Köldallergi

LÄS DET HÄR. som jag har berättat förr kanske, om jag badar utomhus i blåsigt väder, eller blir kall på tex halsen, eller kinder eller ibland ben & figrar så svullnar min hud typ upp, hah eller alltså.. de blir typ ''bubblor'' eller hur man ska säga, precis som i denna artikel. de svider & kliar asmycket & jag tycker att det är asjobbigt och skitpinsamt & jag kommer alltid med bortförklaringar till varför jag inte vill bada på sommrarna.

nu läste jag i paows blogg om hennes hudsjukdom, och sökte runt lite på vad det är för något jag är med om på vintrarna och en del gånger på sommaren. & så hitta jag de här. tydligen är de ovanligt, jag är kändis!


anna g

Nu har du åkt. anna de skulle aldrig bli såhär ju, jag trodde aldrig de skulle bli såhär, aldrig.. vi var pproffs&crew, sen tur&crew, bill och bull.saknar dig redan. är tom på ord, alla våra minnen. i love you björnpussy som vi alltid sa. har fortfarande kvar en del sms vi skickat. alla minnen, de dör aldrig.




















Minnen

Jag & edd hade de endå rätt kul ihop även fast en dag kunde vara så långtråkig. haha edddd if you ever read this, saknar vänskapen vi också hade.


Dear juliet

Haloj. drog till stan idag och var med ahlem trevlans. så kom peter & hans kompis dit också, trevlanstrevlans! vi köpte cigg och hängde på plattan & de var kallt. camillo bråkade med mig som vanligt, men jag älskar honom fortfarande.


Free fallin

Jag har inte bloggat jag vet, skärpning!
färgade håret idag, de skulle blivit brunt, men blev svart.. eller typ asmörkt iaf. men de kommer väl försvinna efter ett par tvättar.


(de e inte affrokrull under min armhåla. e nyrakad faktiskt! hah.. eu)

Love will tear us apart. And so will your own mind.

Melodifestivalen var bättre förr, om jag har tillräcklig ålder att säga så. är de bara jag som tycker erik saade eller vad han heter inte är så jävla snygg? jaja, just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. naaajs

jag en gång i tiden med emelies tröja på mig, de bästa med att emelie är tjej är att jag kan låna kläder utav henne. jävla lebb hon är som tog tillbaka den sen..

säkert gjort denna för.. det står 2010 på frågorna ibland

har du pojkvän? inte pojkvän nej!
är du oskuld? nej!
har du hånglat med någon 2010? OJA!
har du kramat någon 2010? jajamen!
har du hatat någon 2010? inte hatat kanske, ogillat. kmr inte ihåg
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? jajamensan
är du kär nu? japp!
kan du vissla? ja men suger på det.
äger du en mascara? ja vem gör inte?;D
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? nej, två foundation och ett puder typ haha
är du emo? nej
är du brat? nej
gillar du vältränade killar? who the hell cares
gillar du nörd-killar som pluggar? bryr mig inte
gillar du tjejer? ja
är du bisexuell? eh typ men gillar tjejer mest
har du nångång tyckt om någon i din ålder? aa
är du brunett? nej
är du blond? nej
är du glad? ja

HELT SERIÖST.

vad har du på dig för underkläder? fula trosor & bh hah
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 94
när hade du sex senast? 2010
i så fall, var det skönt? äckligt

Jag skulle vilja träffa dig på peace&love

Kom hem för någon timma sen, mötte upp ahlem & mikka i stan. vi drack chailatte och hängde runt lite, sen drog ahlem & mikka hem för ahlem skulle någonstans, och jag gjorde det samma. jag köpte även en ny värmeskyddspray eftersom min är slut. snart kommer mamma hem med sushi, omg vad lycklig jag blir.


Just run away From these lies Back to yesterday Safe tonight

Halåja! hah driver.. vaknade i morse av att jag hostade blod, great! sen somnade jag vid datorn & nu ska jag snart dra mig till stan för att träffa ahlem, vi ska fika hoho.

såhär ser jag ut idag!



oherregud..

kolla den här! tro mig haha, jag fick väldans garv ibland!

Big city life

Haloj! kom hem för några minuter sen. drog till stan och träffade ahlem & camillo. sen drog vi till ett ställe som heter typ playset (som en ungdomsgård i stan) och var med en massa trevligt folk där. & nu kommer det bästa, jag har ju aldrig varit där förr, så medans ahlem stog och typ gjorde en macka eller något, och jag skulle gå till henne. så kollar jag framför mig, och där stog tony, jag började nästan gråta av lycka (för er som inte vet så är tony en utav mina närmsta killkompisar, jag tony isak och jouline var med varandra dag in och dag ut förr, tony är ngn som alltid förstår) vi pratade om gamla minnen och kramades för att de var så kallt, saknat honom.

alex!

tony<3

världens finaste ahlem

aaaaaaaaaaaaahlem

nu ska jag dra mig iväg till staden för att möta upp min kära vän ahlem. myyys.

Min första stora fylla..

har kollat igenom lite gamla bilder på min dator och hittade bilder från min första fylla. (förlåt mamma om jag skriver om detta men det är lite kul hehe..) jag gick i 6:an, jag anna jouline devrim och ogge åkte hem till jouline där vi skulle dricka, vi hade fixat två stycken smuggel vodkor av någon, inte kommer jag ihåg vem. jag var så glad för att min första kärlek som jag fortfarande var så kär i skulle komma dit & då kanske jag hade en chans tänkte jag. men så blev det inte kan jag lova haha.. ska berätta av det jag KOMMER IHÅG av denna kväll

vi skulle vara packade hela natten hade vi planerat. vi blandade vodka med multivitaminjuice (något jag inte rekomenderar för de var något vi tvingade oss i) och jag drack som en idiot glas efter glas. kommer ihåg att jouline kom äcklad och sa ''jag klunkade upp allting'' anna låste in mig och jouline i joulines rum för att vi var så högljudda, jouline ramlade ner i badkaret och drapperiet ramlade över henne, jag var olycklig på den tiden och allt vart så kul när man var full tyckte jag, för jag skrattade som aldrig förr när det där hände. efter ett tag så kom fyra andra till bergshamra där jouline bodde (oinbjudna) en av dom ville typ slå mig för att vi var ovänner. anledningen till att vi var ovänner var för att jag vart så besviken på att hon gått och blivit kär i personen jag var så kär i. kommer ihåg att jag var så packad att jag kunde slänga ut mig vad som helst åt henne (vilket jag inte vågar i vanliga fall.. haha) hon kände mig rätt väl, så hon visste nog att jag inte skulle våga säga så egentligen så hon försökte få mig nykter genom att typ hälla en massa vatten på mig, hon drog in mig i toan. jag satt på toalett locket, hon tvättade av all mascara som jouline smetat runt i mitt ansikte. och det jag sa till henne vad ''du har förstört mitt liv'' glömmer aldrig hennes min, hon stirrade på mig i en halvminut sen puttade hon iväg mig och sprang ut från toaletten, en annan tjej som kom dit oinbjuden slängde in mig i joulines rum och hotades i mängder haha.

dom som kom dit senare alltså oinbjudna, ringde till polisen och sa att de var ''fest'' bara för att göra oss busted. de var då allting förstördes, jag drack bara mer och mer och alla blev sura på att jag var så jävla jobbig. kommer ihåg att devrim drog i mina ben och jag bara skrek en massa konstigt fyllesnack. personen jag var så kär i var påväg dit. det plingade på dörren och det var polisen, alla vart skiträdda & vi planerade att gömma oss (inte vet jag varför eftersom dom skulle nog inte bryta sig in men vi var packade och dumma i huvudet) och jag var så full att jag ''gömde'' mig MITT på sängen. de är de enda jag kommer ihåg, en blick att jag låg på sängen & en jävla massa tjat om att polisen var utanför. ogge hoppade ut från balkongen, och tydligen ska jag också tänkt hoppa men jouline sagt ''nej emma vi ska gå den normala vägen'' dagen efter de här märkte vi att jouline gömt utblandningen, strumpor, mina skor & tuggumin under sängen, men inte själva vodkan..

polisen gick till joulines bak gård, då passade vi på att kuta därifrån, jag hade inte några skor på mig, mitt i vintern så sprang jag runt med strumpor i snön (snarare ramlade runt eftersom jag inte kunde stå) minns att anna puttade upp mig på en kulle och skrek ''SPY'' jag spydde, hon log åt mig kommer jag ihåg. vi skulle träffa personen jag var kär i nu, och jag var så full att jag inte kunde stå. jag kommer inte ens ihåg att jag såg honom den kvällen, bara att han tydligen var där, och att jag försökte stå normalt för att inte skämma ut mig själv inför honom. men tydligen så gav anna mig en käftsmäll och jag ramlade ner på marken och låg där (de kommer jag absolut inte ihåg) min näsa gjorde ont dagen efter pga alla smällar jag fick i ansiktet. kvällen slutade kanske klockan 11 (!!!) hemma hos jouline, vilket inte var planerat. och då var det bara jag anna & jouline där, aspackade. alla hade åkt till sumpan och druckit med dom som kom dit och bråkade med oss, tom personen jag var kär i var med dom istället. jag satt och grät och skrek, det gjorde anna också eftersom att hennes kväll också var förstörd eftersom den hon gillade heller inte var där. jag satt och skrek ''allt är mitt fel'' jag grät som en bebis igen.

alltså, kvällen som skulle bli ''så lyckad'' blev helt förstörd. faaaaaaaaaaail fjortisfylla alltså. i efterhand så visade anna & jouline en del ställen i bergshamra som vi var på den kvällen, som jag inte alls känner igen.. haha

anna med vodka i påsen.. haha

tre bilder jag hittade dagen efter som jag ABSOLUT INTE minns!







Om två månader..

så är det min födelsedag, den 18de april woho! frågan är vad fan ska jag önska mig? pengar skulle vara bra men jag tycker det är så tråkigt ibland ifall ngn ba vad har du fått i födelsedagspresent? och man ba pengar hah tråkigt menmen.

Såhär såg jag ut på min födelsedag 2010, ett emo.


Be somebody

Detta gör jag och jessica på komp engelskan..



I've missed you quite terribly

En skoldag senare och jag är hemma. det är hemskt att behöva sluta halv 4 på en fredag! ängskolan alltså.. snart kommer mamma hem med en påse godis till mig, tactack! jag tror att jag är påväg att bli sjuk, min röst börjar bli sådär jobbigt hes igen, och imorse så lät det som om jag hade lung canser när jag andades. inte okej




Svar på tal

''nej! färga blondt!!! :D''
ja jo, jag kommer alltid att slå mig själv i huvet när jag tänker på att jag färgade bort mitt blonda hår 09. som ni vet så försökte jag färga blondt igen i augusti. det slutade med att mitt hår var slitet överallt & mitt långa svarta hår flög av. frisören skrattade åt mig för de spelade ingen roll hur mycke färg jag satte i håret, de hjälpte knapt för att de var så slitet. & jag vill inte förstöra mitt hår igen, så de får väl bli någon annan gång när mitt hår klarar av det.. tyvär.




(HAAHAHAHAHHA)





If you can't live without me, why are you not dead yet?

efter att ha haft en idrottsdag i gropen & ätit cheesburgare på rissne donken med fina vänner så träffade jag först ogge som töjt örat haha 7,8 mm geek. sen så kom mia till rissne också, hon var med oss ett tag sen drog jag och mia hem till mig i näckrosen.

vi har kollat tillbaka på minnen i mina bilder på datorn, skrattat så att våra magar gjort ont. nu har hon åkt hem, to bad för jag har mycket tråkigt!



Måste bara kommentera

Varför i helvete vill alla tjejer ha såna här mössor? jag förstår inte det speciella med dom, är en helt vanlig mössa med en boll på värd 500 kronor? när ingen ens bryr sig om att man har på sig den eftersom att alla har likadana.. jag menar inte att jag tycker dom är fula, jag fattar bara inte varför alla har just såna mössor och då menar jag verkligen alla, jag ser varge dag någon med en sån mössa.




Åsikt om ''läggningar''

Jag tror inte på läggningar. då menar jag inte att jag inte tror att man kan vara kär i samma kön (haha vilket är rätt självklart att jag inte tror eftersom jag själv råkar vara det) jag menar att jag tycker det är en smaksak & fattar inte varför de ska delas in i grupper eller hur man ska säga, som tex homosexuell, och bisexuell. visst, om man är homosexuell så är de ju endå ganska självklart att man tycker om en kille/eller tjej och inte det motsatta könet, jag tycker då somsagt alltså att de är en smaksak & fattar inte varför folk ska särbehandlas för det. något jag också stör mig på är en del som tex tror på gud & jesus och de där och säger att jesus älskar alla och blablabla, och att ''gud uppfann adam och eva inte eva och amanda'' om man inte ''får'' älska någon utav samma kön och de nu då var gud som uppfann oss, varför skulle han isf uppfinna dedär med att man kan bli kär i vem fan som helst om han inte ville att de skulle vara så? (nu börjar jag komma in på helt andra grejer)

men tex bisexuell. jag vet och har hört om tuseltals tjejer, som varit kära i killar i hela sitt liv, sen helt plöstligt så blir dom kära i en tjej utan att ens tidigare ha varit intresserad eller tänkt tanken på en tjej. jag tror alltså att man en dag, även hur ''straight'' man än är kan bli kär i samma kön, så länge man vågar.


Hårfärgs snack igen..

Borde jag färga såhär? (för er som är dumma i huvet klicka på ordet)
jag har ju rött nu, med världens utväxt och med världens fulaste löshår som förövrigt inte är i samma färg som mitt hår. rött finns inte i så många löshår, och jag har lixom ingen aning om vilken hårfärg jag skulle använda för att få den röda hårfärgen som de finns i löshår. plus jag har ju knappast pigment kvar i håret så den där färgen skulle nog vara lättast att få. om man bortser från svart som aldrig kommer nudda mitt hår igen;)

Sluta aldrig röka mig älskling tugga inga nikotintuggumin och använd inga plåster.

Idag träffade jag en mia som piercat medusa. vi drog förbi stan och köpte ciggaretter åt henne, efter det sprang hon mot fruängen tåget & jag mot akalla tåget. jag gick hem till pappa för att få hjälp med so:n eftersom att han är lärare på en skola i lidingö, det gick väl sådär eftersom jag har dåligt tålamod när det gäller plugg..

just nu chattar jag med emelie på msn, det gör mig mycketmycket glad. hon har fått presenten jag skickade till henne också, och jag verkligen hatar & ge paket till folk, framförallt till ''kärlekar'' haha när jag var tsm med edd och hon fyllde år så satt jag och förklarade mig i typ tre minuter för att jag skämdes så mycket över min present.




ni älskar mitt peddo smile!

''ness''

vanessa, vanne, nessan, ness, som jag kallade henne en tid. Jag och vanessa lärde känna varandra i 1:an när hon började i min klass, kommer fortfarande vad hon hade på sig den dagen, och hur hon satt och stirrade rakt ner i bordet med handen på munnen för att hon var så nervös. Vi umgicks inte så mycket då, men i 3:an hade vi en period med varandra som varade i kanske två veckor, vi höll på med såna där lekar när man sjunger & slår med händerna på varandra & sjunger (mitt minne är för kort för att minnas vad det heter) i fyran började vi umgås jätte mycket med varandra. vi hade vart med varandra i skolan en dag och bestämde för att vara med varandra efter skolan då vi planerade dejt med våra pojkvänner emil & julian.. inte äkta kärlek kan man säga.

vi åt billys pizza varge dag, jag lärde henne dricka kall oboy istället för varm, hon lärde mig doppa mackorna i oboyen. innan jag träffade vanessa var jag en feg liten tönt som åkte vilda musen & lilla frittfall på grönan. medans vanessa typ 10 år kunde åka vad som helst. jag ''dingedingade'' (en grej vi gjorde när vi lovade varandra saker) på att åka frittfall med henne när vi skulle till grönalund. jag grät hela vägen upp. vanessa lärde även mig stå på huvudet mot en vägg i 4:an, något jag aldrig trott jag skulle klara av någonsin eftersom jag aldrig ens kunnat hjula eller göra bakotkullebytta. jag och vanessa hade en bästis tröja som jag köpte till oss på alla hjärtans dag, våra föräldrar hade nog samma smak på kläder till barn eftersom vi hade nästan allt likadant.

när jag och vanessa gick i 4:an så smsade vi varanda i tusen år om hur mycket vi älskade varandra, jag hade telenor och hon tre så det vart väldigt dyrt & min pappa fick väl utbrott så fort han såg mig sitta där med min svarta motorola. vanessa betydde så mycket för mig att jag satt och grät som en snorunge så fort vi kanske tjaffsade, vanessa var my life typ haha.

när jag började umgås med vanessa så kom jag över det där ''mammaaaa jag vill sova med mamma''helt och håller och sov hos vanessa varge helg typ. jag önskar att jag hade kvar alla bilder vi tog med min gråa kamera. vi spelade alltid sims och åt godis från willys haha vi hade samma smak på godis också. vi brukade skratta tills vi började gråta.

folk frågade alltid oss ''är ni tvillingar?'' näää svarade vi, folk blev chockade av att vi inte var släkt typ, och bakifrån såg man ingen skillnad på oss. kommer ihåg att paolo stog bakom vanessa i klassrummet en gång & bah ''emmaa? vanessa? emma? vanessa?'' han såg inte vem det var. ''våran låt'' var do you know kommer jag ihåg. vi hoppade i min säng med den på och gjorde kullebyttor på min madrass, något hon lärde
mig vara mycket roligt haha.

den perioden jag umgicks med vanessa var den tiden då man började säga ''jag älskar dig'' till sina vänner, iallafall jag. så vanessa var nog min första kompis jag sa hur mycket jag älskade henne till. vanessa var nog den första vännen jag hade som ''höll'' i mitt liv eller vad man ska säga, den första vännen som kunde göra så mitt hjärta gjorde ont om vi inte var med varandra. vi var som syskon, hade exakt samma humor men ibland tänkte olika om saker som gjorde att vi tjaffsade. redan i fyran om jag kanske sprang iväg och grät för någonting så var hon där, eller när mina föräldrar sa att dom skulle skiljas så grät hon för min skull, de var henne jag sprang till om något var fel.

en gång när jag skulle sova hos mig och hon hos henne, så kramade vi varandra tusen gånger innan vi gick hem. vi hade vart på skolgården, jag sprang tillbaka för att ge henne en kram till, och hon sprang efter mig för att ge mig en kram till, sen så sprang vi båda emot varandra för att kramas. så höll vi på i typ en halvtimma.

vanessa går i min klass idag också, vi umgås i skolan & vi har fortfarande exakt samma humor, hon finns fortfarande alltid där för mig och stöttar mig, förhör mig som en galning innan prov. skriver ner grejer på no:n åt mig så jag kan plugga hemma haha, ville bara säga jag älskar & saknar dig vanessa!

''kompis kortet'' i fyran femman? våra bästiströjor på!

när vi spelade sims en gång kommer jag ihåg.

''dingeding'' så gjorde vi när vi lovade varandra något

vi skrattae & grät åt det här!













idag ser vi ut såhär typ.




Minnen

en annan gång kerstin gjorde mig rädd med kniv & mask.. haha ''gå till emelie'' typiskt jag och emelie och va dumma mot varandra på den tiden.


Dag 15 – Innehållet i min väska.

Typ såhär ser det ut i min väska om jag har den..




hejhej

Folk är tråkiga idag, de flesta är hemma & ahlem får jag inte tag på. stackars stackars emma.. har vart i sumpan en snabbis och nu sitter jag här i mammas vardagsrum & lyssnar på musik. gick och la mig mycket tidigt igår, och vaknade tidigt, men har inte haft lust & fixa mig..


Roligt..

Fullständigt namn: Emma kristin elisabeth mårtensson
Ålder: 320
Vart bor du: sundbyberg, näckrosen.
Dagens roligaste: ingenting
Har du många vänner: ja det har jag!<3
Hur många har du kysst: haha ojojoj orkar inte ens räkna
Vem kramade du senast: lorina.
Hur många har du haft sex med? deru..
Hur många har varit otrogna med dig: 3 st haha
Har du pojk-/flickvän: kan man säga
Vem pratade du i telefon med senast: mamma
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod de: max, fest i bromma kom om du vill

FAVORIT:
Film: ingen aning helt ärligt.
Låt: HOME!
Mat: sushi
Dryck: vatten!
Färg: ingen
Stad: stockholm
Land: sverige
Ämne i skolan: svenska
År?: 2009 & 2010

SENASTE:
Personen du tänkte på: kerstin
Personen du kysste: påminn mig inte.
Gången du grät: några timmar sen
Pizzan du åt: oj minns inte
Gången du var i Göteborg: när jag var 4 år
Gången du var i Stockholm: bor här
Gången du var hög: haha
Personen som såg dig gråta: minns inte

ANTAL:
personer du älskar: Mångamånga
Personer du hatar: inte lika många. ogillar inte hatar.
Personer som sagt, jag älskar dig idag: mia
Glassar du ätit på en dag: oj vet inte, spanien när jag var liten vart de rätt många
Festivaler du ska på detta år: VILL GÅ PÅ PEACE AND LOVE!
Gånger du varit hög: 31234567
Personer du saknar just nu: 2 st
Gånger ditt hjärta brustit: 2

VEM:

Vill du kyssa nu: emelie
Ska du träffa imorgon: vet inte
Sjöng du senast för: mamma
Hade du senaste en msn konversation med: kerstin
Spelade du tv-spel med senast: vennee
Vill kasta en sten i huvudet på: ingen
Förtjänar att dö: Ingen
Vill du sova brevid inatt: emelie

VAD/VEM:

Gör dig glad: måånga
Gör dig ledsen: gamla inlägg i denna blogg!
Vad vill du helst göra nu: åka till valencia
Längtar du till: MARS!
Tycker du om dina betyg: förjävliga
Ångrar du i ditt liv: mycketmycket. kanske att jag inte tog vara på honom mer.
Är det bästa som har hänt dig: mina vänner


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

hemska & olyckliga tider haha.

River flows in you

Har haft en lång jobbig dag. men nu mår jag mycket bättre & är på bättre humör. sitter hemma hos mamma, själv.. och självklart så ska angelica skicka den här till mig så jag skiter på mig. jag har badat, och försökt göra mat men det har gått åt helvete eftersom jag absolut inte är någon form av kock. jag är ovanligt trött, planerar att sova i mammas stora säng idag bara för att.

tråkig fredag, men har fått tid för mig själv iallafall (haha). imorgon vet jag inte vad som händer, längtar tills söndagen så jag kan se på solsidan. bästa svenska serien som skapats.

tjenare mannen!

jag ska dansa fastän hjärtat brister

Godmorgon på er. de flesta är i skolan va? själv sitter jag hemma vid min pappas dator och läser på no provet jag ska ha idag (som förövrigt kommer gå åt helvete eftersom no aldrig går in i min hjärna)

gud vilket hemskt väder det är ute, jag vill nästan bara gråta när jag ser hur det snöar. det är snart mars hallå.. anyway. idag är det fredag, de innerbär tråkig skoldag men även helg, jag vet inte vad jag ska göra denna helg. förhoppningsvis så ska jag sova hos mamma och ha lägenheten för mig själv, men jag vet inte.

Just nu







Dag 13 – Mitt drömbröllop.

bröllop är ingenting jag tänker på, och inte hur de ska se ut när de händer heller. who the hell cares. inte jag iallafall.



I'd catch a grenade for ya

jag är hemma från en skoldag som vart lång men känts kort. en bra grej med ängskolan är nog lunch rasterna då man kan gå till ica och köpa macka med chocklad och sen sätta sig på mickis med fina vänner. kääära mickis som jag sprungit runt på sen jag var kanske 4 - 5 år.

min mamma råkar vara i fjällen med sitt jobb. så jag bor hos pappa tills på söndag, saknar henne redan.

<3


jessica

betty


Allt detta snack om håfärger..

Mitt hår är slitet och kort och rött. jag ska nog gå till frisören om någon månad och be dom färga det. men jag behöver hjälp, hel brunt hår är nog det tråkigaste jag vet, och att bli sådär jätteblond som förr kan jag nog bara glömma om jag inte vill ha dockhår. hjälp mig?


but I must be talkin' to the wall though, I don't see nobody else

Har nydligen ätit middag med familjen. och nu sitter jag här med ögonen på den sista ciggen som ligger här brevid mig, jag vill bara spola tillbaka i tiden när jag rökt upp en cigg och är röksugen. sånt är livet.

jag skulle så hemskt gärna vilja ha en fredag nu, så jag slapp den där hemska bilden på morgonen, och de hemska so lektionerna och de hemska kemi lektionerna med mattias. men nej tyvär så råkar det vara onsdag idag, vilket innerbär att imorgon har jag en hemsk bild lektion på morgonen, en massa no & so (tror jag) och en teknik lektion med mohammad.

men jag klarar mig nog. jag är faktiskt skyldig er en ursäkt till att jag inte bloggar på morgonen. men så här ligger det till. jag heter emma & är en otroligt morgontrött människa, som ställer klockan två timmar innan jag börjar varge kväll & tror att det kommer gå jättebra att gå upp ur sängen om jag bara bestämmer mig för det. men nej.. sen ligger jag där på morgonen & tänker för mig själv '' en halvtimma till bara '' så ställer jag om klockan, efter en halvtimma blir det en halvtimma till. sen så slänger jag mig upp ur sängen & får stressa som in i bängan.

jag får skärpa mig antagligen.

right know!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

jag har varit på playa de ingles som ni ser på bilden. det var typ sent på dagen när bilden togs så inte särskilt många männskor. jag och matilda var påväg bort för att pierca våra navlar. på denna strand brände jag HALVA magen. det var hemskt att försöka fixa det där, jag kämpade och slet som ett djur de sista dagarna.

Fortsätt när de lynchat sista hoppet Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt Där under träden, bakom stängslet Finns en stig för dig, fortsätt

Hejhej. drog till staden med vanessa efter en jobbig och tråkig dag i skolan. hon skulle kolla skor, men hittade ingenting så det blev glass istället. nu sitter jag här vid datorn & låtsas som om jag inte behöver plugga. jag hatar att alla skriver överallt om sina nationella prov när ingen bryr sig eftersom alla känner likadant.

ett hemkunskapsarbete som jag vill slå ner.

jessica & betty.

en oseriös bild vid tråkigt tillfälle i ett omklädningrum på hm med en vanessa som egentligen stod i bh i bakrunden.

rip

.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

min framtid. kortfattat men det finns inte så mycket att säga. jag är väl orolig att inte få bra jobb och sitta där i världens tråkgaste lägenhet, tjock med gulblont hår & en cigg i handen med en katt som tröst haha.


Jag tycker om dig hårdhänt

Hej på er! här sitter jag med samma kläder som jag hade på idrotten & känner mig väldigt lat. idag hittar mia på något bus som gör mig väldigt avensjuk, guess what? jag ska snart äta middag och senare städa upp på mitt rum eftersom det är väldigtväldigt stökigt. det är så stökigt att jag får konstiga tankar som ser ut såhär ''tänk om det kommer en råtta när jag sover'' mitt rum är ganske inte äckligt direkt bara massa kläder överallt så de är onödigt att jag tänker så haha.


så här ser jag ut just nu.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Idag är en sån där typisk måndag när jag vaknar en timma senare en vad jag egentligen skulle och sätter på mig något otroligt tråkigt.







Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

(har glömt göra två av dessa ''dagar'')








ang resan till spanien

Jag ska/skulle? åka till emelie och kerstin den 21 mars, med min mamma.. men nu ser det ut att gå att jag åker ensam dit vilket innerbär att jag stannar längre också, så jag kanske åker den 14 eller 15 mars ist. vilket gör mig lycklig, ahlem ska nog följa med hon också, jösses vad roligt vi ska ha det. man kan alltså på det här flygbolaget åka själv när man är under 18 med föräldrars tillstånd. hoppas att pappa går med på det nu bara, annars får jag adhd på honom.



haloj

hej på er. jag bloggade inte igår, hade fullt upp med annat. ursäkta för det. men idag så. jag har vart i skolan idag, vilket är väldigt ovanligt eller hur? seg dag. en fin ahlem kom dit, det gjorde mig lycklig. jag skulle ha möte med skolan idag egentligen, ni vill gärna veta varför men så blev det inte, de blir nästa vecka istället. jag hatar möten, utvecklingssamtal & sån där skit. jag går alltid runt med klumpen i magen om att snart så måste jag anstränga mig för ett samtal med skolan, inte roligt. bara jag som känner så?

så nu får jag väl gå runt med ångest en vecka till. menmen, det går nog bra.

här har ni lite bilder från igår när hängde i stan med folket.

ahlem & camillo!

haha älskling

vi klickade första gången vi träffades, haha vilket var i typ april.

han och sina color..

Du är min hjälte för du vågar vara rak Du är min hjälte för du är precis så svag som jag

adhd över att de inte går att ladda över från min mobil. fixar de imorgon! godnatt folket.

Alla dessa..

..privata medelanden på ec. hela min inkorg där är full med såna här pedofiler
det här fick jag nyss.

din kyss får hela tiden och stanna.

Hejhej. jag hann inte blogga imorse, vaknade sent & fick brottom till skärholmen för att träffa jordens finaste ahlem. jag köpte en present till emelie eftersom hon köpt till mig gulligt gulligt. sen drog vi till stan, hämtade med oss folk tillbaka till skärholmen igen för att ahlem skulle uppträda i dans. och jag vart så rörd att jag var nära på att gråta, haha jag är väldigt känslig & blir aslätt rörd, gråter åt allt. men trust me, jag vet INGEN som är så duktig på att dansa som ahlem. synd att jag glömde kameran hemma

sen drog vi tillbaka till stan igen & umgicks med folket där. camillo min älskling var där haha! nu är jag iallafall hemma, eftersom att folk drog från stan gjorde jag och ahlem det också.
btw, ska visa en video sen som är på en killkompis.. ni ska se vad han gör, fyfan..

idag, inte särskilt fixad!






Godnatt

godnatt världen. nu ska jag ragga på min säng. ha de bra!


Dag 8 – En dag jag minns

Finns så många dagar jag minns så väl, bra och dåliga. men den dagen jag alltid kommer minnas som om det var igår var den 11 november, då emelie och kerstin flyttade. & även senaste gången jag var i vårberg

Jag sov hos mia dagen innan, vi ställde klockan på typ 7. min första tanke när jag vaknade var ungefär såhär ''jag gör vad som helst för att iallafall få komma tillbaka till igår'' vi fixade oss knapt, vi orkade inte & vi visste att det var onödigt att sminka sig mycket om allt endå skulle försvinna med tårarna. vi gick till busshållsplatsen fast ingen av oss hade busskort, men vi frågade snällt om vi fick åka med för vi hade ''så brottom till skolan'' och det fick vi. vi gick av i bredäng och tåget kom inte förns om 20 minuter (väldigt ovanligt, men det var väl en otursdag helt enkelt)

vi mötte upp emelie och gick hem till tamara. ingen grät för det gick typ inte. vi var ute med hunden & jag kommer ihåg att kerstin sa ''en timma kvar nu'' och kollade på mig. jag kollade bort för jag ville inte ens höra. vi satt i tamaras kök jag mia & emelie. emelie och mia satt på andra sidan bordet. det var inte en timma kvar längre, det var kanske en halvtimma nu. jag kollade bak för jag hatar, verkligen hatar när folk ser att jag är påväg att gråta. jag grät, mia sa mitt namn för att jag skulle kolla på henne. jag kollade fram & hade handen för ansiktet & grät som en liten bebis, mina tårar flög ut verkligen. jag pussade på emelie och kramades med kerstin (önskar att jag pussat och kramat dom ännu mer då) jag slutade gråta till slut.

vi gick ut och ställde oss där taxin skulle komma. ahlem och emelie kom ut med en massa resväskor. jag såg bilen och jag fick panik, jag fick panik på riktigt. jag sprang fram till kerstin och kramade henne, jag grät, hon grät och jag skrek/grät nästan. jag gick iväg och pussade emelie, tamara såg det (oherregud vad vi skämmdes) tamara är förövrigt emelie och kerstins mammas kompis. jag stog och kramade kerstin, jag kollade bak och såg emelie krama mia och gråta, jag ställde mig och kramade dom och pussade emelie diskret (det var hemskt att inte kunna pussa henne som en idiot) vi stog alla där och grät, jag nästan skämdes för att jag grät så högt men jag kunde inte vara tyst. deras mamma sjöng en sång om typ vänskap på spanska och då grät jag ännu mer.
kommer ihåg att deras mammas kompis sa ''de kommer bli bra'' de lät så hemskt för de enda jag tänkte var typ ''nej det blir det inte''

när dom satt i taxin så såg jag bara kerstin. hon grät & log och jag gjorde en slängkyss åt henne. sen åkte bilen där ifrån, då skrek & grät vi alla tre, jag ahlem och mia. ingen av oss tre pratade med varann förns vi var vid tunnelbanan. jag kommer ihåg att jag tänkte ''tjejen jag nyss pussade, och min bästavän. jag kommer inte få pussa eller krama någon av dom nu förns om hundra år'' allt var så förändrat på några minuter, allt blev så tomt på några minuter.

kommer ihåg att jag inte ville åka någonstans, jag visste inte vart jag ville åka för vart jag än var skulle allt kännas så fel utan dom. vi åkte till mia tillslut, och där kan jag lova att de kändes väldigt fel att vara eftersom att det var där vi alla alltid alltid var, vi var alltid där efter skolan & tom när skolan höll på, skolkare ni vet.

dagen efter det där var det en fredag ''jävla fredag'' var min enda tanke. jag skulle inte sova hos dom denna fredag, ingenting var som vanligt.

så de är verkligen en dag jag minns.

<3

har webb & pratar med kerstin i telefon :)


SMASHED YOU IN THE FACE UP AGAINST THE WALL STILL YOUR SECRET`S SAFE THERE`S NO ONE I CAN CALL SHE`S MY HEROINE

Nu har jag precis vart ute på samma balkong jag hängt på sen jag var 12 haha. sitter vid msn, bara tråkiga människor jag inte har lust att chatta med inne, ajajaj. jag har 4 timmar & 25 minuter kvar på mitt spotify konto kvar. snacka om att jag dunkat musik ikväll, men jag är bäst endå.


emma emma emma..

Mitt rum var kaos för någon dag sen, jag städade till slut. och kolla hur det ser ut nu..
så går det om det alltid ska vara så stressigt innan skolan, slänger allt överallt.. typ.


(de är inga blåa trosor på golvet det är en strumpa haha)

I just wanna hold you Take you by your hand And tell you that you're good enough Tell you that it's gonna be tough

Denna fredag är ensam. min comviq kompis har blivit till bas och jag kan inte smsa någon. inte särskilt roligt. plus att ahlems mobil inte funkar. dampdampdamp.
menmen, har kollat på avsnittet svensk maffia som var här om dagen, där var det någon man kände igen, jadu matilda.. haha.

ibland kan det endå vara mysigt att vara för sig själv. men ibland inte, idag hade jag helst gjort något annat än att sitta här. får väl slösa upp mina sista timmar på spotify..
snart är det alla hjärtans dag, egentligen hade jag kanske inte vart själv iår igen men jo tyvär.
fan vad jag hatar vintern, denna vinter är precis som förra. jaja

just nu




Dag 7 – Typ av killar jag faller för.

Jag har i mitt liv vart kär i två killar, kanske vart intresserad litegrann av en till men nej, skitsamma. två killar har jag vart kär i

jag vet inte vad jag har sett hos dom, framförallt inte i min första kärlek. han hade alltid ett par blåa jeans en kofta & keps och världens finaste skratt(tyckte jag) och hans leende gjorde mig mer och mer kär för varge gång. han var inte världens snyggaste, han var helt okej men det var någonting som gjorde mig kär i honom (ingen aning vad) det var väl pga det sättet han ''hundade'' efter mig i början. sen vart han en dum idiot mot mig, så jag vet inte vad det var jag såg i honom fortfarande.

den andra killen jag var kär i vart helt tvärtemot min första kärlek, han var rätt lugn. jag älskade hur han pratade och han var alltid snäll emot mig, han ringde mig typ 10 gånger på samma dag en gång. vi träffades för att vi hade landställe i samma område, jag hade sett honom och hans två kompisar flera år innan det och inte tänkt på dom riktigt. men sommaren 09 när jag såg honom igen så blev jag lite chockad & han intresserade mig. jag vet inte vad jag såg i honom heller, men han var typ min smak på killar haha.


People come into your life for a reason, Season, or a lifetime. when you figure out who it is, you know what to do for that person. I know what to do for you

Hejhej. kom nydligen hem från skolan, det känns som dagen har varit hur jobbig & lång som helst men hade bara 3 lektioner. på engelskan redovisade vi om våran låt & artist. vi hade t mills she got a våran lärare kollade lite konstigt på oss eftersom låten handlar mest om sex och sånt där haha!


denna människa har jag skrattat med i över tre år. looove to you felicia

I'm sorry love I'll have to turn you down

Godmorgon. jag blev precis färdigfixat. väntar på att felicia ska smsa mig så jag kan gå ner till tågen. men hon är rätt seg.
jag börjar fem i tio idag med so. trevlans trevlans, hade vart roligare om det hade vart någon annan lektion, det vi håller på med på son nu är inte riktigt min grej haha.

idag






Det finns bara du, du, du, du, du, du

Jag tror jag har feber eller något liknande, eller finns det något liknande? de är nog feber alltså? eller är det skolfeber? nej jag vet inte men jag mår dåligt iallafall. jag skakade benet på idrotten, nu gör det så ont att jag helst inte rör mig överhuvudtaget, to bad att ängskolans trappor lever.

just nu. trött på skolan, trött på denna dag








Det gör inte ont sålänge du är med mig

Jag har inte orkat blogga förns nu. har vart på jättekonstig humör. men nu mår jag bättre. jag ska snart lägga mig i ett bad, trevlans trevlans. skolan idag gick väl helt okej, om man bortser från att jag försov mig imorse inte okej emma inte okej.

om man bortser från mitt pms humör så mår jag mycket fint. imorgon är det fredag. har ingenting att se fram emot direkt, eller att sova kanske.




Dag 6 – En låt som får mig att gråta.

Ny bryter jag mot reglerna och skriver upp två stycken istället.
den här för att dom sjunger inte riktigt i den så man kan tänka på exakt vad som helst utan att störa sig på att texten inte passar in. har nog aldrig gråtit så mycket åt någon låt.

& den här orkar inte ens förklara varför.

fanns inga gränser som jag inte kunde tänka mig och spränga för att få va med dig

mamma kom hem med denna. thank good. tack mamma!

kolla vad lat jag är

Jag känner mig som en sån där tjockis kung på filmer ni vet? har en massa fula tjejer omkring sig som matar en. fast jag har ingen som matar mig dårå, och jag äter inte så mycket själv heller. men jag känner mig så jävla lat som bara ligger vid datorn hela dagen. att sätta sig vid tvn gör ju mig inte mindre lat.

BTW! ahlem varför funkar inte din mobil?!?!

ja ni kan ju se här tillexempel. (mitt smink har blivit oerhört ofräsht också!)



Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Du får mitt hjärta slå så hårt att jag vaknar om nätterna

Hejhej. kom nyss hem från skolan, stolt över mig själv som var med på idrotten & mindre stolt att jag inte fatta någonting på matteläxförhöret. sånt händer. jag är så stressad över mitt so arbete! jag måste verkligen få bra betyg på det, gick g+ på mitt förra arbete, kommer knappast få bättre på detta eftersom det här är tusen gånger svårare.








Alexanders band

klicka HÄÄÄÄÄÄÄR för att lyssna lite på min fina vän alex band inte hela låten. det börjar gå bra för dom nu verkar det som hah!
alex är killen längst åt höger.
förlåt världens bästaste alex att jag missat typ två av dina spelningar nu.




Dag 4 – Någon jag vill träffa just nu

Emelie. men snart så.

your health is declining with your self esteem, your crying out for help

Godmorgon typ.. jag är hemma från skolan idag & latar mig i sängen. stackars ängskolebarn som måste ha no lektioner med mattias medelberg medans jag ligger här och har det bäst.

senare idag kommer mia hit för att byta lite kläder. trevlans trevlans.




RSS 2.0