hello på er

hej på er. sov hos jouline till idag, sen har jag vart hemma. eller vi bytte mitt skärp i stan idag, sen köpte jag underkläder. ska nog lägga mig i badet snart, sen dra till pappa eftersom mamma är i karlstad. jag längtar helvete tills sommar, jag vill bara komma iväg från hela vintern, helst våren också, eller dom sista två veckorna i skolan är alltid bäst. denna gång ska jag ta vara på sommarn, hah.
just nu är jag överöverlycklig för victor ska sova här idag, vilket innerbär eget rum för mig. ska börja packa mina grejer sen dra till pappa, bloggar ikv i promes!
puss/E


förlåt

HEJ BLOGGEN! förlåt att jag inge bloggat :/ har vart med jouline massor, hon har sovit över tusen gånger typ hah, idag piercade jag läppen ;) &nej det gjorde inte så ont jag trodde att det skulle göra, det gick så snabt bild kommer snart. har köpt massor av nya saker på rean, ni får se imorgon för idag sover jag hos jouline. längtar tills jag får byta min piercing, vill ha ring!
puss på er / E
riktigt ful bild, mitt hår e lockit av all snö också:(


Brick by boring brick

har lyssnat på massor av låtar från paramores nya album brand new eyes.
drogar den här låten för tillfället:)
brick by boring brick


Såg inte moha!

jag såg inte att i väskan jag fick låg det en nessesär (vet inte hur det stavas) men ansiktsmask, en mascara en hårspray ett nagelack & en spegel. tack susanne! tror jag ska bada snart, sen så ska jag blogga.
puss på er <3

Hello

har ätit för en stund sen, min farbror kom förbi också så jag fick en 100 lapp till :) wie. jaha, vad ska man göra nu? det e oerhört tråkigt att fira jul hemma, jag saknar att fira jul hos farmor med typ släkten mycket roligare, det känns mer som jul än vad det gör att sitta hemma i sitt rum instängd & lyssnar på musik.

jag har läst lite utav twilight, ljudet av ditt hjärta som boken heter. imorgon kommer det vara tråkigt, eftersom alla affärer är stängda så kan man inte åka och köpa saker för pengarna man fått på jul rean :) sen efter nyår så piercar jag läppen, vilket är snart innan skolan börjar alltså, långt innan skolan börjar jag är häääppi.
har inte mycket mer & säga.. jo en sak!
hejdå ;) (haha)
/emma M

Jou

ems <3 jou
gammal bild (hah mitt ansikte)
död råtta

Det känns som julen är över när paketen är det.

om ni visste hur överlycklig jag är! :) jag ska få pierca läppen, men efter nyår den 1 januari-.- för mamma måste ju följa med, och hon ska till karlstad snart. gud vad jag längtar.

sen fick massa jag pengar, två present kort, shock & hm. hårspray(haha) sen så fattade jag inte riktigt först, haha min mamma hade slått in munsjölj till piercingen alltså så ja sen fick jag en väska, armbandet som jag visade, twilight tre boken YES! ska läsa i kväll, sen tror jag det var mer men kommer inte ihåg. är nöjd, jag önskade mig ju inte mycket mer än pengar & piercing så jag är väldigt nöjd med att jag fick de jag önskade iallafall.

kollade en film som gick på ettan nyss, kommer inte ihåg vad den heter men den är väldigt bra, ni vet den när han vill ha en morfar? så går dom typ till ett ålderdomshem tror jag det är, och hittar en perfekt morfar ju hah, så sött. det hemska är att man märker hur glad ''morfarn'' är, att han får sin sista tid med två 7åriga killar, eftersom att han verkar veta att han kommer dö. hemskt =( anyway.
kom på sen att jag glömde lägga ut låten jag är kär i från twilight. here you are!


piercing

JAG SKA FÅ PIERCA LÄPPEN! :D

Julalfton

hej på er & god jul igen. min har inte vart så himla fet ännu, nejmen haha jag har öppnat några paket bara. jag fick ett armband oxå där det stog lev din dröm från min moster, gud vad glad jag bled för det, skitfint mamma fick också ett har på mig det nu ;) vi ska öppna resten av paketen senare, har fixat mig lite för att var hemma (haha) jag får flashbacks från förra året nu. kommer ihåg att jag & anna smsade och hon hade fått en plattång. sen väntade jag på henne i sumpan, så kom fia och hon hade fått svart hårförlängning, sen kom anna med plattat hår ;) haha. sen en annan gång på jul lovet som jag också kom och tänka på var när jag åkte till rådhuset & träffa anna matilda och nina tror jag de var. och alla höll på med mitt hår för dom tyckte det var fint hah. det var ett år sen nu ju, saknar =( buhu. anyway, dricker jul must just nu & lyssnar på en låt jag verkligen blivit kär i från twilight (ska lägga ut när jag skrivit klart detta inlägg) 

  Här e muppbilder från hur jag ser ut idag. inte så överdrivna kläder & mycket
smink ;) (kvaliten på bilderna s-u-g-e-r) -.-

armbandet, lev din dröm =)

ser tråkig ut idag ;p

häy

smiiiile. lite smink ;/ hah.


HHAHA

klockan har vart 00:00 för 17 minuter sen (jag vet att klockan kommer ha ändrats när jag skrivit klart detta inlägg)
ska snart kolla på film så det här lär bli mitt sista inlägg inatt(!)men ha en FET god jul allesammans
(HAHAHHHA)

var det bara jag som förstog skämtet?


Bevis på att jag har så himla kul, en dag innan jul


att det är julafton imorgon mjo jag vet, har sakt att jag inte brytt mig speciellt mycket (haha) men så är det ju endå, men det e inte direkt så att man tackar nej till julafton eller hur? ;) inte till sommar heller .. buhu, iallafall julafton e cool så jag gillar den framförallt tomten ;) haha.

Spotify jag har länge haft det på min dator, men inte förns nu så använder jag det typ hela tiden. jag kom på att man kunde göra en egen spel lista, oja jag vet att jag är seg som inte kom på det så fort jag såg spotify för första gången. & jag är så stolt över den listan för det finns bara bra musik där, tokio hotel bland annat ;)

att mitt riktiga hår börjar växa det känns som om att mitt hår har vart i samma längd sen jag klippte det, vilket det typ har, för er som inte visste så har jag hår förlängning. men iallafall, och mitt hår har börjar växa nu & blivit längre, och de gör mig häppi.

Min nya plattång har kommit över den gamla. den nya (som är likadan) är ofc minst lika bra & snel, nästan lite snällare eftersom att den inte har en enda fläck påsig som den andra hade =) det kanske var tack vare mig dårå..





(det syns inte i bubblan haha men det står fuck u emma gillar inte mig)
Högtorget vet inte varför jag kom & tänka på det, men så fort man går där så står dom som jobbar & säljer jordgubbar och skriker & typ raggar :o haha, det hände mig jou & felicia i sommar en massor blöö på dom. fast en del av dom e ju snälla såklart :) eftersom att vi fick en varsinn jordgubbe, men ibland så är det bara irriterande att behöva höra dom stå där & skrika.

Darin haha, lite taskigt kanske att skriva om en person, men jag tror absolut inte han ser detta ;) men jag h-a-t-a-r darin, okej ogillar darin då. när jag var liten tyckte jag han var fett snygg, och det var lixom år 2004 & vem tyckte inte det då? sen så var jag en plutt då också. darin e geek

Att julmusten & påskmusten bara finns på påsken & julen tänk om man är jätte sugen på julmust, så är det sommar. jag är ju typ beroende av julmust nu :( ne nu ljög jag för så ofta dricker jag inte läsk över huvudtaget, men jag tycker absolut att det borde finnas varige månad, varige dag, varige timme varige år & förevigt.

Min ensamma humor just nu jag sitter här helt ensam, med hur mycket att prata om som helst. men det är inte speciellt kul att skratta för sig själv, right? typiskt såna här dagar när man sitter själv & har lust att skratta tills man dör då e man själv helt enkelt. perfaa.


hemma

kom hem för en stund sen. följde med mamma till kista för & köpa någon grej till simons marsvin, marsvin e ett jobbigt djur. så fort man rör sig så det låter på ett visst sett piper den typ hah. det känns inte som julafton imorgon måste jag på minna om, anyway. jag har så tråk så jag tror jag avslutar nu:) puss / E


Bert

måste bara lägga upp HAHA! 4:15 till 4:25 HAHAH!


Valle <3


Valeria min bästavän i 6års, haha gud så mycket minnen vi har. kommer ihåg att i skolan bråkade vi om madde, men efter skolan var vi med varann, missu hun <3
här e hennes & hennes väns gemensamma blogg. (orkarinte göra länk i texten)
http://torresochborovic.blogg.se/


hej

shobaloba. vad gör man dagen innan julafton? någon som gör som jag? sitter ingstängd på sitt rum & lyssnar på the killers & tokio hotel? haha. ikväll ska jag iallafall ladda new moon som hanna tipsade mig om TACK HANI!

det enda jag längtar efter som har med i morgon & göra, är att få veta om jag får göra läppförstoring.. skojar bara, om jag inte får ta piercing i läppen, får jag inte det då blir det andra bullar ;) haha. skriver mer sen korvar.
puss /E


Mobil skit :) vilket liv

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
asså jag träffa din morbror:)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
vad ska du göra ida<3
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
ja med fan hahahahha:D<3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
okej
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
sov<3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jo men måste åka hem snart <3
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Gillar du glögg?<3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Lägger mig ist <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Var är du?<3
10. Din romantiska replik?
sexii<3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
öppna

Godmorgon(?) hah!

godmorgon, eller inte. vakna typ halv ett eller nått, men säger godmorgon för det känns som klockan e typ 11 för ja sitter med pyjamas. idag ska jag typ träffa matilda & nina :) stek. vet inte vad vi ska göra, tar med kamera iaf.

sitter just nu & lyssnar på musik från min spel lista på spotify. just nu lyssnar jag på en låt från twilight, med alexandre desplat. så fin, har lagt ut den tidigare i bloggen. ska snart börja fixa mig & städa på mitt rum lite, suuuuck.
puss på dig

bild tagen igår. eller inte HAHH! naaaaaaaw vilka minisar vi va. puss på anna.
kommer ihåg vad jag tänkte & sa om den bilden
'' jag ser ju ut som en tjockis som kollar på film om hur man gör köttbullar''
tider <3

Hej igen

shenashena. är otroligt trött, så jag har bestämt mig för att typ lägga mig i sängen och dö för ett tag :) haha ne
men jag ska väl smsa och sånt.

avslutar me den här parodin på new moon som jag hitta i hannas blogg. oherremingud vad jag skratta när han som spelar jakob (osäker på stavning) springer runt i hennes hem HAH! & när edward går före henne i skogen & kommer nära hennes ansikte sådär snabt, anyway.
ha det bäst /E


halo

träffade matilda & nina. vi gjorde inte mycket alls, var i solna. sen drog jag hem,mötte jamie på tunnelbanan kul att prata med henne :) otrolig heta greta bilder från idag :)

jag & nina e fett seriösa, HAHA nina!

säker att dom e tjocka? HAHH


God morgon!

sitter & lyssnar på musik, tokio hotel. målade nyss naglarna svart igen :) håller på och fixar mig, asså jag vaknade klockan nio idag, alla som har sovit med mig måste vara chockade. jag e mega pigg, & eftersom jag e typ frisk nu har jag damp och måste fixa mig haha humör. synd att det e vinter bara blö.

nu ska jag fortsätta fixa mig, puss / E


Varning för extremt hemska bilder

bilderna e skitfula haha men jag orkar faktiskt inte bry mig, för de här e minnen.
sommar 09.
nån dag när jag var med jouline och hennes kompis winni (tror de stavas så) heh

hahah, jag &matilda var på hennes mammas jobb. hon fick pengar om hon var där, jag höll på att somna eftersom det var sommar, va ovan vid att gå upp klockan typ sju :/

matilda: hej, sånadär ballerina kakor, & såna där chips blåa påsen.
(hon som jobbar där går mot den lilla påsen)
matilda: DEN STORA PÅSEN! & sen två color.
det var roligare än vad det lät HHAA

inga kommentarer HAHA!

matilda på mitt land :) åh va kul det var :(

jag & jouline på landet samma dag som bilden över HAHA

på fotbollsplanen, ni anar inte hur dimmit det var, man såg inte ett skit svär.


jouline :)

jag vet inte vad de här e, jouline & matilda tror jag haha

juuulin:)


okej det finns mer bilder
men jag tror inte jag vågar lägga upp dom haha


Film

färgade håret för en liten stund sen. ska nog kolla film nu, puss puss


Jul bak.. HAHA!

herregud. HAHAHA!


sjuk

att vara så sjuk som jag är på ett lov är inte kul, mitt huvud kommer sprängas typ.. jag hatar snö, men när jag ser ut på vädret vill jag endå gå ut haha. tack gud att det inte är skola imorgon, idag ska jag ligga hemma & vila och blogga och kolla film så jag kan gå ut imorgon.

låt som får mig tänka på i somras. älskar den


Hej

kass uppdatering. jag känner mig sjuk & konstig, ont överallt typ buhu. har legat länge i sängen, så tråkigt.

han e förjävla cool, men e det bara jag som tycker att marilyn manson ser otroligt äcklig ut? ursäkta men ha-ha


JUL LOV

börjar detta inlägg med.. JUL LOV! jag & jou köpte julklappar till varann idag,matilda till sina päron med. så jag & joupou har firat våran egna jul hihi. av henne fick ja ett par vantar (visar snart) en rosa kajal:D & en bh. och hon av mig två sexmexia trosor & percing & kräm för att lien älskar det :) sen var vi ute ett tag, oherreminjösses vad kallt det e, åh :( vi ska färga håret snart & kolla film & så väntar jag på svar på mobilen^^ haha. anyway. köpte en plattång idag också, en sån jag hade förut innan den paja, elskling <3 men det kommer inte bli desamma utan den gamla :( haha rip. jouline & emma <3 katter(eller inte!) jaja. här får ni lite bilder.
puss på morgan
/emma M

seriösa & sexiga.

jag steker i solen

vantarna jag fick av jou som jag velat ha så lengeee. love hate.( man ser inte men på hate vanten så är det ett krossat hjärta)

stek

sen vart de lite sånthär, HAHAH


Torsdag

hääj. jag är med jouline, vi e fett coola just nu. vi har badat moha & kollat paradise hotel. skolan idag var snabb, vi gjorde lekar på matten & lyssna julsånger på engelskan, kollade film på no & bild är bild haha. imorgon är det jul lov, och det gör mig överlycklig. förlåt för världens tråkigaste blogg, lovar att göra den roligare.
puss / emma m

Låten om mig ^^

Jag undrar vem calle e, hoppas inte han med tix (HAHA) de flesta vet vad jagmenar.
ångest jag driver.
skriver imorgon pöz på mormor
kolla inte hela videon haha, för själv filmen börjar sen låten e jetefin


blogg

jag vill göra nått med min blogg!


Tokio hotel & friday i'm in love!

World behind my wall musik videon har kommit ut! omg vad bra den är. tyvär så kan jag inte lägga ut den eftersom att det inte går för alla som lagt ut videon på youtube har tagit bort koden you know. & eftersom att jag är så överlycklig & allt dedär för att det är jul lov på fredag, sitter jag & lyssnar på Friday i'm in love. dën får mig på super duper humör.


Onsdag & paint skills

hej på dig. var i skolan idag, varning det luktar kiss i skolan:o &nej nu kommer ni säkert tänka; haha det är kanske du eftersom att du känner det hela tiden. men det luktar på olika ställen, ibland tom långt ifrån mig så daaaarin. haha skoja. anyway, efter skolan gick jag hem, och så somnade jag så väckte pappa mig för jouline var i hem telen haha, stackarn hade ringt mig & smsat och sånt men jag sov så hon fick fråga mamma min om mitt hem nummer. så möttes vi i stan, jouline hade satt en gummisnodd runt tänderna haha, så kollade vi julklappar. när vi var i stan såg vi nina bella & fia, så vi var med dom lite. så fick jag 12 kronor av fia till en cola, jag var jättetörstig, tack fia ^^ & nu ska jag faktiskt sätta min kamera på laddning, för imorgon sover jouline hos mig.

just nu sitter jag här & bloggar, e faktiskt asa sugen på att blogga idag haha :) synd att jag inte har några nytagna bilder alls. ska snart tvätta av mig sminket snart & fixa mig för jag lär aldrig orka göra det sen. imorgon är det halvdag, vi har lektioner för lunch sen ska vi städa, älskar känslan av att veta att det är lov. ha det bäst / emma

jag vet att jag är bättre än alla andra på paint. HAHAHAH



Tisdag

bloggade inte igår, somnade klockan typ 6 haha. jag satte på datorn, så var den supermega seg så jag la mig i sängen så länge & skulle vänta, så blundade jag och somna frös helvete också, sen vaknade jag i natt typ, eller sent igår kväll så somnade jag igen & vakna på morgonen. fatta hur trött jag var utan att ens märka det? haha. så idag var jag jätte pigg, tills på träslöjden.. det är väldigt ansträngande att göra en skål :( haha. efter skolan gick jag hem till mamma, sen kom matilda dit så träffade vi jouline. sen åkte matilda hem, jag och jouline var i stan lite. haha, jouline tog tag i mig i ryggen från ingenstrans så ställde hon mig framför några killar & bah; hon vill ha erat nummer, oherregud haha sen gick vi & då tog jag henne framför en kille som spelade någon musik & skulle säga samma sak. så hör jag henne bakom bah; ursäka hon dära vågar inte säga själv men.. då han jag skrika och dra iväg henne, hahaaaaaaaaaa damp. mja, sen åkte vi hem på skilda vägar. & min blogg e tråkig. fixar & bloggar och det imorgon. då är de onsdag onsdag = två dagar till jul lov. yey, puss på er / E

Stor saknad <3


Jul

om jag vart typ fem år nu, hade min önskelista vart på ungefär 200. men i år är det bara faktiskt två saker jag önskar, pengar & få ta piercing i underläppen, och om jag inte får ta i läppen blir jag väldigt besviken :( ibland förstår jag mig inte på, det är min kropp right? mitt utseende, är det inte jag som bestämmer vad jag vill göra med den då? och jag förstår inte heller vad som är så himla farligt med ett smycke i läppen. jaja, det är iaf det jag önskar mig, ingenting annat förutom pengar. gud vad töntigt dehär inlägget blev.
jag tror jag ska sova, jag är trött.
/emma M


Shobaloba

har duschat precis. vad sur jag blir, det är nått fel på kranen hemma hos pappa, eller asså ena sekunden är det varmt andra är det kallt. åh, det e säkert för att vi bor i sundbyberg, haha. just nu har jag oerhört tråkigt :) tanken på att det imorgon är skola gör så att jag får ångest, men tack gode gud är det lucia tåg på matten, fast det hade inte gjort nått för jag har ewa marie. sen e det bara tisdag & onsdag, sen torsdagen städning, sen fredag lov. oherregud vad jag längtar. eftersom det är otroligt vanligt att man firar jul med familjen, & jag och jou tänkt köpa julklappar till varann, så tänkte vi fira jul tsm en dag med julklapparna vi köpt till varann, HAHA! det låter geek, i know men det är väl lite roligare än att typ bah; här ett paket så öppnar man det tackar & sen inge mer med det, eller att öppna det på julafton när man inte är med varann, så varför inte göra det roligt ?:) oherremingud vad jag pratar.
cya soon

seriöst snack om gammal bild moha


Söndag

Söndag. jag hatar söndagar, söndagar är den absolut deppigaste dagen på hela veckan förutom på lov dårå. man vaknar, har ingen ork alls att gå upp för att man vet att dagen kommer vara tråkig, hur mycket man än kämpar för att förbättra den skit tråkiga dagen så går det inte, den känns bara meningslös. man har humor, men får inte fram ett enda skämt. söndagar är den tråkigaste dagen någonsin,  och det är pga skolan.

men idag var min söndag helt okej (hahaha med tanke på vad jag skrev innan) jag vaknade med tanken på att dagen skulle vara tråkig så jag stannar hemma, försökte sova för jag ville sova hela dagen men jag sov i kanske någon timme till. sen gick jag upp och satte mig vid datorn, så smsa jouline och frågade om jag ville göra nått, sure ^^ så var jouline hemma hos mig på typ två sekunder kändes det som så fixade jag mig. så gick vi ut, åkte till stan och gjorde inte så mycket där förutom att kolla i äffärer och sånt på julklappar & driva med några tanter att vi dödat en katt. sen åkte vi pendeltåg till västerhaninge & tillbaka pga att vi hade tråkigt, men det var faktiskt väldigt kul haha. sen gick jag hem

och nu är jag hemma hos pappa, har varit det ett tag. ska duscha snart, min kära plattång har gått sönder :/ så jag måste använda en riktig fuling sålänge åh, dålig är den också. jag ska försöka överleva. suck, ska ladda min kamera också, om mamma var snel & packade ner min laddare. see you / E

haha gammal bild på mig & jou. nyvakna & galet snygga


FÖRLÅT

hej på dig. förlåt för 0 uppdate igår, direkt efter skolan träffa jag jouline, vi hade väl roligt. sen träffade vi jennifer meja jessica felicia & domi. sen var vi en del i sumpan sen sov jag hos matilda. hos matilda kollade vi på sex and the city filmen you know. jag somnade i matildas bäddsoffa till den, för er som inte vet e jag helt konstig när jag sover & typ pratar i sömnen och får för mig konstiga saker. så väckte matilda mig för hon skulle bädda ut sängen, så slängde jag mig i hennes fotölj med benen på sängen och somna. typ lite senare väckte hon mig pga en anledning, & somsagt pratar jag i sömnen, eller asså när jag halvsover också så jag sa en del konstiga saker tydligen och sen tänkte jag att jag var en prinsessa haha. sen idag vaknade jag hos matilda, vi var sega så jouline kom till oss, sen kom nina så drog vi ut. jag & jouline köpte kladdkaka & peparoni ONEJ peparonin var joulines ide eftersom hon älskar det haha. sen drog jouline, jag matilda & nina satt och snacka om hur tråkig sumpan är ochatt det inte fanns någonting att göra haha, så vi åkte pendeltåg. anyway, jag vill faktiskt inte bo i sumpan. asså det finns ingen framtid här, ingenting att göra allt suger. blö. just ni sitter jag här & dricker julmust, har vart hemma ett tag eftersom att man fryser helvete ute så det blir ganska tråkigt.
se you soon
/ Emma M

pride i somras hah:)


godnatt lol

förlåt för att en människa smittat av sig till mig så att jag blir trött & måste gå och va social. puss

najs låt & bajs bild



tv :D

nu ska jag kolla på tv, brb! pussi / emma M



omg

det går inte att lägga upp videon såhära, men naaj vad synd. kolla vad jag hitta när jag logga in på msn!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=3cbdb66a-990c-4a0b-b50f-019881ced970&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

bilder

bara för ja e balll får ni se lite bilder från typ igår.

anniii <3

''nej nej jag vill inte vara med''

kolla min finfina skåpnyckel, fast jag gillar den inte, den öppnar ett skåp fullt med skola :/

vanessa e söt :) kolla btw vilken mumsig mat våran skola gör
FIISK! &ne ja åt inte


en spanska lektion typ:) då jag & lollo har som kulast haha;)



shoho

hej. förlåt jag vet att jag inte bloggat något, igår var jag i sumpan & när jag kom hem kollade jag på i hennes skor eller vad den hette. men nu är jag tillbaka :)

yes:)


nu är mammi äntligen & hämtar mina grejer, mohaha :)



c00l

vi e för coola för skolan:o



The world spins madly on


Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you and where you'd gone
And the world spins madly on.


Imagine

hello. gick hem från skolan idag, har suttit hemma vid datorn, sovit & gjort engelska läxa, spelat två omgångar quadrapop(haha) smsat en del, och lyssnat på musik. jag är lycklig för mamma ska typ gå & hämta mina saker hos pappa åt mig, yes! ska se till så hon hämtar min kamera & kamerasladd hihi. idag såg vi klart blues brothers på musiken, vilket innerbär att jag och lorina äntligen får spela piano på lektionerna. anyway, jag lovar att jag skriver mer senare, puss på er
/emma

fin låt


cya

ska snart duscha, pöz

blö bajs mega gammal bild


Måndag

hejsan svejsan. vaknade för inte så längesen (haha) jag var väldigt trött när jag kom hem från skolan, buhu kommer inte kunna sova ikväll. var i skolan idag, haha på idrotten så var inte jag lollo felicia och maria med, så vi skulle gå till råstavägen & kolla upp vad någon fågel hette(?) men vi hitta inget, haah och som bevis då så tog vi bilder på råstasjön & sen så intervjua vi en tjej där haha så camilla trodde oss :)

lyssnar på musik just nu, ska snart duscha hah.
cya / E


Anna

minnen <3 fick lust at skriva mer. gamla låtar får en tänka på gamla tider. det här var en typiskt ''sova hos anna'' kväll, endast var vi hemma hos dig innan & åt och drack pepsi, sen fixade vi oss. du hade ditt bruna hår, lugg ugs & din fjällräven, jag hade mitt svarta hår mina svarta skor å goose jacka (stavning(?). när vi stog i hallen för att gå tjatade susanne om vilken tid vi skulle vara hemma, du försökte alltid få oss att få vara hemma 5 minuter senare, först blev det ett nej sen blev det ja. sen gick vi ut ur din port träffade massa andra på ungdomsgården, vi satt alltid vid kyrkan & frös helvete, men det var så jävla kul endå. kommer ihåg när jag skulle gå ner där så ramla jag minst tre gånger på samma minut haha. efter vi vart ute så kom vi hem, och då stog det typ chocklad pepsi och hjärt chips på ditt rum tjockisar vi va, vi satt alltid vid din data var inne på pea, & tog massa särbilder med din kamera, jag luktade alltid på din parfym, den lukta ju så gott. sen nån gång så gick vi och la oss i din säng haha, saknar din lilla säng :( vi typ bråka om täcket och om vem som skulle ha störst plats typ haha. sen på morgonen så gick vi alltid upp och drack pepsin som vi drack dagen innan fast det fanns typ ingen kolsyra kvar ur den. du hade alltid lite mascara på dig bara, jag hade typ bombat då haha så jag fick panik med att det knapt var nått kvar i alla dina 100 mascaror så jag prövade typ varenda en. sen ringde jag alltid mamma i hopp om att få sova hos dig en natt till, och jag fick oftast göra det. kommer ihåg, dagen efter julafton, du hade precis fått din plattång den var så bra, vi var i tc jag kommer ihåg hur kul det var då, sen sov jag hos dig. dom tiderna var så roliga :(


<3

No time for us. jag ska somna till den här underbara låten ikväll moha :D


Shosan i trosan

shoho. sov ju hos matilda igår, vi gick hem rätt tidigt & kollade på flickan som lekte med elden den var bra, men jag hoppa till som in i bängan en gång. när matilda somna var jag uppe lite till & smsade hih, sen somnade jag med. idag vakna jag typ halv tolv kanske så gick vi upp, sen la jag mig igen & höll på lite sådär heh, sen fixade vi oss så stjussade matildas mammas kille oss till matildas pappa i rissne så packade matilda ihop sina kläder där eftersom hon ska flytta till sin mamma. sen gick vi & köpte oss en varsinn klubba och åkte till solna centrum & gud vad mycket fina trosor & sånt vi hitta (lol) matilda höll på att dö för ett par.

& nu är jag hemma, har ätit och badat & målat naglarna, black. joulines mamma är & föder barn nu, eller så har hon redan fött i dono wie & sen så är det 18 dagar kvar till julafton. ha de bäst / emma M

varning för brist på bilder.


Gogafton

hej på er, hih. är hemma hos matilda med jouline, idag ska vi typ sova hos matilda så jag kommer inte skriva så jättemycket för vi har ju så banta kul när vi e hos hon lixom da:o. skoja, men jag skriver typ imorgon eller nått inlägg idag. shao

matilda steker på stranden hahaha lol


godnatt

det är fredag och klockan e snart tolv, ska lägga mig:o & för en gångs skull sova på en helg haha. tråkig fredag, brist på bilder föresten så de får bli en gammal.

Fuck the war in iraq, We have to catch voldemort

blev inspererad av hanna HAHA! & nu är jag ofc oxå med.

Jul

även fast jag längtar helvete till sommaren, längtar jag till julafton, men det är inte långt kvar :) 20 dagar, mohahah, jag vet exakt vad jag ska köpa till dig jouline :). eftersom mamma sakt kanske till piercing ska jag önska mig det som allra mest (a)


Kelsey

älskade den här låten förut, sen när jag var med gustav satte han på den & nu är jag kär igen. gaaaah


Jouline & Emma i london, lol

jag och jouline har bästa humorn ibland, fast den är väldigt konstig. ne nu ska jag inte snacka skit om den.

Min fredag

min lillebror har ätit upp min julkalender :( rip. just nu sitter jag & lyssnar på last kiss, så hemsk låt blöö men den är väldigt bra. idag på so provet så kunde jag allt & jag är överlycklig för det, efter provet träffade jag jouline i fridhems plan, så åkte vi till mig & sen till henne, där var hennes söta syster och hon kittlade mig så jag fick panik typ haha (jag får det när folk kittlar mig jag får typ superkrafter oxå) anyway, så åt vi dära och sånt, sen åkte vi hem till mig igen & fixade lite saker & då kom matilda också, sen gick vi ut och gjorde absolut ingenting & nu är jag hemma. tråkig fredag suck. intressanta saker jag skriver right? jaja, see you soon
/Emma M


jerry

alla tycker typ att det här e kränkande, asså haha jag tycker bara det är jävligt kul varför är det kränkande? han är ju typ den smartaste av dom alla. största idol haha:)


keps

jag gillar min keps


tråk

hej på er, är hemma och har tråkigt som in i helvete. punkt
mu

heej på er

hej, uppdateringen suger ja vet. det blir bättre imorgon lovar! idag slutade jag tjugo i fyra, efter det så träffade jag gustav vi gjorde en massa haha. ikväll kommer uppdateringen heller inte bli bra för jag toginte med mig datorn från pappa, dåligt med blogg men det kommer bli en helvetes massa plugg. suck jaja, förlåt. se yah / E
o m g

hej igen

duscha precis, jag har hjärnsläpp helt plöstligt stavas det duscha? anyway. snackar med korvisar på msn & lyssnar på tokio hotel. har brist på bilder förlåt :/ får ta nya sen. imorgon bor jag hos mamma, tack gode gud för det. matilda såg saw 6 idag haha, matilda jag vet att du bajsa på dig, skulle aldrig våga se den, eller jo om jag tvingade mig själv, men jag tror inte det skulle hända. nu är min farmor thailand & kommer hem i april eller mars eller vad de var, lyllo. gud vad jag byter samtalsämnen, förlåt för att min blogg e lite tråkig nu med gamla bilder. men ja.
puss / E


last kiss

btw, vi fick höra en jättesorglig låt på engelskan, tycker faktiskt den var helt okej, kanske för den var så jävla sorglig lyssna texten!

Oh, where oh where can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I got to be good
So I can see my baby when I leave this world.

We were out on a date in my daddy's car
We hadn't driven very far
There in the road, up straight ahead
A car was stalled, the engine was dead
I couldn't stop, so I swerved to the right
I'll never forget the sound that night
The screamin' tires, the bustin' glass
The painful scream that I heard last.

Oh, where oh where can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I got to be good
So I can see my baby when I leave this world.

When I woke up, the rain was pourin' down
There were people standing all around
Something warm rollin' through my eyes
But somehow I found my baby that night
I lifted her head, she looked at me and said
"Hold me darling just a little while."
I held her close, I kissed her our last kiss
I found the love that I knew I would miss
But now she's gone, even though I hold her tight
I lost my love, my life that night.

Oh, where oh where can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I got to be good
So I can see my baby when I leave this world.


hej

tjosan i trosan. idag var jag i skolan, som aldrig förr ellerhur? tråkig dag, men den gick för en gångs skull väldigt bra, jag jobbade matte utan att kolla facit (osäker på stavningen) & försöka förstå svaren där, sen på svenskan skrev jag en rätt så seriös text eftersom jag och lorina alltid driver med våra haha, men det kanske var för jag inte satt med lollo, nästa gång lorina dåjävlar haha. sen förhörde ewa-marie oss på so till provet vi har på fredag & jag kunde allt YES! glad ja e. sen åkte jag t stan med matilda. men nu är jag hemma & lyssnar på musik, gissa vilket band? ha det bäst / Emma

love you so


god natt

nu ska ja sova. blö


min favolåt

or not HAHAHAHHA


haj

heej bloggen. orsaken till att jag inte blogga igår såå mycket var för att jag tog aldrig med mig datorn till pappa & om ja hade gjort det hade jag dragits till den, & jag måste plugga. men jag tar med mig den idag, ska dra och träffa matilda nu. pöz
/E
var tvungen att ladda upp dessa fina bilder från slöjden hahha






RSS 2.0