Det enda hon kunde göra när han gått var att höja värmen på elementet, hon fryser så

tanken på att du är så långt borta gör ont & tanken på någon annan får mig vilja kräkas. sakar dig så jävla mycket


Mitt år

bildbomb från 2010 som vart ett lyckligt & olyckligt år.
(har inte så mycke bilder från januari & februari)

Janurari. ingen speciell månad, ganska olycklig månad faktiskt. hah, rätt emo var jag också

Februari. den var väl som januari..

Mars träffade mia som snurrade min värld ordentligt & gjorde mig till en lycklig människa med helt hjärta igen. vi såg även 30 seconds to mars som var den bästa konsären i mitt liv helt ärligt. vi hängde en massa på plattan & jag fick fjärilar i magen för en stund.

April. härlig månad det. all snö är borta, det är min födelsedag. iaf, jag fyllde år och jag lärde känna emelie kerstin edd & massa den 30 april. jag skaffade även guldkort på grönalund den månaden, och såg adept för andra gången live i södertälje.
(min födelsedag)Maj fin månad de med. blev ihop med edd, vi blev riktigt goa vänner vi. var rätt mycket i vårberg. allt kändes så bra att ingenting kunde bli bättre.

Juni hade en mycket trevlig skolasvlutning med de bästa. haha amir gaybloggen you know? vi var typ miljoner pers i rålis och han var där han med. iallafall, umgicks en hel del med matilda, sen var jag i vårberg mycket också med folket. drog även till landet med matilda, sen kom mia nån dag efter. träffade även alex. sen så var jag i karlstad också med mamma simon och victor. fyfan vad arg jag var över att åka dit kommer jag ihåg.Juli hängde i vårberg med världens ballaste. vi var i gömmarn några gånger. jag & edd gjorde slut också. hade en rolig dag på pride med mia & matilda. emelie och kerstin fyllde också år, vi hade de väldigt kul i deras källareAugusti
jag åkte till spanien med matilda, vi hade de skitroligt, åt tapas för första gången där, spydde nästan fan.  hängde i kungsträdgårde ockå när de var ngn rock grej där hah. sov mycket hos emelie och kerstin. vi sov bort hela dagarna och var vakna hela nätterna, kerstin skrämde mig och emelie med masken som fan shit. skolan började också. var alltid i stan efter skolan med emelie kerstin ahlem & mia. vi hade de så kul åh. piercade även naveln!

September en av de bästa månaderna på året. 7de september, glömmer aldirg. jaja, sov hos emelie och kerstin typ varge helg med världens finaste folk. jag bar på sveriges största lycka, och jag hade världens alla fjärilar i magen.Oktober
jag umgicks med emelie kerstin ahlem & mia dag in och dag ut. vi hade de en rolig kväll hemma hos mig. köpte en hel del trosor den månaden. jag gav också emelie världens smäll i ansiktet haha gud vad jag gick runt med ångest efter det. mitt liv va bäst, om man bortser från sorgen man gick runt med när man fick reda på datum emelie och kerstin flytta.

(ÄGG I HÅRET)November
skolan gav mig ett fint lov med världens underbaraste människor på jorden. vi blev utslängda från cafét vi fikade på under varige dag hela lovet typ. vi hade två mysiga nätter hos min pappa, vi klädde ut oss och åkte in till stan. vi satt på bryggan i gamla stan och hade det så mysigt och roligt som man kan ha det. vi gick bus eller godis och fick 40 kronor och en banan. vi gjorde bara roliga grejer. efter lovet så kom dom sista dagarna med emelie och kerstin, varige dag skolkade jag min skola och åkte till vårberg(där jag inte vart sen den 11 november vilket fortfarande känns anorlunda eftersom de var där ma alltid var) den två sekunder senare så var det den 11de november och jag fick säga hejdå till min bästavän, och till tjejen jag jag var hemskt kär i. sen fick jag se dom åka iväg med taxin. hemsakaste dagen i hela mitt jävla liv. reste av månaden så var jag med ahlem & mia en massor och hängde på plattan. hah.December
har umgåts med världens bästa mia och ahlem, har haft två hemska dagar i skolan. har upplevt en julafton som fått mig skrika av glädje så mycket som jag aldrig gjort innan när jag fått en julklapp, beskedet om att få träffa emelie och kerstin den 21 mars gjorde mitt liv lyckligt. och nu är det snart ett nytt år. när jag nu läser igenom de här månaderna så känns det som ett år är som 1 sekund.
Skriver av mig

jag förstår inte hur du som känner mig så väl inte kan inse hur jag känner när det var mig dom la upp bilder på i skolan, jag förstår inte hur du kan sitta & kalla mig känslig utan att veta hur det känns. jag försökte fixa allt, jag försökte att säga rätt saker till rektorn för att du inte skulle få skit, när du sen vill att jag ska säga någonting annat & jag inte vill för att jag inte vill ta all skit hela tiden, har jag gjort någonting fel då? när jag ville lösa någonting som handlade om mig rätt mycket på mitt sätt? jag skulle aldrig skylla nått på dig, det vet du.

jag förstår heller inte, hur du som känner mig så väl kan sitta och säga att jag är en trög känslig fitta. visst, du var irriterad på mig, men jag förstår inte vad du får ut utav att säga såna saker när du är arg, kändes de bra för dig att säga så om en vän du känt så länge? jag bryr mig om dig, det vet du också & du vet också hur jävla konflikträdd jag är, och du vet hur mycket jag hatar att bråka & du vet också att jag är en sån persom som gråter när jag bråkar.

jag har förklarat för dig hur jag känner, jag har sagt åt dig att jag blev sårad & besviken när just du som känner mig så väl säger någonting sånt. jag är känslig ibland ja, jag ser inte någonting dåligt i de. jag ser heller ingenting dåligt i att vara konflikträdd. när jag bråkade med dig så grät jag, medans du slängde ut dig en jävla massa. jag satt inte & kallade dig fitta, jag pratade och berättade hur jag kände, jag var känslig & grät. vem av oss är de som gör någonting dåligt då egentligen? är jag dålig för jag gråter? är du bra för att du kallar mig känsliga fitta?

hade de vart någon annan som kallat mig känsliga fitta hade jag inte brytt mig ett skit. jag tar heller inte åt mig någonting av vad du sagt, jag tar inte åt mig om folk säger saker om mig. men att de här kom ifrån dig, gör mig besviken.


Jag klarar mig med dig

nu ska jag röka. inte bra


Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

som jag sa igår att jag skulle göra, jag gick på bio med vanessa idag i kista! trevligt att umgås. förövrigt så var filmen väldigt bra! fick mig några skratt faktiskt. hade inge löshår idag, kändes väl.. sådär

nu är jag iallafall hemma. vet inte vad jag ska hitta på. vi hörs!

sötis

vanessa inne på bion. ''nej emma ta bort blixten de blir pinsamt''sluta väx unge!Innan jag lägger mig är gör jag som alla andra

Året:
Hur var 2010 för dig ?
bäst!
Var det bättre än förra året ? mycket bättre!

Någonting du aldrig kommer att glömma från 2010 ? yes, att de var de bästa året & jag har träffat så mycket vänner och insett extra mycket att man ska ta vara på tiden.
Har du hittat en ny favorit artist ? nope.

Vilka låtar förknippar du med 2010 ? natteravn, at least give me my dreams back we all turn back to dust, nothing good has happened yet massa mer.
Har du rökt ? - ja
Har du druckit alkohol ? - haha aa
Har du kysst en främling ? nepp

Kärlek:
Hur var din kärlek under 2010 ?
mycket mycket myyyycket fin
Har du vart kär ? ja
Har du sagt "jag älskar dig" till någon ? japp!
Har någon sagt "jag älskar dig" till dig ? jap!
Har du haft ett hemligt förhållande ? nja.. kanske
Har du lekt med någon känslor ? lite...
Har du ångrat något  ja!
Vem var den bästa pojk/flickvännen du hade ? - hah, vet inte.

Sorg/Hämd:
Har någon i din närhet skadat sig själv med flit ?
kommer inte ihåg, tror inte de.
Har någon i din närhet tagit självmord ? - nej thank good.
Har någon i din släkt avlidit ? nej!:D
Har du slagit någon på riktigt med knytnävarna ? nej
Har du varit i slagsmål? nej & har aldrig slagits i mitt liv heller.
Har du velat hämnas på någon ? hah, jag tror det
Har du gråtit? ooooja


Personligt:
Har du gjort något du ångrat ?
ja!
Har du skämt ut dig ?
oherregud, OM jag har
Har du ljugit för en vän ?
inte vad jag kommer ihåg, vitlögn säkert!
Har du vart ute en hel natt ?
hah tror inte de
Har du vart uppe en hel natt ? oja
Har du blivit tagen av polisen ? inte 2010 nej!

Skola/Fritid:
Vilken/vilka skolor har du gått på ?
ängskolan
Har någon gjort något elakt mot dig i skolan ? ja hah
Har du gjort framsteg ? nja.
Har du haft alla rätt på ett prov ? nej, men läxförhör!
Har du kommit försent? jap
Har du försovit dig ?
ja, olagligt många gåner
Vilken/vilka sporter har du gått på? inga


Vänskap:
Har du träffat nya vänner ?
oja! bästa man kan hitta också
Har du förlorat en vän ? ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej tror jag inte

2011:
Hur tror du att 2011 kommer att bli ?
mycket bra! 21 mars oooh. men jag tror 2010 kmr va bättre. men de blir säkert bra!
Ser du fram emot det nya året ? ja varför inte:)
Tror du att det kommer bli roligare än detta år? nej
Tror du det kommer hända något roligt ? haha jag vet att de kommer hända roliga grejer
Tror du att det kommer hända någonting tråkigt ? ja
Tror du att du kommer att sakna 2010? ja. jag saknar redan en massa från 2010 så ja.


Men älskling vi ska alla en gång dö

förlåt för 0 blogg idag. har inte haft någon lust eftersom att min kamera inte går att ladda upp bilder ifrån! aja ska fixa de imorgon. ska träffa världens bästa vanessa. vi ska kolla på bio easy a. ska bli riktigt roligt. har inte träffat hon under lovet så de blir naaaaajs.

vanessa & jag genom tiderna. små vi vart.

fast de här e bara lite mer än 1 år sedan.

Du är drömmarna jag drömmer ibland

ligger i sängen hemma hos mia. hon ligger & sover på min axel typ, haha gulligt. chattar med emelie & jag är kissnödig, men vågar inte gå på toa. jag vill väcka mia, men hon sover så gulligt haha!

Jouline

kommer du ihåg dehär? haha hitta de på farmors data!
sommarn 09. skrattar som fan haha

Jag lovar du betyder någonting

haloj. är hos min farmor med mia, har haft lite släktmiddag här hah. iallafall, köpte lite grejer i stan idag bara, visar sen kanske. snart ska vi dra tillbaka t stan och träffa ahlem <3
21 Mars 2011

den 21 mars så kommer jag & kramar om er igen. jag är så jävla lycklig!
I see your true colors and that's why I love you

haloj. vaknade rätt sent idag, en saknad jouline kom hem till mig för vi skulle åka till ogge som jouline inte träffat på typ ett år hah. vi var hemma hos honom med typ adde och basse. nu är jag iaf hemma, ska åka till stan & möta ahlem sen ska jag sova hos miaogges hund bajsa på golvet HAH!

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.

godnatt.


Ryan neff

10 maj. längtar om fan. snaggade killen på bilden är jag ahlm & mia rätt kära i.

mia: tänk er att bara dra i hans töjnigar & sen ba aaaaah
ahlem & emma: omg aaaah


Har vi tid innan allting tar slut?

julafton är slut, buhu. har fått en hel del & jag ska spara mina barnbidrag för att åka till emelie och kerstin woho!

när inte bara julafton är över, när nyår & jul lovet är över det också, så är inte vintern lika rolig längre. längtar redan nu till sommaren.


Men även hundra tusen röster kan ha fel

jag förstår inte, mamma hatar min musik. endå så ger hon & pappa mig högtalare som man kan ha till datorn & mobilen. hon har redan bett mig sänka ett antal gånger, har kopplat in mobilen & lyssnar på miss may i <3

Vi har andats in samma gift, du och jag.

God jul. nu går jag ut.


Hemma från farmor.

Haloj, har vart hos farmor nu & fått mina julklappar av henne, ska senare få julklappar här också. najsnajs. har än så länge fått nån typ packet med massa typ duschgrejer, vetefan & ett peace halsband hah & present kort på 700 woho sen strumpor bara för farmor älskar att reta mig.

vill bara öppna allt under granen nu, snorunge jag är! hihi


Julafton

Idag är det julafton, woho. idag så ska jag till farmor snart, få en massa paket där, sen åka till mamma & få en massa grejer här. roligt roligt. får träffa mina söta kusiner hos farmor också!

såhär ser jag ut idag!You gave me something that I wont forget too soon.

jag var i stan med bästa ahlem. vi satt & pratade om hur mycket vi längtade tills den 10de maj då vi ska se miss may i där snyggaste ryan neff spelar. vi var tvungna, vi åkte till slussen där dom ska spela.


Julafton imorgon!

julen 09. fick ett armband där de stod ''lev din dröm'' älskade det.


Dag 09: Detta ångrar jag

Gud. det finns så mycket i mitt liv jag ångrar, de finns så många gånger jag velat spola tillbaka tiden & förändra någonting. men när jag tänker efter nu, så kommer jag på en grej som jag ångrade så mycket att det gjorde ont förut, en kärleksgrej. jag grät av ånger hela tiden. jag ångrar mig inte riktigt idag, jag mår inte dåligt över de nu, men på nåt sätt ångrar jag de kanske, för att saker hade kanske sett anorlunda ut, mitt liv kanske inte hade blivit så ''deppigt & emo'' en viss period.

iallafall, sommaren 09 så träffade jag en kille som jag blev skit kär i, kommer ihåg att jag rös en gång när han rörde mitt ben (palla mig) men samtidigt var han på g med en annan tjej. de var på mitt landställe allt de här hände eftersom han också har landställe där. sen när jag & jouline åkte hem till stockholm så gjorde han också det, han ringde mig väldigt ofta kommer jag ihåg & jag försökte trösta honom för han var ledsen över vem han skulle välja mellan oss två eller nåt sånt där. han sa att han gillade mig. jag och jouline åkte dit han bodde, och kom en timma sent hem till mig, mamma vart galen. sen dagen efter sa han att han skulle välja den andra tjejen pga några anledningar jag inte kan ta upp här, vilket gjorde mig chockad & ledsen på samma gång eftersom e inte verkade så, men han sa att han gillade mig fortfarande. dagen efter det tror jag de var, som han ringde mig & frågade om jag kunde åka dit han bodde så vi kunde prata med varandra,men jag sa att jag inte hann för jag skulle vara hemma om ungefär en timma, och jag skulle komma försent hem igen. han tjatade men tillslut så skulle han & hans kompis åka till sundbyberg istället. vi satt på perongen & de var en kvart kvar tills vi skulle vara hemma. dom råkade ta fel tåg, tåget dom tog gick inte till sundbyberg. dom var en station från sundbyberg och nästa tåg mot sumpan kom om typ en halvtimma, vi kunde tagit ett tåg en station, och ta risken att komma försent, tåget skulle komma om typ 5 minuter. men jag sa nej, jag ville inte komma sent hem, jag sa nej hela tiden.

han blev jättesur på mig, och efter de fick jag ingen till chans att prata med honom som jag ville så mycket sen. jag ångrade mig redan när jag såg tåget komma där. och de var nått jag låg & grät och ångrade i typ flera flera månader, att jag inte åkte en station och kom försent en kväll bara. men de är nåt jag kommit över nu eftersom jag kommit över killen, men jag ångrade mig så länge för de där och jag anklaga mig själv hela tiden. menmen som sagt livet går vidare:)

kommer ihåg hur ont i hjärtat man hade just den där tiden.

I wanna feel like this all night

är med mia, vi har de lite kuligt sådär. hennes pappa hämtar henne snart, och mina släktingar från karlstad e här, hah. jaja pussMiss may i

Jag mia & ahlem är kära i den snaggade killen som sjunger i början!


Dag 08: Det här får mig att gråta

um. de enda som kan göra mig ledsen nu är tanken på att emelie och kerstin inte bor här, så att kolla gamla bilder, eller läsa gamla blogginlägg är de som får mig gråta.


Take my misery I give all of it.

Haloj. är hos mia, sov här inatt, vi vaknade typ nyss. mia gör smoothie(stavning?) medans jag bloggar. igår var jag här med ahlem, vi hade de jättekul faktiskt & vi kolla på en väldigt bra film.

senare på kvällen åkte ahlem till stan, vi stannade här. vi var ute och pratade en masssa, sen låg vi i sängen och kolla på remember me, självklart somnade jag haha.

var tvungen haha!

jag ligger på golvet & kollar när mia håller på med datorn.

Tjoho

hej, betyg e inte min grej. jaja nu ska jag snart möta ahlem, puss.

Godnatt.

Jag ställde mig själv frågan. emma, hur ska du orka gå upp klockan 7 om du inte sover nu? svaret blev typ öh jag kommer inte orka. så jag ger de ett försök att sova. godnatt

Dag 07: Mina föräldrar

Klockan är ju 00:19 så jag kan ju skriva dag7.

mina föräldrar heter camilla & erik. dom är de bästa föräldrarna på jorden. jag bor bara hos min mamma för att jag trivs bättre här i mitt rum och för att jag inte direkt kände att jag fick ''tid för mig själv'' hos pappa eftersom han bor så litet.

hur som helst. mina föräldrar är de finaste föräldrarna man kan hitta, min mamma & pappa har alltid ställt upp för mig & dom har alltid accepterat mig för den jag är. dom har alltid vart så snälla och dom försöker verkligen göra mig glad när jag e ledsen. de jag också gillar är att dom inte tror på utgförbud(hehe) tex när jag kom hem full som jag vet inte vad, så tog mamma hand om mig & hon skrek inte på mig dagen efter, utan jag var bara tvungen att vara hemma i en dag, vilket också kändes skönt. jaja mina föräldrar e iallafall balla intressant
puss

mamma<3

Vaken fortfarande

Haloj. är fortfarande vaken, och jag är nervös inför mina betyg imorgon, jag vet inte varför.
ska snart sova tror jag. om det går.

And ill do anything you ever Dreamed to be complete

haloj. mia åkte nydligen hem. så nu sitter man här, rätt lonley. men men. imorgon är de jullov, vilket gör mig lyckligare än någonsin. köpte julklappar idag ju, mia fick välja själv vad hon ville ha, vilket var två töjningar.
Dag 06: Min bästavän

Jag har så mycket bästavänner. så många vänner som alla har funnits för mig hela tiden.
så här har ni bilder på dom hah.(RIKTIGT HEMSK BILD men hade ingen där bara jag och betty var)

When everything's made to be broken I just want you to know who I am

Mia har precis tvättat ur den röda färgen. spännande haha!

I wanna wake up where you are

godmorgon typ. ser ut som ett troll just nu. somnade med halvblött hår igår kväll.
iallafall. världens ballaste mia är hemma hos mig och färgar håret. hon ska bli rödhårig den tuffingen. så vi får se hur de här blir sen. sen ska vi åka till stan och köpa julklappar. vi hörs.


Dag 05: Något som får dig må bätte

hm. det enda jag sitter & gråter över om jag gråter är för att jag saknar emelie och kerstin. då har ahlem & mia fått mig må väldigt bra.

men om jag inte pratar med mia och ahlem. så mår jag alltid bättre av när dom loggar in på msn. då får jag prata med dom och det känns alltid bra.

men som sagt. ahlem & mia gör mig alltid glad!Min dator e typ.. trasig

min dator e typ trasig, börja nästan gråta. den sätts inte på! jag har smygit in i min storebrors rum & satt mig vid datorn eftersom han ligger och sover.
idag har jag bara deppat i sängen till musik för att min dator inte funkar. vi hörs pussDag 04: Något du saknar

någonting jag saknar är att vara med världens bästa människor ahlem mia kerstin & emelie hemma hos mia.

de finns mycket jag saknar, men det är nåt jag saknar som fan. att varge dag efter skolan eller skolka några lektioner för att åka till mia och vara med varann. hah, vi kollade alltid sex and the city och drack cola typ, alla gånger vi körde anden i glaset, och ringde han den där ben. alla gånger man suttit och gråtit i mias soffa typ, för att emelie och kerstin skulle flytta & efter det fått kramar av dom som tröst. vi var alltid hemma hos mia, kollade på film och tog det lungt hela tiden. sen när emelie och kerstin var tvungna att åka hem brukade vi följa med.  när emelie och kerstin precis hade åkt iväg med taxin när dom skulle flytta, stog vi kvar och grät lite, sen åkte vi hem till mia. jag har aldrig känt mig så tom som då. de kändes så fel att vi tre satt där bara utan dom.

att efter skolan sitta hemma hos mia och umgås med kerstin ahlem emelie & mia är något jag saknar som fan. vi har gjort så mycket med varann som jag saknar, men att vara hos mia med dom var som ''en del av min vardag'' som försvann när kerstin & emelie flytta.  och jag ångrar nu när allt det där är över att jag inte tog vara på tiden, hur vanligt och ospeciellt de än kändes då att vara där varge dag är så betydelsefullt nu.

lite bilder från dagar hos mia.Morning

godmorgon typ.. är hemma hos mia, vi håller på och fixar oss så vi kan dra till stan senare. blir deppig av vädret, snösnösnö. jag hatar vintern när nyår & julafton är slut. då går man bara och längtar till sommaren. jaja.

mia ska köpa julklappar, ahlem frågade om vi ville komma på någon gratiskonsär i kulturhuset. vi får se om vi går dit för vi ska träffa mimmi också. jaja
puss

ful bild. men saknar alex som fan

push my back so i make sure you're right behind me as before

nu ska jag dra till stan för att träffa söta mimmi som e i stockholm! sen sover jag hos mia puss.

Dag 03: Mitt favorit minne

Gud vad svårt. jag har så mycket roliga minnen med så många. så jag har nog inget favoritminne.

men minnen som jag brukar ofta tänka på, och minnen som jag gillar. är minnerna från landet. kommer ihåg när jag matilda och jouline var där, då vi lärde känna emil rasmus & jesper. vi satt vid fotbollsplanen på landet, jag visste vilka dom var eftersom jag sett dom när dom var mindre. dom spelade fotboll och vi var på skratthumör. jouline satt & skrek åt dom typ att dom var dåliga på fotboll, sen drev hon och skrek typ om vi skulle ha sex, hah hon skrek en massor. kommer ihåg att jesper sa ''jag har lust att skuta bollen på dom hårt'' efter ett tag gick emil snabt emot oss, vi blev rätt rädda för vi trodde han skulle typ ha adhd. men han satte sig brevid oss och pratade, frågade vad vi hette och sånt. sen kom jesper & rasmus och vi alla snacka.

kvällen efter var vi där igen, då kom dom också dit. så snackade vi en massa igen. sen när vi skulle gå skrek vi vårat nummer till dom. så ringde emil med videosamtal haha, så gick vi hem till emil och rasmus, fast jesper var inte där. jag skrattade hela tiden åt en kille som hette ante. sen åkte emil & rasmus och ante hem. så smsade vi till jesper hela tiden och han träffade oss, haha han var helt tyst medans vi pratade hela tiden. vi rökte vattenpipa den kvällen jag jesper matilda och jouline. saknar den tiden.

de e ETT av mina favorit minnen, när vi lärde känna dom på landet.

bild från när jag jesper jouline emil & rasmus låg på bryggan och skratta.

Godmorgon

Godmorgon. vaknade nyss, e hemma idag igen woho. mia kommer till mig efter skolan. ska bli najs.

sötaste lebben från alla lebbserier. jag dör

EMANUEL VANN!

lite sen med att skriva det! men guuuuuuuuuuud vad glad jag är.
fick hålla mig för tårarna när han vann!


Try for the girls and try for tearing this tight clothes She got a hiding all he has is his asshole She'll be bothering me

snodd av emeli!

SENASTE:

Dryck: vatten
Telefonsamtalet: mamma
SMS: jesper mehle
Sång du lyssnade på: be somebody 
Gången du grät: i tisdags.
HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: vet inte
Varit kär: ja
Varit otrogen mot någon: aa..

Förlorat någon speciell person: nja
Varit deprimerad: ja
Varit så trött att du somnat sittandes: haha ja! hos kerstin&emelie
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: inget
färg 2: inget
färg 3: inget

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ooja!
Fått ditt hjärta krossat: nej tror inte det.
Skrattat så att du har börjat gråta: haha, har jag säkert
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: JA!
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: oj många
Hur många barn vill du ha: 2
Har du några husdjur: hah, marsvin som är min brors då
Vill du ändra ditt namn: behövs inte :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: firade med släkt & var i sumpan med sumpan crewet buhu, saknar.
Vilken tid vaknade du idag: halv elva typ
Vad gjorde du igår runt midnatt: försökte sova.
Senaste gången du träffade din pappa: öhm, kommer inte ihåg.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jag vet inte
Vad lyssnar du på just nu: kings of leon
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jaa!:D
Vad gör dig irriterad just nu: två personer som inte fattar ett skit.
Vad är ditt namn: emma kristin elisabeth mårtensson
Singel/upptagen: upptagen kan man säga.
Stjärntecken: vädur förfan
Kille eller tjej: tjej hah
Gymnasie: inte börjat
Högskola: inte börjat
Hårfärg: röd
Ögonfärg: blågrågrön(?)
Längd: 159 typ :(
Vad gillar du gällande dig själv: um, min mage kanske hah
Piercings : naveln, läppen & sen töjningar också.
Tatueringar: har inga
Höger eller vänster: höger
DIN FÖRSTA:
Operation: har inte opererats
Piercing: läppen
Tatuering: har inge
Bästa vän: hanna k!
Sporten du spelade: dans..? haha!
Husdjur: fiskar, min bror döpte en till fille kommer jag ihåg.
Vaccination du minns : hmm kommer ihåg en i fyran. jag satt där i två timmar och vägra.
Alkohol du drack : vodka
JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: ingenting
Är du på väg att: kissa på mig
Lyssnar du på: kings of leon!
Väntar du på: att paradise hotel finalen ska börja!

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja 2
Vill du gifta dig: tror de.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: hm, läppar
Kramar eller pussar: båda på samma gång!
Kortare eller längre: läängre
Romantisk eller spontan: både och
Snygg mage eller snygga armar: bryr mig inte så mkt
Tatueringar eller piercingar: tatueringar
Känslig eller inte: känslig
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: bråkstake hoho
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: kan man säga
Tappat glasögon eller linser: nej:p
Haft sex på första dejten: nopp
Krossat någons hjärta: jap
Har du blivit arresterad: hah, typ
Dissat någon: ja
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): jaa
TROR DU PÅ:
Dig själv: jap
Mirakel: nja
Kärlek vid första ögonkastet: ja!:D
Himlen: öh aa:o
Tomten: nej
Att kyssas på första dejten: jarå
Änglar: nja
SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en flickvän/pojkvän på samma gång: hah, nep som liten bara
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner, familj
Vad vet inte så många om dig: vet inte:p

Cigaro

haha, låten är till ahlem mia emelie & kerstin ;)


Dag 02: Mina rädslor

Hm.. mina rädslor, alla mina vänner vet nog att jag är väldigt rädd för råttor.

men om man inte ska ta det & om man ska ta nåt jag e rädd för att ska hända. så är min största rädsla att jag kommer typ vara gift med någon & inte kan få barn. förut var jag inte alls rädd för det, men jag har hört om så många som inte kunnat få barn, och dom har vart ganska så olyckliga. & jag har alltid velat ha en dotter & en son, så jag har börjat blivit rädd att tänk om jag inte får det. så jag får typ panik när jag tänker på det.

Godmorgon!

haloj, är hemma från skolan idag. mamma tyckte jag skulle vara det så ja, jag är hemma. vaknade för en timma sen kanske så jag gör ingenting förutom att sitta här & lyssna på system of a down och snacka med nina på msn, vi driver lite om valrossen (ni som läste min gamla blogg som jag hade sommaren 2009 hah, ni vet nog vad jag snackar om) minnen dedär.

hemsk bild på nina & mig. början av emmas emo period...

<3

en månad och fyra dagar sen jag pussade dig, saknar & älskar dig som fan.


Dag 01: Min första kärlek

Min första kärlek var när jag var 12 år. Jag hade innan vart tillsammans med miljoner killar, låtsas vart kär i dom bara för att ha en pojkvän som alla tyckte var så viktigt. det kanske inte var riktig kärlek det här, eftersom att jag var nog den som var mest kär utav oss två. det var rätt töntigt förhållande.

iallafall, det var i slutet av 5:an, killen jag blev så kär i gick i 6:an. jag kände honom inte men jag visste vem han var, för han hade vart tillsammans med en kompis till mig som gick i 6:an hon också. jag kommer ihåg att han kände min brorsa litegrann, och att jag störde mig ganska så mycket på honom pga någon anledning, jag vet inte varför. en fredag var jag och mina kompisar på en ungdomsgård i sundbyberg som fanns då, vi satt inne i ett litet rum där de fanns massa kuddar och massa annat, det var jätte mysigt där inne. jag satt på golvet, killen jag vart kär i senare satt bakom mig ungefär. jag vart rätt förvånad när han började säga ''hej emma'' hela tiden, han slog kuddar på mig, och jag störde mig jätte mycket på honom då kommer jag ihåg och slog honom hårt med en kudde. sen när han gick sa han hejdå ungefär 200 gånger, hah nej men han sa hejdå väldigt många gånger.

tror det var dagen efter det där, som han hade skrivit till mig på pea. kommer ihåg att han skrev ''tja vgd?'' hah, så snackade vi lite där, så frågade han mig om mitt nummer & jag gav det till honom. vi bodde nära varandra, båda bodde i näckrosen, så han jag och en kompis till mig var ute i en park där. vi hade ganska kul och jag började gilla honom sådär smått, hade inte känt sådär förut så jag tyckte det kändes konstigt haha eftersom jag ogillat honom innan.

från 6års till 5:an i min skola får man bara vara på skolgården på rasterna, medans 6:orna till 9:orna får göra vad dom vill. så jag kommer ihåg att han alltid på mina raster var på skolgården, och när jag hade vart i matsalen så brukade jag se honom sitta vid sofforna, och han bad mig alltid sitta där men jag gick därifrån för jag fick inte vara inne för min lärare.

vi träffades mer på fritiden, och jag vart kär i honom. vi brukade vara i parken hela tiden, vi blev väl typ på g. jag kommer ihåg att på hans pea hade han låten ''she got it'' & sen stog det gillar: hon vet. hela jag vart hur glad som helst haha.

kommer ihåg en dag när vi var ute i parken, jag skulle sova hos min bästakompis efter med några andra kompisar, så alla dom var med varandra medans jag var med honom. jag var med honom och hans kompis, dom satt på gungorna och jag lutade mig mot staketet, han smsade mig när jag var framför honom & skrev ''min kompis slår mig om jag inte pussas eller strular med dig'' sen så kom han emot mig, och höll om mig. jag kommer ihåg att jag skakade, mina ben darrade kommer jag ihåg, och jag skämdes för jag tänkte att han kanske märkte det. jag kollade bort hela tiden för jag var så kär i honom att jag inte vågade kolla honom i ögonen ibland ens. vi gjorde ingenting då. men sen när han skulle hem, så gick jag samma väg. när vi sa hejdå gav jag honom en snabb puss (jävla tönt) kommer ihåg att han log då åt mig. jag var jätteglad.

på kvällen hos min kompis pratade vi med varandra i telefon & jag sa att jag älskade honom (jag hade försökt få ut de under hela vårat telefon samtal) & han sa att han älskade mig med.

när han gjorde slut med mig kommer jag ihåg att jag var med två kompisar. jag gick in på toan för jag vart så ledsen, vågade inte säga till dom att han hade gjort slut med mig. dom skämtade med mig & frågade om jag bajsade. sen sa dom något som fick mig gråta ännu mer, kommer ihåg att jag öppnade dörren och sprang ut och grät i soffan. sen vägrade jag förstå att det var slut mellan oss, hah så jag försökte få honom komma till parken hela tiden, men det ville han inte.

det var min första kärlek det vart ganska så lång text om det, men jag kommer på så mycket roligt om det nu när jag tänker efter. honom var jag kär i över ett år, sen gick det över. thank god. att vara olyckligt kär i sin  första kärlek är nog de jobbigaste som finns, eftersom man inte vart kär innan så vet man inte riktigt hur man ska göra för att komma över det. så jag har lärt mig av min första kärlek att livet går vidare, & de kommer så många andra som gör en sådär lycklig som jag vart av honom.

en bild på mig från när jag var ''på g'' me den här killen.

För att ha något att skriva om.

Dag 01: Min första kärlek
Dag 02: Mina rädslor
Dag 03: Mitt favorit minne
Dag 04: Något du saknar
Dag 05: Något som får dig må bätte
Dag 06: Min bästavän
Dag 07: Mina föräldrar
Dag 08: Det här får mig att gråta
Dag 09: Detta ångrar jag

snodd från någon tjejs blogg. det här ska jag skriva om till julafton. woho.

My heart is a witness that you are the only one who's there

fem saker ni inte vet om mig ;)

 • Jag får lätt ångest - hah true, jag får ångest aslätt. fråga mia tex, hon har lagt märke till den mest tror jag. jag säger väldigt ofta förlåt om jag råkar säga nåt som låter lite konstigt, om jag inte säger förlåt om de går jag runt med ångest. hah!alltså så ärjag väldigt konflikträdd också, gillar inte att tjaffsa.
 • Jag sjunger - yesbox, hah jag har sjungt sen jag var liten. skulle sjungt med min lärare på skolavslutningen i typ 6:an men de blev inte av. min farmor har berättat att när jag var liten så satt jag och sjöng & jag var inte så bra på att prata så när jag inte kom på orden jag ville sjunga fick jag adhd och börja gråta.
 • Jag gråter till idol & såna där lyckliga grejer. hah, de kan hända att jag gråter i sorgliga filmer, men inte så mycket. jag gråter åt glada grejer hela tiden, tex när någon blir glad att den kommer vidare i idol så sitter jag & asbölar, kan inte hålla mig för gråt. jag grät tex på ung 08 åt en grej, vilket var rätt pinsamt.

 • Jag tappade bikinitrosorna i spanien i somras. mjaa, de var rätt pinsamt. thank god att poolen var framför. de var en resturang bakom, och en pool framför. jag hade såna där snören ni vet på min bikini, jag kände hur mina trosor började åka ner, men jag trodde bara att dom åkte ner lite fast egentligen var de trosbanden som var påväg att lossna, så jag tog tag i mina trosor med handen & tänkte dra upp dom, så drar jag av hela trosorna. jag fick panik och hoppa i polen när jag såg att trosorna var i min hand, jag gick aldrig till den resturangen eller poolen igen.

 • Nån fuling ragga på mig, sen såg jag honom i kissies blogg. haha han satt & kramade mig och frågade edd om dom kunde dela på mig haha, sen såg jag honom i kissies blogg & skrattar ihjäl mig.


Be somebody

Min drog just nu. skulle dö för att få se kings of leon live.


Girl you blow my mind, you do

Var hemma från skolan idag, jag har sovit & jag har ätit makaroner och rökt cigg. woaw. fick lite ångest över att jag stannade hemma, eftersom jag har imponerat lite på min svenska lärare genom mina ''sagor'' men imorgon går jag.

de är onsdag idag, de innerbär torsdag imorgon, och fredag i övermorgon, fredag innerbär en vecka till julafton, och de innerbär helg, helg innerbär sova och inte gå i skolan. sen är de måndag, måndag innerbär städdag i skolan, sen är de tisdag, tisdag innerbär jullov.
jag älskar mitt liv ibland. ;)Taken to the floor with the reach to the sky

When it seems impossible
And you think that you might be lost
When you're feet start to run
And the shackles come off
Look around for the things you need
And you'll find them inside


Sorrow becomes his soul mate.

mia är påväg för att hämta sitt löshår, fjanten. så ska gå ner & lämna det senare.
kollade förövrigt nyss på paradise hotel, snälla gud, gör så att johannes & emelie inte vinner paradise hotel. hörde i helgen att johannes bor i duvbo, vilket e nära mig hah!

have I ever said I love you so terribly?

Hemma

fittdag nr2. är hemma från skolan nu iallafall. ville inte va kvar

Godnatt

godnatt.


-

fittdag, skriver mer sen.


Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.

färdigfixade! haha. vi ska snart dra ut, blir deppig när jag ser snön. jaja. vi höres! ;)


Om jag var tio år yngre Skulle jag inte behöva dig längre

Haloj. var på ungdomsgården med mia matilda och madde igår haha! en fredagskväll på ungdomsgården, så gåre när man har lika tråkigt som oss. nu ska jag fixa mig. så vi hörs senare!

madde! har känt henne sen födseln haha!

smygbilder på min besteven matilda är alltid roligt.System of a down

system of a down kommer till metaltown i göteborg i sommar, jag måste dit!

mina favoriterOch det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Haloj! börjar klockan fem i tio idag. och har redan fixat klart mig så. hade inga problem med att komma upp ur sängen idag (ovanligt som fan) asså, jag vakna typ en timma innan jag skulle upp, och jag låg bara och blundade för mig själv då. mamma lämnade pengar helt från ingenstans utan att jag ens frågat, vilket var ovanligt också haha. konstig morgon, menmen.


Malin+Rasmus=sant

en bok jag tycker att alla borde läsa, jag har läst den tusen gånger om sen jag gick i kanske fyran. jag gråter varge gång. jag läste ut den igen på ia lektionen. jag grät som en idiot, jag hade vikarie också så de var lite pinsamt menmen. de finns ingen bättre bok, jag gillar egentligen inte att läsa. men den här, de finns ingen bättre bok, önskar den fanns på film.


I'll swim the ocean for you

tjoho, sitter just nu i sängen med min dator. mia drog nyss, vi kollade på paradise hotel. fyfan vad jag hatar johannes, alexandra också. och de suger att julia åkt ut. hade velat se hennes hämd på johannes, jaja.

ska snart duscha typ. jaja vi hörs senare. puss

Enter shikari <3


Jag blir hellre jagad av vargar Jag blir hellre ensam så jag säger nej Hellre jagad av vargar Än älskad av dig

bloggade inte mer igår för att jag råkade somna klockan 8 haha och vaknade inatt. men iaf, nu ska jag snart dra till skolan. så vi hörs senare puss!

kerstin & emelie

saknar er som fan, om ni var här nu hade vi säkert vart hos mia och haft sådär kul, kört anden i glaset. hah, vi ses snart :(


Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du

kom nyss hem från skolan. gjorde ett svårt matteprov idag. och fick tillbaka mitt teknikprov, fick vg. bra för att vara jag.

ikväll är det julmarknad i sundbyberg, brukade alltid gå på sunbybergs marknader förr, de e mysigt faktiskt.

tänkte ta en bild med den där aa vad de nu är, men lollo förstörde och tröck upp en macka i munnen på mig.Ser dig på blåa i april i telefon i nya jeans men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro

haloj. kollade nyss klart på paradise hotel, måstemåstemåste se imorgon. ska snart duscha tror jag.

en rolig grej som hände idag.
mamma var stressad, och bad mig ge henne sina byxor. jag hämtade dom, skulle skämta lite och slänga dom hårt på hon, men jag slängde typ för hårt så dom flög ner i toaletten. haha!

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

träffade ahlem, vi hängde på plattan lite och drack chai latte på wayne's coffee. jag köpte en stor för att dom är så goda, skulle kunna dricka tusen stycken, hah! anyways. kom hem för en stund sedan, missade paradise hotel, ska kolla på datan vad som hände senare.
För en minut sen var du min

ahlem kan vara den segaste personen på jorden, så jag roar mig själv med lite drivbilder sålänge!De hjärtat som skulle bli ditt på nåt vis, fryser nu sakta till is

har gjort planer med ahlem, vi ska träffas i stan om nån timma och snacka. vet inte vad vi mer ska hitta på, nåt roligt iallafall. funderar på att också köpa en julklapp till min lillebror bara för att jag lovade honom att köpa de om jag fick 50 kronor, haha ångrar det nu. cya.

Anna G

kollade annas gamla blogg, och skrattade som fan. hon hade gjort ett rim förut om våra minnen.
saknar den tiden, vi hade alltid så kul och med dig var jag alltid mig själv. kommer ihåg när vi inte kände varann så bra, och jag sov hos dig och fick dedär anfället you know HAHA! älskar dig min bjoernpussy

småttingar!


Och ensam har jag dofterna kvar Som ett tårögt barn har du gjort mig svag Det enda som gjorde mig till jag

kommer ihåg att jag kom till café kronan, emelie och kerstin sa att dom hade en present till mig haha så gav dom mig den här, jag blev sur på skoj eftersom jag visste att dom skulle flytta dit, så jag kasta den i emelies huvud så hon blev sur och vägra förlåta mig. saknar hah.


Du är bra för mitt hjärta

hemma från skolan, gör absolut ingenting och vet inte vad jag ska göra heller, ska fråga matilda sen om hon vill ses.Stäng din dörr, vi har nåt att reda ut.

(mitt hår är inte lila fråga mig inte varför de ser ut som så)

en typisk sån där bild man tar när man heter emma mårtensson 6 december år 2010 klockan strax över tio på en måndagskväll när man är trött, social & skolsjuk

Man måste dö några gånger innan man kan leva

just nu typ.Julafton 2010

om typ 18, imorgon 17 dagar så är det julafton igen, tiden går snabt. Julen 09 så fick jag pierca läppen, glad jag vart haha min första piercing, hade inte ens mina töjningar då.


iår har jag blivit snoruge & skrivit en önskelista bara för att inte behöva tjata om vad jag önskar mig all the time haha!

såhär ser den ut ungefär

 • få åka till emelie och kerstin
 • tungpiercing!
 • kläder
 • pengar

  julen 09.

Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma

en hårfärg senare och mitt hår är typ äntligen rött. kom hem för ett par timmar sen, har ätit och chattat med emelie och kerstin. just nu lyssnar jag på musik. kent, han gör bra musik ibland hah!

naw

hah!

Töm ditt rum på tonårstankar nu

öh. hej, jag upptäckte att min design inte kommer vara klar förns om ett par dar, så jag bloggar här sålänge.

igår färgade jag håret, det blev misslyckat som in i helvete helt orangerött så jag får färga om för sista gången idag. mia och jag var hos mig och i kista, sen sov jag hos min balla matilda. och nu är jag hemma och har precis fixat mig. ska dra till mia senare idag där vi ska färga mitt hår.

mia har snaggat sig haha!

bara för att

nya bloggen

har inte fått design till min nya blogg ännu, men håll koll haha! för jag skriver här när den e klar puss sålänge!

japp!

ny blogg påväg, imorgon eller idag. säger till då vad den heter. pöz

RSS 2.0