två grejer jag ogillar

bara för jag inte har något att blogga om man ska aldrig hata de e ett starkt ord, men ogilla saker kan man göra!

  • ordet älskling - fine ifall man säger de lite på driv till sina vänner, eller i ett förhållande när man e vuxen. men folk i min ålder som säger älskling till varann låter så.. äckligt (tycker jag) haha, när mitt ex kalla mig älskling så kändes det typ som om vi vore gifta.. asså... jag tycker typ de låter gubbigt, vuxet & äckligt. visst kan jag säga typ ääääälskliiiing till mina vänner, men aldrig i ett förhållande. tycker de låter typ som ''älskling, kommer du & lägger dig, älskling hämtar du barnen på dagis, älskling lagar du maten ikväll''
  • folk som har minst g i alla ämnen men klagar på sina betyg - självklart fattar jag att man alltid vill göra bättre ifrån sig än vad man redan gjort när man har rätt bra betyg, men jag som har kassa betyg kan säga att jag klagar faktiskt inte, jag har anledning till det, visst kan jag fatta om man klagar när man har ig (jag känner väl såhär för jag själv har dåliga betyg, hade jag haft rätt bra betyg hade jag säkert gjort likadant'' men när folk säger typ ''åh jag hade mvg nu har jag vg :'('' så tänker jag typ ''äeh håll käften vg e också bra''

    (en bild på mig och en saknad jessica bara för att)

den bästa sommaren

fan vad jag vill se den här filmen! den verar rolig. kolla de här klippet hahaha kolla hela!
kolla vad liten anastasios soulis var. han e snygg:D hihi

den här också!

-

åh jag saknar! haha en av de roligaste kvällarna i spanien, och en av de roligaste i mitt liv!






learn to appreciate what you have, before time makes you appreciate what you had.

får damp kan inte ladda upp bilder(!!!!) internet stängs ner varje gång jag trycker på de där jävla trädet för att ladda upp bilder på bloggen. bajs kan bara lägga in bilder jag har i arkivet-.-

sexi bild på mig sålänge!

<33333333333333333333333333333

alla ska lyssna hela! är kär i den! foreeever

how do you look at the guy that you love and tell yourself it's time to look away?

jag & mia i rålis



you're my favorite boy to hate, my favorite mistake to make.

idag chillade vi i nakenberget!


we fight to hold on and we fight to let go

har inte bloggat för har haft fullt upp med annat! hade en mycke trevlans midsommar iallafall, har sett ett stjärnfall för första gången och önskade en grej som är min högsta önskan. har hängt på ett berg i rissne med gamla vänner, har sätt en groda vid ängskolan (den var stor) har blivit ihjälslagen av en vän med kvistar, har sovit över hos matilda och skrattat, har solat mina likbleka ben vid naken berget & njutit av livet!

här har ni lite bilder!










13 juli

DEN 13 JULI SES VI IGEN OOOOMMMMGGGGGGGGG




big girls don't cry

jag och mia vaknade för en timma sen (hehe) nu lagar hon mat som vi ska äta. de verkar bli gott.

efter att ha haft en rolig och mysig midsommar så la vi oss och hade de trevlans i sängen, ser det inte trevligt ut höh?










mias ställe ni vet..

hahaha


you and i should get away for a while, i just wanna be alone with your smile

Tjenare amigos! (haha) sitter här med min vän mia. är de bara jag som tycker midsommar är rätt överskattat? men ikväll blir det kul! mamma kommer snart hem från golfängarna så ska vi äta mat!




slutar aldrig skratta

ni som inte kollar ana gina show måste kolla nästa sesong. asså haha hon är så skön! älskar bettan haha.





känner mig typ såhär.


without you i'm incomplete

är de bara jag som tycker att sommarlovet går väldigt segt? okej de e klart de går segt eftersom att de har regnat i över en vecka typ.. kan de inte bara bli sol innan jag blir jävligt arg på de personer som dödat spindlar? nej skoja. men asså, ärligt. kolla på vädret. man blir ju nästan självmordsbenägen

har suttit på balkongen för mig själv för att rensa mitt huvud. jag vaknade förövrigt imorse av att jag skrattade i sömnen eh.


ny färg & löshår

jag vet att det kanske ser svart ut, men de e typ väldigt mörkbrun hehe. men vad tycker ni?





kan seriöst inte sluta skratta åt hugo rosas.

hahahahah

Mina svar!

läste förut om din första kärlek det var en bra
text tycker jag och du verkar vara en stark person så hur gjorde du för att kmma över honom? :) puss
svar: haloj! tack så mycket, med massa råd av min mor så låg jag i sängen, så länge jag kände för det och grät, grät så fort jag kände för de även om jag råkade vara i skolan, jag förträngde inte sorgen direkt. men sen lät jag ju honom göra massa skit mot mig, vilket inte var bra. men jag gjorde helt enkelt ingenting, men ett tips är att försöka lura delen av sin hjärna som säger ''ooooh han e så snäll han kanske kommer tillbaka'' med att tänka ''vilken fitta'' så man får andra åsikter om honom. visst jag e inte en sån som snackar skit och tycker illa om folk helt ärligt, men de kan vara bra i såna här situationer.

vad hände med eddd?
Svar: haha lite konsigt att den här frågan kom upp efterson det var typ 1 år sen. men inga känslor kvar.

visst är mia ekström jävligt cool?
Svar: klart!;)

har du hår på benen?

Svar: haha inte just nu nej!;D

hahahah, gud vad coool jag är! blir ju cool skit många gånger,

Svar: eh okej:D

vet dina päron at du röker? du verkar få göra mycket för dina föräldrar åka till spanien och sånt själv :p
Svar: tjabatjena. yes, mina föräldrar vet att jag röker. om du påstår att jag har ''lösa tyglar'' eller hur man säger så har du fel för de har jag knappast, men jag får göra rätt mycket, fick åka till spanien själv för min mamma litar väl antagligen på mig.

hur blev du och emelie ihop eftersom ni var kompisar förut:p
fattar inte hehehe

Svar: haha, oj. de skulle bli för långt om jag skulle skriva ner här. de räcker väl med & säga att de bara blev så;D

vem e den senaste killen du var tillsammans eller kär i eftersom du är bi?
Svar: en kille från mitt landställe.


to die by your side, would be such a heavenly way to die

halojsan! sitter med hårfärg i håret. ska köpa nytt löshår idag så måste färga håret innan hehe. tänk om jag aldrig klippt mig i 6:an och sen färgat sönder håret

matilda hänkar på till stan så de blir trevlans! mia sov här inatt, vi skrattade och kollade på bron till terabitia och grät en aning.


Om sanningen ska fram..

vill du ligga med mig då?




sometimes i wonder if love is worth fighting for, then i think of you. i am ready for war.

Idag drog jag matilda & mia till stan och åt på sandys och åt glass på donken. en äcklig typ kom fram och sa att vi skulle få 1000 spänn om vi trampa på hans rygg i 20 minuter. men de kändes bara så fel han va så äcklig haha.




två bilder från igår

Igår så satt vi i sumpan jag kevin matilda lucas & mia. de var mysigt. sen sov jag och mia hos matilda. kevin & lucas var där ett tag också och tog all plats i soffan så livet vart hårt.





boys and girls are like stars, there are a millions of them out there, but only one can make your dreams come true

skrev nyss ett fem meters inlägg med allt försvann(!!!!!!!!!) damp. orkar inte skriva igen men vi ska typ fira felicia idag. trevlans! är med mia just nu hos mig wieho



be with someone who knows exactly what they have when they have you, not someone who will realize it after they've lost you

haloj! vaknade rätt sent idag hehe så har inte fixat klart mig förns nu, ska träffa massa folk ikväll. de ska bli trevligt eftersom jag haft typ två hemmakvällar i rad nu & de räcker för mig faktiskt!

asså vilket förjävligt väder, de åskade hörde jag! vill bara att de ska vara sol så man kan sitta ute sent med vänner, eller så man kan åka till landet och ha kul på fotbollsplanen med mina landet kompisar som vanligt. men nej! nu har man haft 6 dagars lov och de har bara regnat och regnat..

Såhär ser emma ut när hon har oplattat och nytvättat hår!



& såhär ser hon ut när de e plattat med löshår!




frågestund

haha fråga vad ni vill. kanske svarar i videoinlägg men då får de bli frågor!

till det blir de en bild från landet 09!

let yout past make you better, not bitter.

Har inte pallat blogga idag, städade hela lägenheten för att göra mamma glad vilket jag lyckades med, efter det vart jag trött som fan haha. har haft en dag hemma bara, men imorgon blir det & dra ut och ha det trevligt med folk. just nu lyssnar jag på tegan & sara dom är fan bra. har ätit mat och vill kolla på bron till terabitia. får vänta tills tvn e ledig.

mia & jag<3

ett svar

vad använder du för foundation?? :D

hej. just nu så använder jag denna, den är väldigt bra (tycker jag men de finns folk som inte tycker det)



Sökarna

har ni sett den filmen någon gång? om inte gör det, skrattar som fan åt den ibland.
tre roliga grejer från sökarna som jag skrattar åt!




take only what you need from me

Mötte upp felicia i rissne och köpte cigg. trevlans att träffa henne, haha den idioten försov sig till skolavslutningen. så hon missa alltihop den jäveln! sitter & chattar med emelie och håller på och bombar med johanna på mitt grattis logginlägg jag skrev till henne på facebook.

förövrigt är jag trött på alla privatamedelanden från fulingar på ec som skriver sin msn i första medelandet, som om jag addar liksom hihi.

en tid i livet. fy jag saknar jackan.

bron till terabitia


kollade nyss på bron till terabitia som seriöst är en av mina favoritbarnfilmer. gråter som en snorunge till slutet asså haha de är så sorgligt. ni måste se den. skit i om den verkar tråkig när ni läser om den, den är bättre än jag trodde! så gullig film. haha jaja!


my heart likes you

Haloj. sov hos min pappa inatt det var trevlans! mamma kom nyss hem med cola och kina puffar, de gör mig väldigt glad kan jag säga! haha. om man bortser från att det endast ligger 1 cigarett i mitt ciggpaket så är livet bra. tanken på sommarlov gör allt så mycket bättre, även fast jag inte gjort något riktigt speciellt på mitt.

jaja här får ni se hur jag såg ut igår. pigg tjej

Jag & matilda stötte på en gammal vän igår

<3



distance means so little when someone means so much

jag är en usel bloggare, har väl fullt upp med att ha sommarlov. mycket skönt! ska strax dra till pappa måste bara fixa mig lite. önskar de vore ännu varmare, de e rätt tråkigt vänder. vill kunna dra till landet.
hoppas ni haft ett roligt start på lovet!

såhär började mitt sommarlov. hängde i en skog mellan duvbo & rissne med nior & andra.





utkletat smink!



let's stay together until we are ghosts!

ska gå till matilda nu och sova där. sommarlov imorgon! cya

mattis & jag vi e goa vänner!


day 14 - a song that no one would expect you to love


my god


a man can love a million girls, but a real man can love one girl in a million ways?

sov hos madde igår efter lite fest haha. hade inga pengar till klassensdag idag så jag stannar hemma.. jaja jag har inga bilder från inatt förutom typ en så här har ni.

jag & madde. denna tjej har jag känt hela livet ska ni veta!

har missat två dagar

day 12 - a song from a band you hate

alltid hatat lady gaga!

day 13 - a song that is a guilty pleasure
förstår inte riktigt, skyldigt nöje? haha men den här är väl ett nöje & lyssna på!

igår

.. köpte jag ny värmespray & ett par skor. för er som inte använder värmespray innan ni plattar håret.. EN STOR SMÄLL PÅ KÄFTEN. haha, man behöver fan det annars lossnar bara allt tillslut....

värmesprayen! bättre än den förra eftersom den här tål 220 och den andra 200 bara.. fast jag plattar håret iförsig på 200

bara vanliga tygskor haha, tygskor är typ de enda skor jag kan använda. hatar ballerina skor & sån skit

if you want something you never had, then you got to do something you never done

Onödig dag i skolan bara massa städning. idag äre bal också trevlans. jajaaaaa

hahahahha en driv bild från skolan en gång

gaaangsta bitch

snygg videobilden blev. haha fråååga inte

you mean more to me than any coulur i can see

hej alla människor! kom nyss hem från rålis typ. har haft en väldans trevlig kväll med gamla goa vänner. nu är jag iallfall hemma & funderar på att sova snart. är bajstrött. men här har ni bilder iallafall! trevlans kväll.
































-

svek

day 11 - a song from your favorite band

kings of leon är mitt favoritband! här är en av mina absoluta favoriter, eller tom en av mina favoritlåtar!


river en vacker dröm

haloj. kom hem för ett tag sen. ungdomsgården is the shit asså, not. men imorgon blir de roligare. orkar inte skriva just nuuuuuu


day 10 - a song that makes you fall asleep

älskar den!


i'll be the keeper of our memories

kom nyss hem från att ha suttit i storskogen med matilda och solat. haha sveriges sol som tar så mycket också -.- men men man får ha tålamod! ska börja fixa mig för snart kommer mamma hem då ska jag få pengar så drar jag och matilda till kista. wieho!

fick inte lägga upp bild på matilda så här e en rolig en på mig!


when someone hurts you, cry a river, build a bridge and get over it

tjabatjena. drog ifrån matchen orkade inte kolla haha.. ska nu snart dra ut med matilda i storskogen och sola haha! de e så varmt idag visst? jag dör typ, men de är så de ska vara... typ :D haha sen ska jag dra till kista. men ska möta matilda om typ tio minuter så här har ni bilder från skolan!










day 09 - a song that you can dance to

ingen haha jag hatar & dansa!

when i tell you that i'll miss you, it dosen't mean i'll never get over you. it just means i wish i didn't have to.

godmorgon! börjar inte förns om en timma men e uppe nu för att göra klart tekniken. duktigt va? visst är det! just nu lyssnar jag på astrologen med magnus uggla, den är bäst. om man bortser ifrån home;)

såhär ser jag ut idag iallafall! en skum tröja köpt för miljoner år sen & ett smile!;D

day 08 - a song that you know all the words to

haha de måste bli den här igen. kan varenda litet andetag i den..

i love you more than i could ever promise

tjabatjena. hård dag! men sen är de bara halvdag imorgon och sen fotbollsmatchen 9:orna mot lärarna. inga mer lektioner! annars mår jag bra, trött som in i helvete bara och har råka paja en knapp på min dator, kul!
vill att min mor ska komma hem och göra mig häppi.

vad händer i helgen gott folk?
de flesta av er får väl sommarlov redan imorgon.. medans bängskolan får det den 15de!:D jag vill dra någonstans och göra nått i helgen. ska fråga matilda, skulle kanske träffa jouline också. jaja hade bra

imorse.. trodde smarta emma att de var kallt ute. för de såg så ut och de blåste på hennes balkong. sen ska de sjävlklart bli typ hundra grader. KOLLA LIKSOM VAD JAG HAR FÖR TRÖJA!

fina betty

hahaha, jag & felicia.

jag!

lorina & jessica!

gullerumpor..

jessica & jag





Svar på tal!

hej :D jag har en fråga. när du kom ut eller hur man ska säga xp vad fick du för kommentarer? var de posetivs eller negativt? kyssss!

Svar: tjabatjena! varför anonym? haha. men hej! de var både och, men MEST posetivt kan jag lova för jag har de bästa vännerna i världen. men de var två pers som tog de negativt. den ena brydde jag mig inte om (kommer till det) men den andra blev jag ledsen utav.
en av mina föredetta närmaste killkompisar som de blev lite knasigt med skrev tom på min fb att han var besviken på mig, och han har knapt pratat med mig sen dess. de sårade mig, men sen en gång kommer jag ihåg att jag sa till honom ''okej, jag behöver väl ingen vän som dig då'' haha & de är ju sant.
sen var de någon konstig tjej som var typ stalker efter mig.... haha, nej men hon skrev 24/7 och så fort hon hade sett mig så skrev hon att jag var fin den dagen osvosv.. sen frågade hon '' är de skämt eller? '' då sa jag nej. och sen dess har hon inte sagt ett piss!:D men de gör ju inte mig någonting direkt eftersom jag inte ens kände henne.


day 07 - a song that reminds you of a certain event

7/9 2010


steve kardynal

jag skulle seriöst hellre träffa honom än typ obama. fan vad jag älskar honom haha han får mig alltid att må bäst!

Föralltid...

.. är denna min favorit perfym, hah visst älskar jag tusentals andra men den här e speciell för mig! haha har älskat den sen den kom ut, vilket var när jag gick i 3an/4an..

Grönalund 2011


har ni kollat vilka som kommer till grönalund i år? jag ska spiiiiikat gå på håkan hellström, bullet for my valentine, oskar linnros & daniel adams-ray. haha håkan har jag alltid gillat, oskar linnros har ju gått i min skola och han sjunger om sumpan så de måste jag höra! bullet for my valentine har jag lyssnat på i mina yngre dag så dom måste jag se hehe, och sen måste jag höra daniel adams-ray sjunga gubben i lådan! haha asså jag har så mycket minnen till den låten så ni anar inte, med typ hundra olika pers. jaja.

i can guarantee, no one will ever try this hard for you as me

har inte bloggat för att jag hade typ tappat bort min kamera, eller har letat efter den sen samma dag som jag skrev det senaste inlägget.. och nu hittade jag den, på en väldigt skum plats.

är hemma från skolan, skit trött efter min komplitering på idrotten. när jag kom hem slet jag av mig kläderna haha och satte på min kerstins tröja och drack cola! fattar inte hur jag kan bli så trött.. ska sova snart tills mamma kommer hem hehe ni anar inte jag e typ så trött som man är på kvällen om inte värre. men först ska jag blogga lite!

som ni ser död jag är död!

you can't laugh at the same joke again and again, but why do you keep crying over the same thing over and over again?

Haloj. bloggade inte igår, orkade inte hehe vaknade väldigt sent & satt bara hemma. men idag blir de grejer! haha skoja, men jag ska till grönalund idag med vanessa. någon som vart där ännu? jag säger det igen, de nya blåatåget skrämde skiten ut mig haha. men de ska bli roligt att gå på grönan med min gamle goa vän hah, de enda som skrämmer mig är att hon antagligen kommer tvinga mig upp i frittfall idag igen -.-

trust me, om jag aldrig hade vart världens bästa vän med vanessa i typ 4:an så hade jag nog inte åkt ett skit på grönan. vanessa är typ den modigaste personen jag känner när de gäller karuseller. så i fyran tvingades jag åka allt haha, som tillexempel fritfall.. jag grät hela vägen upp HAHA!

vanessa & jag i fyran.



some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons

har chattat med emelie. men nu ska jag sova. godnatt coolingar!



day 05 - a song that reminds you of someone

klockan är efter 00 så haha here you are!
den här låten påminner om när jag var hos emelie och kerstin i spanien för vi gick och skrek den på gatorna och folk glodde på oss haha!


-

you are my favourite hello and hardest goodbye♥


day 04 - a song that makes you sad

den här för att jag grät till den varige kväll i en vecka innan kerstin och emelie flyttade.

people cry not because love ends, but because it still continues even if it is over

tjabatjena. kom hem till pappa för en timma sen typ.. jag var ute först sen körde lucas oss på moppen och så jag lukas och matilda satt i området där vi bor och drack cola och pratade. trevlans! sen stack jag till mig och dom till matilda. har kollat runt på en tumblr. den e så bra den

min webb e konstig






vet inte varför jag gillar den här


13 år

de här fick jag blandannat av min farmor när jag fyllde 13 vilket var ett tag sen.. haha den var rolig att kolla i faktiskt. hon gjorde typ en bok om hela mitt liv i bilder.

första sidan i boken

sista sidan. haha vilken pose!

2008

här har ni tre roliga videos från 2008. varning för att jag var en liten tönt. fan vad ljus röst jag hade

haha kolla denna, rolig faktiskt. & gud vad fult jag garvar i slutet ungefär
när jag filmar mig själv..

vi körde tjejsnack eller vad de hette & dom skulle spruta grädde i min mun.

jag & jouline klättrade i träd. jag vågade inte hoppa ner fast det inte ens var högt
haha, ser ut som en liten tjockis i början.

day 02 och day 03

något fel på youtube så får länka videon istället!

day 02 - your least favorite song
den här den kommer alltid finnas på min lista haha fast lyssnar inte på den ofta längre.

day 03 - a song that makes you happy
den här eftersom den handlar om ett del av mitt liv & för att den e så sann om världens bästa ställe!

friday im in love

förlåt för 0 blogg. var på grönan igår med vanessa, hade bloggat om jag hade haft kamera med mig(!!) men nej smarta emma glömmer den hemma. förövrigt, var berädda på att de nya blåatåget skrämde slag på mig och vanessa haha, vi skrek som galningar och andra gången blundade jag hela vägen. man var så oberädd på vad som skulle hända de var nog därför.

idag stack jag med matilda till stan. vi hade det trevligt, förutom att jag vart yr som in i helvete jag vet inte varför. var det på grönan igår också, okej nu kanske ni tänker att jag vart yr av karuseller men nej de vart jag inte haha. men matilda fick med sig någonting som hon ångrade att hon köpte sen. vi drog till mig och åt lite sen drog hon hem och nu sitter jag här som en tönt. har kollat på anagina show, gamla avsnitt. haha jag älskar malak asså! & bettan. jaja vi hörs snart för nu ska jag röka!





RSS 2.0