you don't cross my mind, you stay in it

nu ska jag dra till vårberg och träffa mikka, wiho. firade valborg förra året också i vårberg, men då var ju emelie & kerstin med... jaja ha de bra! vi hörs ikväll kanske hos mikka. pöz

nyss.

-


Valborg..

Valborg, har inga speciella planer för valborg, tror jag drar till vårberg som förra året & träffar mikka. ha en trevlig valborg!

suddig osminkad bild

två bilder
Hos mia

är hemma hos mia och är irriterad på en viss person som leker, ha de bra ,


gamla ugly bilder från mias TRAPPUPPGÅNG!

Eskobar

kommer ihåg när man va en liten skit & lyssna på denna. haha, den är bra fortfarande kan jag tycka.

Kanske dags & rensa mailen..

.. eller? haha 7478 olästa, fb dårå!


haha

gammal men garvar fortfarande! haha


Några grejer ni kanske inte visste..

Jag är jävligt bollrädd - yes box! enda sen jag var liten och fick en hård pasketboll rakt i huvudet som några biffiga killar råkade pricka in & efter att ha fått en massa bollar i magen så vågar jag knapt gå förbi skolgården när skitungar spelar fotboll, senast idag på idrotten när vi körde någon konstig fotboll så var jag och vanessa i målen och vanessa sprang fram för att fånga bollen men missade den så när den kom emot mig sprang jag ut målet & skrek som en idiot så dom andra gjorde mål:) bra emma!

Jag har svårt att konsentrera mig i skolan - när någonting är tråkigt så kan jag inte konsentrera mig, hur mycket jag en försöker så upptäcker jag alltid mig själv i min egna lilla värld som ser ut typ så här ''hmm vad ska jag göra idag? gud kan inte emelie och kerstin komma till sverige, åh jag vill ha pengar så jag kan göra något kul, jag vill hem och lyssna på musik'' sånt händer hela tiden haha.

Jag har köldallergi - ah jag tror nog ni redan vet det

Jag har blivit ''nerslagen'' eller hur man ska säga av en gubbe i sundbyberg - jajamensan, den 26april 2009 så hände de en massa skit och de slutade med en emma på marken, men tack gode gud så kom min brors kompis som en räddare i nöden hah! men de fallet las ner tyvär & de kändes ungefär som ett slag i magen men men!

Jag pratar för mycket ibland - ibland pratar jag som en galning och märker att ingen lyssnar tillslut.. haha, jag är alltså väldigt pratglad utav mig och skrattar oftast åt mina egna skämt, men folk vekar tycka dom är roliga iallfall haha.

Jag kommer väldigt bra överens med killar - jag har haft väldans många kill bästisar kan man säga, minst lika många som tjejer, fast nu för tiden har jag inte umgåtts så mycket med dom killar som betytt mest för mig, eftersom att en utav mina bästa killkompisar åkte på foster förut så skildes vi åt och nu när han är tillbaka så e de inte riktigt samma grej längre, jaja.

Jag har rätt känslig kropp haha..
- jag har haft njurinflamation typ tusen gånger, sen när jag var liten hade jag urinvägsinfektion typ tusentals gånger, kommer ihåg att matilda sa en gång ''har du ngn gång haft urinvägsinfektion? de e skitjobbigt'' och jag ba eeh ja? haha!

Jag är kort som in i bängan - jag är askort, men om jag ska vara ärlig så har jag växt som in i helvete & skitfort för jag var askort från 6års till slutet av 6:an, sen växte jag rätt fort. när jag var liten sprang jag iväg och grät så fort någon kallade mig kortis, kommer ihåg att några killar mätte sig med mig i 6års, först skrattade jag på låtsas, men när den tredje killen ställt sig och mätt sig mot mig så sprang jag till min lärare och grät som in i helvete.

När jag var liten var mina två framtänder gula - HAH men de var för att jag tog någon medesin eller något sa mamma alltid åt mig, grät alltid också så fort någon kommenterade de men tillslut stog jag på mig och sa ''de e faktiskt min medesin!'' haha;)

men såhär cool e man idag!
Missing you isn't the hard part, knowing i once had you is what breaks my heart

Jag har inte orkat blogga förns nu, måste verkligen pluggaaaa so prov på fredag wiho! fast nej.. skolan idag var lika seg som vanligt, ute idrott är inte de roligaste framförallt inte fotboll. vi hörs!


If i could change one thing in life, i'd make time for us

Har suttit & kollat igenom gamla bilder, kunde inte hålla mig för att skratta & gråta. jag vill bara spola tillbaka, göra om allt & tvingat er att säga nej till att flytta här ifrån, inget är samma sak, inget är roligt längre & man har aldrig någonting att göra längre, mitt liv är inte lika roligt. jag saknar att åka till vårberg för att träffa er, jag saknar att sova hos er varje helg, jag saknar när alla vi var hemma hos mia varje dag & kollade på sex and the city. jag saknar allt det där, jag skulle kunna offra allt för att ni ska komma tillbaka hit & göra allt som vanligt igen. det finns inget jag hellre vill, allt vi gjorde. ibland när jag sitter på mina engelska lektioner på fredagarna så kollar jag ut genom fönstret & önskar att jag såg er komma där igen så jag kunde öppna fönstret som jag gjorde en gång och ropa efter er, jag brukar hoppas men ni kommer inte där. ni anar inte vad ni betyder för mig, och jag trodde själv aldrig att två pers kunde göra sån förändring i mitt liv genom att gå in i min vardag, och sen försvinna ur den. jag saknar allt kom tillbaka igen.....

ser förjävlig ut här menmen

kerstin jouline & effy <3

haha mia jag & emelie

jag & emelie, skit ful bild hah

<3

emelie när hon och kerstin vart hos mig hah

ahlem hos mia när vi ringde han den där ben ♥

jag & emelie

jag & ahlem hos emelie & kerstin

ahlem & martin

jag tog den här bilden på emelie för jag fick något ryck av glädje när hon sa att dom inte skulle flytta i september, jag vart så glad.

kerstin jag & emelie

ursäkta dubbelhakan, kerstins säng ♥♥♥

i don't know what to do now that we're apart. i don't know how to live without the other half of my heart

haloj, sov hos matilda igår & nu ska jag snart iväg till pappa & få hjälp med so eftersom han är so lärare. hade halvdag idag också, skönt! jaja vi hörs senare. pusss

bild från spanien ♥

Sumpan ser man sedan dör man

Så många gånger jag hatat de här stället, så många gånger jag gråtit hos mamma och sagt ''kan vi inte bara flytta ifrån de här fittstället'' så många gånger jag suttit i sundbyberg på någon bänk och bara klagat, så många gånger jag isolerat mig själv hemma för att slippa gå ut och se samma människor hela tiden, så många gånger jag bara drömt om att få byta ifrån ängskolan till någon annan på något helt annat ställe, så många gånger när folk frågat vart jag bor, och jag svarat ''sumpan, tyvär''  så många gånger jag stört mig så mycket på alla gamla gubbar & kärringar som klagat på allt man gör, så många gånger jag suttit i sumpan och gråtit och samtidigt tänkt ''jävla sumpan självklart att jag gråter här''

men sen finns det också, så många gånger jag älskat att träffa människorna här, så mycket minnen jag har i ängskolan, så många gånger jag suttit med vänner i tornparken, så många gånger jag smygrökt i grottan, så många gånger man suttit och skrattat ihjäl sig inne på donken, så många gånger man både beundrat och skrattat åt lasse på gamla ungdomsgården över vilken överdrivet glad & posetiv människa han är, så många gånger man hängt på kräftskivan, vårmarknaden & julmarknaden, så många gånger man suttit typ tusen pers på anna stället, så många gånger tony drivit med kärringen i spärren vid tbanan, så många gånger man drivit med alla som dampat för man suttit vid dagiset på kvällarna.
kan inte tänka mig att bo någon annanstans♥ & btw, kan inte sluta skratta åt sumpans ''klagosång'' på spotify haha!

låten säger ju allt haha!

Svar

hej!
vart har du köpt din converse ryggsäck som du typ använde förut?
tacksam för svar!!
:)

Svar: tja! jag beställde den väskan faktist, men klicka här så har du hemsidan där jag beställde den!

jag och min kära väska i knät sommaren 2010!

sometimes the best way to get someone's attention is to stop giving them yours

Har inte orkat blogga förns nu, sov hemma hos mikka inatt med ahlem, vi var på lägg ner ditt vapen i bredäng igår, men inte särskilt länge för ahlem ville dra där ifrån för hon tyckte att de gick skit dåligt. nej ahlem du ska inte skämmas de är dom andra som ska det! jag & mikka somnade runt typ klockan halv 6, för vi låg & snacka och skratta hela natten, saknat den tjejen!

ahleeem!

jag

mikka :)

bredäng nu

ahleeem ska uppträda wooho!


Ett år sen nu typ

Haha saknar fan, jag mia & edd hade de mycket trevlans ibland.

asså vaaa hahaha

cool jag är

killmia

het pose

haha emma med sin mammas löpar strumpor!

japp

jag vet att ljudet e segt, haha men fan vad konstig jag ser ut här alltså! jag tror jag rapar för kolla vad jag gör med halsen hah!


Don't play hard to get if you're already hard to want

Haloj, har inte orkat blogga idag har vart för trött, sov borta igår också. orkar inte skriva något annat än att jag är överdrivet sugen på sushi, jag typ dör och jag ville gå & köpa de men nehej de är tydligen stängt! jaja nu ska jag ''smyg röka lite'' som bloggarna säger, på tal om bloggare så såg jag en förvirrad dessie igår. jaja haha hejdå sålänge!
haha!

glad emma!-

TJENAAAAAAAAAAAAAAAAARE MANNEN JAG HAR INGET & SÄGA FÖRUTOM HEEEEJJJJJ

La dispute


Head says no, heart says go

Kom nyss hem, var i skytteholm med jessica & lollo. jag såg en jävla mus när dom var inne på max och köpte mat och jag satt på uteplatserna för mig själv, jag sprang in i max kan jag lova, asså fyfan de finns inget värre än möss&råttor som lever ute, fast råttor är mycket värre. jaja! nu är jag hemma iallafall.


stop saying ''i wish'' start saying ''i will''

Skulle egentligen haft en typ ''hemmakväll'' så köpte godis & allt men träffade lorina och jessica påvägen till ica och dom bjöd med mig till solna, så varför inte! haha vi hörs när jag kommer hem!

arg jag ser ut!

my worst enemy is my memory

Haloj. ahlem sov här inatt men nu är hon hemma en liten stund. ska strax träffa henne trorja! puss sålänge

jag idag!TJOOOOOOOO

tjeeeeeeeeenare mannen har vart i tanto idag och i stan. orkar inte skriva hah hejdå


good things fall apart, so better things can fall together

mia & jag idag tagen med mias kamera. hon & hennes självutlösare hah! man kunde typ gå utan jacka idag!

falling in love is like jumping off a real tall building your head tells you '' idiot you're gonna die'' but your heart tells you ''don't worry pretty girl, you can fly''

Är hemma hos mig med mia nu, ska snart börja storstäda mitt rum. vi har vart i kista & jag har köpt upp mitt presnetkort på hm som var på 1000 kronor hehe! somsagt så kommer släkten hit klockan 6 & mitt rum ser ut som en svinstia & mamma kommer väl adhd dampa om jag inte gör de snyggt. här e lite bilder, mia tog bättre med sin kamera så ni får se dom ikv!


i dont know why they call it heartbreak, it feels like every part of my body is broken too

Mia har grattat mig i sin blogg, haha minns inte en del av de där bilderna fan
klicka här!

Så alla vet!

Jag har INTE tagit bort någons grattis på fb, min fb e bara cepeskadad!

jaaa må jag leva!

GRATTIS TILL MIG! idag fyller jag år. har än så länge bara fått presentkort & så av min familj men klockan 6 så kommer släkten hit så då blir de mer! ska strax dra till kista och träffa mia och handla lite av mitt presentkort på hm hehe får se vad som händer ikväll!

glad halvfixad emma på sin födelsedag!

she will never find the right person because she never let go of the wrong one

Haloj. kom nyss hem från att ha vart på världens bästa dansare ahlems uppvisning, & sen från att ha vart i tanto. imorgon fyller jag år! woooho


ahlem efter dansen!

ahlem&jag

aleeex i tanto!

alex & jag tog sällskap hem!

by the way, i'm wearing the smile you gave me

godnatt!

om ni bodde kvar hade jag antagligen somnat i eran säng inatt. saknar att veta om att ni är här, och att jag kan träffa er när jag vill.


00:41

Klockan är över 12! jag fyller alltså år imorgon! WOHOOO

you think you want to die, but in reality you just want to be saved.

Efter att nyss ha kommit hem från en kväll i tanto, hos agnes osv så innerbär det att de är vår. har haft de mycket trevlans idag med massor av folk, allt jag har att säga om det!

agnes&ahlem

suddig bild jag vet! men vi hade kul haha..

VP!

;)

agneees

No matter what i do, i always forget to forget you

Nu ska jag åka & träffa människorna på bilden nedanför. ha de bra!

Jouline jouline jouline joulineeee

Kom precis hem från att ha träffat min gamle goa vän jouline. vi satt & prata och skratta som vanligt, vi gick till ''vårat ställe'' vid råsunda som vi alltid satt 09 vid denna tid på året på när hon sov hos mig. trevligt trevligt! & som vanligt hade jag ingen ork att fixa håret så min mössa räddade mig, tack älsling!

NUMy love for you starts at forever and ending at never

Hejsan svejsan. idag ska jag träffa jouline. de ska bli mycket roligt för jag & jouline var oskiljaktiga i år&dar & lärde känna varann genom att hon var ihop med mitt ex, så jouline skrev till mig på pea ''hej vem e du?:)'' när jag la till henne som vän, ångrar aldrig att jag la till henne. och vi var mycket busiga, haha. i love you jou

haha jouline & jag landet 09 när vi lärde känna jesper emil & rasmus iår blir de landet igen som vanligt visst?!

Just like you said, you leave my life, I'm better off dead

Haloj! hemma igen, de var inget kul på playset eftersom att de var inga där. så jag & ahlem åkte hem på skilda vägar istället! om lite mindre än en timma är de två dagar kvar tills jag fyller år! woho.

ahleeeem

jag&ahlem

HON E DE HÄR PARTYtS LJUS

Nu ska jag snart dra mig till stan & täffa ahlem, vi ska dra till playset. trevlans. vi hörs när jag kommer hem, puss

skolan idag. haha lite cool bild tycker jag va!


you keep me from falling apart

PÅSKLOV! blir lycklig på tanken. ikväll vet jag inte vad som händer, skulle på ahlems uppträdande men de verkar inte bli av. jag vet inte. menmen, skolan idag var bättre än andra dagar, för alla hade cigg så vi ingen behövde säga/höra ''kan vi deeeeelaaaa'' och sen så var alla på gott humör eftersom att de är lov nu också. lunchkonsär idag också, maria sjöng, modigt!
& btw. NU ÄR DE VÅR!

lite bilder från skolan

jag & lorina i sooolen

HAHA bjuder, lina skulle ta kort men jag började skratta

jessica & lina

haha lite oberädd typ. jag & lollo

hah jagde sitter en geting fast i fönstret i k-huset. jag & jessica kallar den ''getingen som aldrig dog'' eftersom den självklart rör sig när man slår på fönster

i'm gonna be here lover

Nu drar jag & träffar ahlem. cya


my heart still beats the same for you, and will forever do

Hejsan svejsan! torsdagen avklarad woho. ska snart börja fixa mig. ska träffa ahlem i skärholmen, wieho. mitt löshår börjar bli slitet & fult så jag ska behandla det mycket mycket väl ikväll! imorgon är de den sista dagen inför lovet woho! de innerbär också att sista fredagen innan min födelsedag hehe för på måndag smäller de! vi hörs senare puss!

just nu vid datorn
i dont think that my heart wants to be without you

Jag råkade somna efter mitt senaste inlägg, vaknade för någon timma sen & trodde de var morgon och att jag skulle till skolan, så nu är jag lite piggare great emma! imorgon har vi fruktansvärda bild lektionen på morgonen. fy jag vill bara dö på tanken, glädjer mig med att imorgon är de 4 dagar kvar tills jag fyller år, ville egentligen säga ''fyra dagar kvar tills jag åker till spanien omgomgomg'' men nej de är redan gjort buhu. imorgon har jag bestämt träff med mia. trevligt

jag&jessica här om dagen!

hur många lingon finns det i världen?

måste se! den sägs vara både bra och rolig!

Hemma från skolan nu!

hemma från skolan nu, äntligen sån seg dag. ligger i sängen & gör inget alls, eller jo jag lyssnar på musik! vi hade klädsim sista lektionen & hade ingen plattång så de ser ut som jag kommer ifrån 80talet, mitt hår ser så konstigt ut haha. menmen. idag på hemkunskapen gjorde vi falaffel också, någon som smakat det? våran smakade skit, vi tog ut brödet för tidigt så det vart helt degigt, fyfan. jaja

så här ser jag ut just nu.. trött halvgrön emma


Såna som vi med lyckan mitt i sorgen.

Mia har skaffat en blogg. trevligt va?! klicka här för & komma till den

<3

för mig spelar de ingen roll att du bor så långt borta för så länge jag har dig mår jag bäst! lämnar dig inte, älskar dig!;D

the days i cant see you're eyes, i dont even want to open mine

Haloj, hemma från skolan. najs va?! hah. ja de är det, har världens mensvärk & jag är förkyld. gick upp klockan typ 6 imorse(!!!!!) för att jag skulle gå på omprovstiden, gjorde ju aldrig svenska provet eftersom jag var i spanien då provet var. gick väl sådär,kommer få komplitera något. men men inte hela världen haha.

innan jag gick till skolan imorse


*

Jag ser ingen anledning med att inte ha dig i mitt liv

Jag har pluggat en hel del nu, och snart ska jag plugga mer. fyfan! jag blir galen tro mig, jag kan inte sitta & konsentrera mig på saker jag tycker är tråkigt, jag blir galen de går inte haha, jag lär mig ingenting ibland. önskar jag hade en riktig plugg hjärna så jag fattade allt tom saker jag hatar, för de är omöjligt för mig att plugga, jag kan inte konsentrera mig som sagt.

en överredigerad bild från skolan idag då jag ''pluggade''

plugg dags..

en blond bild sålänge!

bilder från skolan..

hade min mors jeansjacka idag på mig eftersom att jag vet inte vad jag annars ska ha i denna värme haha eftersom att min skinjacka e i spanien, eller aa kerstins.

bara du kan göra mig till jag

tjoho! nu är jag hemma från att ha varit i skolan och sen i hallonbergen med ogge. så stötte jag på eric som tvingade mig följa med honom till hans jävla träning & vänta med honom ett tag, och självklart hatar jag & säga nej till folk eftersom jag får ångest så han lyckades tillslut. & nu är jag hemma, trevligt va!? ska plugga svenska snart. jippie..


Mia Ék Gästbloggar:

chacha bloggen! som alla bloggskrivare skriver, men tänkte skulle passa in lite eftersom jag själv inte har en blogg.

ja, vad ska man skriva om såhär lite på kvällskvisten. jo! jag tänkte vara hemma från skolan imorgon,eftersom jag har allergi mot något träd som heter "All" ingen aning vilket träd det är, iallafalla så säger jag att jag är sjuk :)
ni som är emmas bloggläsare kankse vill veta lite om mig?
i vilket val som helst, så får ni det nu.
jag älskar att jag inte är som alla andra, har töjningar 20mm och är bisexuell och har piercingar, cool är jag helt enkelt.

jag är nog den sjukaste människan emma känner, men hon älskar mig endå!
nog om det dära nu.

anyway, nu ska vi lägga till lite vardag hära eftersom det skulle finnas "en jävla massa vardag" hära i emmas blogg.
I alla fall så har jag vart i en park som heter långbro och softat med en vattenpipa och mina trevliga kompisar.
ätit grillad kycklig och majs! fyfan. VAD GOTTT! sedan har jag väl gått till gymmet och tränat på mig en massa muskler.

och nu försökte jag töja mitt öra också.. från 18mm till 20mm. men det ska ju inte gå heller eftersom min öronsnibb är så himla tunn!
aja,
nu får det bli ett par bilder sen får det vara nog! för ikväll... ;)/m

sometimes i still need you

landet 09.. glömmer aldrig den kvällen


svar

ångrar inte du dina töjningar?
Svar: nej inte just nu, men ibland kan jag inte ångra, men vilja ha ''vanliga öron'' för en dag. men jag vet att om något/några år kommer jag ångra mig, men då får jag skylla mig själv!;D


I can feel her hand in mine as I sit alone tonight

Har inte bloggat idag för har bara legat & slöat hemma och duschat så ser ut som ett helvete så de blir ingen bild direkt hehe. idag är de 8 dagar kvar till min & kissies födelsedag! hahah..

förra årets födelsedag.... hahaha''hejdå vi ses adjö farväl, godnatt''

haha någon som minns? eller hur kan man glömma♥


hemsk film

de är två skivor till shindlers list så har bara sett den ena än så länge. & de jag har att säga är fyfan jag fattar inte hur någon ens kan vilja göra så här mot någon annan, och att folk är med på de eller hur man ska säga också. blä

nyss. inge smink hehe

jag värmer mig själv genom tankar när vi myser men så fort dom försvinner är jag själv och jag fryser

Nu är jag hemma igen, köpte shildlers list & godis hoho så ska snart kolla på den. trevlans! vi hörs efter det puss.


I am here to stay

Hej på er. har vart en väldigt seg dag, så som de ser ut just nu lär de bli en kväll hemma, men jag vet inte. men de passar ju bra haha eftersom jag och mamma snart ska dra till hemmakväll i sumpan & hyra film och köpa godis. tänk om ni hade vart här då hade jag kanske tom vaknat hemma hos er idag.

jaja. vi hörs sen puss!

inge smink

i love this place but it's haunted without you

Kom hem nyss typ ungefär. var på playset med ahlem agnes & massa. mycket trevlans gratis mat! haha.. dom är ju kristna där så de kom några tjejer & frågade en massor av frågor som jag också undrat men aldrig skulle våga fråga haha så de var roligt. är trött som satan, skulle kunna somna just nu men vill sitta vid datorn ett tag till. min storebror laddade ner den här shildrens list?(stavning) åt mig eftersom jag alltid vart asintresserad av andra världskriget, tro de eller ej.. men de fanns ingen text med & dom pratar så snabt & otydligt så jag stängde av, men vill så gärna se den. har någon sett den?

lite bilder från idag

agnes & jag inte på kultans toa.

direkt efter att bilden ovanför togs sa jag till agnes ''haha jag ser så överdrivet kort ut brevid dig'' då blev de självklart en sån här bild

HAHA! skulle ta smygkort på ahlem när hon var på toa, så jag stoppa in kameran i hålet där nere ni vet vid dörren. sen när jag tagit kortet ser jag & agnes på kameran att hon inte satt där så vi dog av garv. de va roligare än vad de låter haha!

sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who actually cares enough to break them

kom hem från skolan för ungefär en timma sen. fredaaag! skönt. ska träffa ahlem idag, och bara ta de lungt och kanske dra till playset (ett ställe som ligger i stan som jag kan rekomendera gratis mat!! haha) så gå dit på en fredag då jag skrivit i bloggen att jag ska ''träffa ahlem & vi vet inte vad vi ska göra'' så ser ni mig.

idag på engelskan så drev alla med våran kärring till lärare när hon läste högt för klassen, så hon lyckades läsa typ 3-4 sidor på 25 minuter haha..

jag nyss

saknar

saknar den här dagen i spanien!

Kärlek

haha killarna i min klass var jobbiga mot våran lärare fredrik idag. mycket trevlans.


So I pick the world up and I'm a drop it on your fuckin' head

Hade nyss utvecklingssamtal, de gick väl bra, eller bättre eftersom att jag gjort framsteg tydligen. kan hålla med om det när de gäller idrotten iallafall. nu ska jag snart träffa ahlem woho!

som vanligt räddar min mössa mig efter en blåsig dag med håret flygandes överallt!

du känns i varje hjärtklapp

somnade när jag kom hem från skolan tills nu, bra emma lycka till med att sova ikväll! är de bara jag som får skit konstig smak i munnen om jag somnar på dagen? haha..

har inga bilder & e inne på mammas konto så varsegod! gamla emo bilder..


-

fan vad jag saknar sumpan tiderna, alla fredagar. synd att vi aldrig tog bilder typ ♥

Aik vs djurgården

haha match idag, bor ju rätt nära råsunda & de sitter massa aikare på pubben neranför mig & kollar på matchen. jag bryr mig inte, men jag hejar på aik då eftersom att hela släkten gör de, skulle inte förvåna mig om de var en av anledningarna till att jag bodde här också.. haha


Hittade gamla bilder..

haha asgamla bilder, från en tid då jag precis blev dumpad av min första kärlek haha förstörd.

huvudstabadet med vanessa haha

haha vad gör jag med munnen? datumet är inte rätt.

haha....

felet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel

Jag har iallafall försökt plugga idag, just nu sitter jag & dricker oboy eftersom att oboy är något väldigt sällsynt hemma hos oss, eftersom min mamma råkar vara en väldig nyttig människa. så man passar på haha!

folk borde tro jag putar med läpparna, men de e något med min mun när jag har den stängd haha...hej

har kommit hem från stan för ett bra tag sen, träffade finfina människor sen tog jag tbanan hem tillsammans med matilda. pluggar lite svenska & borde göra klart tekniken men är alledes för trött för de, ska snart bada hade jag tänk. trevlans trevlans.

som ni ser, trött sliten. nyssss

I see your true colors and that's why I love you

Jag sket i hur brottom jag egentligen har det för att göra ett blogginlägg. har precis fixat mig & ska snart dra hemifrån. trevligt va?!
ha en bra dag!min töjning är konstig

så går de om man töjer för snabt! freeeshhh

Det gör inte ont sålänge du är med mig

kollade nyss på taken, mycket bra film! har sett den kanske tusentals gånger tidigare men somsagt så är den asbra. eftersom att klockan är över 12 så är det 15 dagar kvar tills jag fyller år! och 15 dagar kvar tills kissie fyller år också.. haha.

nyår. drivbild på en taggad emma hos matilda.. haha

Ahlem nawel chaibi

hej ahlem tack för att du alltid gör mig glad & för att man alltid kan prata med dig om allting. i love you best friend

jag har tråkigt

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: nej
2. Är du lycklig?: ja, men saker kunde vart bättre men ja:D
3. Är du uttråkad?: ja som fan varför gör jag detta annars
4. Är du ledsen?: nej
5. Är du italienare?: haha nej
6. Är du cool?: ja!
7. Är du från Irland?: nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej
ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: tror på ''kär i utseendet i första ögonkastet'' för tror inte direkt att man sitter hemma & gråter över någon man sett en gång heh
2. Har du någon gång blivit sårad?: yes
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? har jag nog
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: nej ;D
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: aa
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hur vet man om man haft en HEMLIG beundrare? haha
7. Är du kär?: japp
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: jadå;D
TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: haha inget
2. Hår eller ögon?: vet inte
3. Katter eller hundar?: hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästavänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: cola
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda men romantisk hemmakväll en pyttesmula mer
7. Pengar eller lycka?: lycka
8. Dag eller natt?: vet inte
9. Msn eller mobil?: mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? haha hemifrån landet
2. Brutit nåt?: ja, nyckelbenet
3. Gjort nåt du ångrar?: jaaaaa
4. Hoppat Bungee Jump?: nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: säkert
6. Ätit en hel tårta?: nej
7. Gjort bort dig offentligt?: haha jaa
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: japp

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: ahlem
2. Telefonsamtalet du fick: kerstiiiinn
3. Personen du var med: ahlem
4. Roligaste grejen som hänt: minns inte haha
5. Personen du smsade: mia
6. Personen du tänkte på: mia eftersom jag skrev mia över nyss haha
7. Du skrev till på myspace: har inte myspace
8. Du kommenterade: vet inte
Du tillbringade natten med: mia
10. Du kramade: ahlem

Just nu..

trött homosapiens sapiens vid datorn i sängen. jag tror jag ska göra te snart, är sugen på chocklad te, någon som minns mitt tjat om det? men nej de har vi inte hemma eftersom de inte finns på ica på torget.

bilder från typ 5 minuter sendu behöver inte någon som inte behöver dig

Ahlem skulle på någon tjejmiddag så jag kom nyss hem, tråkigt som fan & de enda jag kan säga är TRÅKIG HELG menmen. vi åt på burger king & snackade en hel del om allt möjligt & träffade massa folk. mycket trevligt. nu är jag iallafall hemma. btw jag får damp VARFÖR är akalla tågen alltid försenade? de står alltid stjärnor på den där tavlan sen blir de 1 minut igen, suck.

haha, alex pimpade mig idag, de var jättekul tydligen!

Spanien 2011

en video från spanien, i denna skämmer jag inte ut mig haha! på morgonen när vi kollade på fyverkerierna, eller bomberna skulle jag nog kalla det man hörde inte ens sig själv.


If there's anything to say If there's anything to do If there's any other way I'll do anything for you

Har precis fixat mig, har som vanligt min mössa på mig för att jag är för lat för att fixa håret hehe & en tråkig svart kofta.<3

saknar fan dig kill mia haha!

& jag skämmer ut oss igen

haha, har massa mer videos när jag skämmer ut sverige men dom e lite privata hehe. den här videon e lite pinsam, vi var med några killar som vi lärde känna genom att jag frågade dom om jag fick köpa cigg utav dom, så slutade kvällen med att vi var med dom ist. lyssna slutet ''sweden you know, we do this in sweden''


Hej hej

Har legat i sängen hela dagen & låtsas som om de vart morgon fast nu är klockan halv fyra, ska säkert träffa ahlem idag som vanligt haha! trisst väder idag igen.

haha, bilden ger minnen. dagen efter en kväll i vårberg, jag och mia gick av tunnelbanan & köpte cola i automaterna för vi var så törstiga

Sommar

Om typ två månader så är det sommar. längtar

lite sommarbilder genom tiderna haha!

pride 2010

fotbollsplanen 09 på landet, haha vi lärde känna emil & dom denna kväll

grönalund sommaren 09 jag&matilda

jag sommaren 09This is not a game of who the fuck are you

Har varit på playset idag med ahlem & träffat andra folk, mycket trevlans, men de fanns inte så mycket att göra denna fredag så jag och ahlem drog hem. så inte särskilt rolig fredag direkt, men de kan vara skönt att inte göra någonting ibland, men tvärtom också!

idag hade jag no prov, sattsar på ig! haha nej men de gick inte särskilt bra, eftersom att biologi aldrig kommer gå in i min hjärna hur mycket jag än försöker så går det inte, nästan pinsamt hur dålig jag är. stackars mig. snart är de sommar, bara någon månad kvar. emelie & kerstin kommer typ hit och det ska bli roligt att umgås med folket på mitt landställe igen haha. tredje sommarn irad!

bild för typ tio minuter sen. haha så här ser man ut efter en dag i skolan stan.


RSS 2.0