idag, hehe. var ute med lorina , vi snackade om allt möjligt, lorina tyckte hon blev ful på fotot, men hon blev skitsöt. anyway, man hör hem till mig från råsunda hur mycket dom skriker & smäller raketer för att aik vann sm guld i år, suuck. aja.

för en dag var jag kär i tornparkens studsmatta


hei

shoho. kom hem för en liten stund sen, var först ute med felicia ett litet tag bara, för sen hade den korven utvecklingssamtal, då gick jag hem & vänta på att jouline skulle smsa, sen smsade hon & vi möttes i stan, haha vi hade skit kul vi drev runt inne på åhlens city sen kollade vi på jeans. jag är sjukt deppad över att skolan har börjat igen, man får ångest & blir bara ledsen när man tänker på de. jaja.
btw fick klassfotot, inte katalogen. men bara det är kaos, kommer ta liiiiivet av mig, fyfan driver inte jag ser helt chockad & ut. uuuuuuuush


nödvändingt inlägg

nu ska jag dra ut & träffa felicia :) sen träffar jag jouline. maha, puss på mamma
/ Emma M
btw! till er som saknar bilder på mig i svart hår, hehe dom kommer.. om några dagar, eftersom att min kamera inte har ngn sladd, & min mobilkamera suger, får väl ta med mammas ;D pööös

jag & felicia för ungefär två år sen? HAHAH!


roligaste seriösa klippet!


HHAHA!


sommar 09

bilden är inte snyggast, det är jag medveten om men helvete vad jag saknar sommarn :(
tänk posetivt emma, de e typ 8 månader kvar till nästa.


Aik sm guld careface?

aik vann ju sm guld igår, hela min släkt & familj är typ galet lyckliga, jag bryr mig inte så mycket direkt men man kan ju alltid låtsas?:)


hey på dig

hej på dig. mja, jag har skrivit lite i den här bloggen förut, men har typ inte kommit någonstans, den har vart ganska så ointressant, men nu börjar jag om igen! som de flesta vet heter jag emma. hehe ;) idag så gick skolan bra, inte allt för långa lektioner, & inte många heller (happy) på matten går jag ju hos ewa-marie extraläraren, & det är lite bättre än matte med hela klassen hos janne, för där är vi bara 6 st så jag kan iaf konsentrera mig. sen på so:n jobbade vi bara med teatern vi ska visa upp, sen no & vi hade någon konstig vikarie som inte snacka no utan matte (?) sen hade jag idrott, & den lektionen gick sååå segt. min hand på min panna pga någon anledning, så kastar joel en boll på min hand som e på min panna så jag river mig själv med naglarna, aaargh. jaja, när jouline slutar såska jag möta upp henne för att byta jacka, eftersom att mina skåpnycklar är i min jacka som hon har. aja, skriver väl mer senare
puss på rumpaan
/ Emma


jag självarste stekarn? btw så e jag iiinte blond längre
BACK TO BLACK! :D


RSS 2.0