att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött

Jag önskar boken vore min

31 januari

om någon timma så är januari 2011 slut & kommer aldrig tillbaka. det stör mig inte särskilt mycket eftersom januari inte vart den roligaste månaden direkt.

jag har precis duschat & lagt mig i sängen vid datorn. imorgon börjar jag klockan 9 så jag får lite sovmorgon vilket är mycket bra.

nu kommer jag låta som en mösscrazy människa eftersom jag ofta har mössa på mig. men är det bara jag som stör mig på att lärarna i skolan röstat fram att man inte får ha mössa på lektionerna, men elevera får inte bestämma någonting? vad är det som är så jävla störande ifall någon har någonting på huvudet egentligen? man måste ta av alla yttekläder hela tiden, vad gör man på våren då, tar av sig tröjan som man haft ute? jag fattar inte, sån onödig regel det är väl upp till en själv. jag lovar att ingen lärare tycker det ser ''ohyffsat'' ut, dom vill säkert bara ha något att säga till om. men men.. vuxna är inte alltid världsbäst & smarta bara för att dom är vuxna.




Rött

två hårfärger senare ser det ut såhär.. (inte riktigt dårå eftersom att min blixt på kameran är superjobbig)
& NEJ det finns inget gult krypandes i mitt löshår som det ser ut

Jag accepterar mina känslor

Dagens

Till slut är allting ändå bara aska, det är väl lika bra att sätta eld på alltihop.

efter en matte lektion, en so lektion, en no lektion & två engelska lektioner i rad så är jag hemma. eller, jag kom hem för någon timma sen. jag har bara latat mig i sängen och chattat på msn sen inget mer.

ska snart börja färga mitt löshår, goodluck emma!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommar

för då kan man sitta i kungsan med fina vänner





Man kan åka till landet, träffa vänner & försvinna från stockholm ett tag





Man kan gå på grönalund med någon man tycker om

Man kan springa runt på pride



Man kan sitta på balkongen med cigg hur länge som helst med en evig vän



Man kan sitta på en & samma bänk med en vän man tycker om i flera timmar





Jag blir hellre ensam, än lycklig med nån annan.

Godmorgon. sov ju hemma hos matilda, men eftersom hon började en timma innan mig gick jag hem.



Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

Jag kom nydligen hem till mig, matilda är här. vi har varit och handlat smink båda två. jag vet inte om jag ska färga löshåret idag eller morgon.. vi får se. får väl gå runt med äckligt hår imorgon också, en dag till emma, en dag till.

solsidan börjar om två timmar och 12 minter woho.

ska sova hos matilda ikväll, så kommer nog inte blogga.



Dom var bara kids men gifte sig ändå

Hejhej. jag har nyss fixat klart mig för att gå hem till matilda. jag låg och slöade mig i sängen någon timma innan jag reste mig upp och gick till duschen imorse.

idag är det söndag, min dag går ut på att åka till stan & köpa mascara och nåt mer sen åka hem och skratta åt solsidan. söndagar som alltid vart så deppiga, blir så mycket bättre när solsidan finns. tack solsidan för du gör min söndag till en lördag.


Mannen i den vita hatten

Just nu. trött.


Dag 2 – Någonting jag hatar att prata om

klockan är över tolv, så varför inte göra detta nu.

(tro inte att jag försöker skriva värsta uppmärksamhets & emo texten nu, och tro inte att jag sitter här deppmode och gråter haha för jag bryr mig inte om detta längre, men hatar bara att få flashbacks ifrån det)


Förr hatade jag att prata om hur mitt liv som 12-13 åring. om vad jag var med om när det gällde killen jag var kär i, det var det värsta att ens nämna tyckte jag, men nu kan jag prata ut om det utan problem.

Men någonting jag nu, och alltid hatat att prata om är mina föräldrars skiljsmässa, fråga mig inte varför eftersom jag inte stör mig så mycket på att dom skildes nu längre, för nu vill jag inte att dom ska vara tillsammans längre. alltid när jag börjar prata med någon om det så pratar jag bort mig, eller så skämtar jag till det, det är väl för att det var första gången jag kände mig så där besviken och chockad på samma gång.

Mina föräldrar berättade att dom skulle skiljas när jag gick i 5:an. jag kommer ihåg den dagen så väl, jag kommer till och med ihåg en blick från mamma, jag kommer ihåg vad vi åt den dagen, jag kommer ihåg tonen i pappas röst när han sa det, jag kommer ihåg vad victor svarade. efter det där gick jag hem till min bästavän, för första gången var jag avensjuk på hur folk hade det i familjen, jag vart avansjuk över att hon inte fått samma besked som jag. jag satt och grät i hennes soffa tills det inte gick att gråta mer. det kändes så konstigt att ena sekuden vara en familj & andra sekunden snacka om hur man ska bo i framtiden.
innan dom berättade varför dom skulle skiljas, satt jag i vardagsrummet & kollade på film. dom bad oss komma in i deras rum för att prata, jag pausade filmen. när dom berättat så gick jag inte ens tillbaka till vardagsrummet för att stänga av den.
den natten så låg mamma brevid mig, jag grät till söms och jag bad till mamma att hon skulle berätta för mig att allt bara var ett skämt, men det var det inte.

det tog ett tag innan pappa flyttade, kommer ihåg den dagen också. under tiden han fortfarande bodde kvar lärde jag känna jouline. det var vår, jag hade sovit hos joulines morfar med henne och cornelia. jag och jouline var vakna hela natten, hon fick mig skratta & vara på humör hela den natten. mamma ringde mig och bad mig komma hem dagen efter, eftersom pappa skulle flytta. jag kommer ihåg att jag gick hem tidigt på morgonen, det var varmt ute och jag hade på mig i<3me tröjan jag haft på mig under natten och ett par vita tights, jag gick där på ateljevägen. en dag, bara en dag förändrade alla de 12 åren jag hade levt då. jag smet där ifrån så fort jag kunde och sov hos jouline en natt till. allting var förändrat.
men jag var/är så tacksam att jag lärde känna jouline mitt i allt det där, hon gjorde mig verkligen glad, och eftersom det skulle ske en förändring i familjen, behövde jag verkligen en förändring i vänskap också. och då hittade jag henne.


jag & jouline dagen efter vi lärde känna varandra.



One look at you baby can make everything alright u make everything alright

Jag tror inte du anar hur mycket jag saknar dig, jag tror ingen anar hur mycket jag saknar dig, jag trodde aldrig jag kunde sakna någon såhär mycket. ditt leende och ditt skratt gjorde mig alltid glad, att bara få vara med dig gjorde min dag så mycket bättre.

saknar att skratta med dig, och saknar att se dig skratta. jag kände sån trygghet när jag var med dig, och jag kände att jag ville vara din vän föralltid. kommer ihåg en gång hos mia, när du såg på mig att jag var nära på att gråta, du tog ut mig i trapphuset, jag grät och du tröstade mig. du gjorde mig glad på några sekunder. du anar inte hur glad jag är över att få lärt känna dig, du har verkligen satt spår i mitt hjärta, jag kommer alltid minnas dig oavsett vad.

kommer ihåg när du och jag gick runt i gamla stan för att hitta ett cafe vi skulle sitta på, emelie ahlem & maria var hemma hos maria medans. vi gick runt där i typ en halvtimma haha, tillslut så satte vi oss på cafe kronan. vi älskade att vara där, vi gick alltid dit. kommer ihåg när vi blev utslängda där ifrån för att du smakade av mattias öl, och emelie tog av kaffet vi alltid trott vart gratis. när vi gick därifrån sa jag till dig ''undra vad dom hade sagt om dom visste vad du och jag gjorde på toaletten'' sen satte vi oss på bryggan och du och jag hade det verkligen roligt den dagen. vi sprang runt och skrek och den där killen filmade oss haha remember?

önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, önskar jag hade kramat om dig oftare för jag önskar så jävla mycket att jag kunde göra det just nu. jag saknar dig mer & mer för varge dag som går, jag har varit utan dig i snart 3 månader, det är rekord, rekord på tid & rekord på saknad & rekord på sorg.

att säga hejdå till sin bästavän, till vännen som jag visste att jag kunde prata med, till hon som alltid kunde göra mig så glad var så jävla jobbigt. kommer ihåg att jag stog där, med ögonen fylld av tårar. jag sprang och kramade dig, vi grät tillsammans & jag ville aldrig släppa taget. men jag var tvungen, jag ville inte släppa taget om dig jag ville bara stå kvar där och krama dig så att du stannade kvar hos mig. det var så jävla jobbigt att behöva släppa taget för att du skulle åka.

snart ses vi, jag kan inte sluta längta, och jag kan inte sluta sakna dig. glöm aldrig bort hur mycket jag älskar dig.
emma ♥ kerstin. så kommer det alltid vara


Gulligt gulligt

för några dagar sen när jag var rastlös & inte kunde sitta still så sprang jag runt vid min spegel som vanligt, jag kollar snabt över spegeln och ser att det står någonting där. jag trodde det var mamma, men det var det inte, det var mia. glad vart jag

Dag 1 – 10 Fakta om mig

1. jag är väldigt rädd för bråk, och jag gråter alltså när jag bråkar. är alltså en ''känslig fitta'' eller hur var det? (hah)
2. Jag gillar tjejer mer än killar, jag har tyckt om två killar i mitt liv. om man bortser från de
t så har jag bara gillat tjejer. slutsats: jag faller inte för killar så lätt.

3. bara om jag ser en bild på en råtta får jag rysningar. folk håller på och gnäller om hur rädda dom är för spindlar medans jag skriker och nästan gråter om jag ser en råtta springandes.

4. jag hatar när folk kollar mina bilder i min kamera, inte för att jag tagit några privata porrbilder som folk verkar tro när jag slänger mig över dom när dom kollar, jag hatar det bara. en gång skrek jag & matilda på varandra när hon ville se mina bilder, rättaresagt hon skrek som en idiot på mig hah!

5. Jag har alltid lyssnat på lugn musik eller rock, kommer ihåg i 5:an när alla hade sin fjortisdunk på mobilerna medans jag hade typ last resort & die motherfucker die och en massa lugna låtar som tex samson hette en utav dom, min pappa lyssnar ungefär på samma musik som mig, så de är väl han som smittat mig, och även min lillebror, sen gick något snett med min storebror eftersom han lyssnar på hardstyle

6. När jag tappar känslorna för någon så kan jag äckla mig på den, haha låter kanske lite elakt. men när jag slutade vara kär i min första kärlek så kunde jag rysa av tanken på honom. jag har vart äcklad av alla mina ex förutom en kille, vet inte varför jag inte äcklat mig på honom

7. jag får lätt ångest, mia har märkt det väldigt mycket tror jag, efter alla gånger jag låtit lite arg mot henne, eller kanske betett mig lite egoistiskt, eller skämtat på fel sätt så har jag kanske sagt förlåt tre gånger efter.

8. Jag är eller kanske nu mera var väldigt envis, framförallt mot mina föräldrar. kommer ihåg när jag skulle lära mig cykla, jag vägrade gå hem förns jag lärt mig cykla.

9. jag började röka när jag var 12 år, inte okej. men så går det när man är en liten snorunge som plockar fimpar med sina kompisar för att man tycker det är så kul med nikotinkick, och sedan köper massa paket för att få dom där nikotinkickarna, tillslut så försvann dom & då behövde man cigg ist.

10. jag är kort, jag är väldigt kort. folk brukar säga att dom trodde jag var längre, men nej jag är dvärg på typ 159 cm.

-

Dag 1 – 10 Fakta om mig
Dag 2 – Någonting jag hatar att prata om
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Någon jag vil träffa just nu
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – En låt som får mig att gråta.
Dag 7 – Typ av killar jag faller för.
Dag 8 – En dag jag minns
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Innehållet i min väska.
Dag 16 – Vad jag åt idag.
Dag 17 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 18 – Min favorit film.
Dag 19 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 20 – Mitt favoritprogram – och varför.


Rörd

Betty kom fram till mig i skolan i tisdags rätt oförberädd med ett paket. i paketet låg en parfym jag tjatat & tjatat om sen nästan 5 år tillbaka. snacka om att jag blev rörd, visste knapt vad jag skulle säga.
tack världens finaste Betlhem Zewdie!


Don't you wanna know me? Be a friend of mine?

lite bilder från tiden då jag inte bloggat.

en tjej vid namn mia innan paranormal activity 2

så här ser jag ut när jag säger ''men mia har du köpt fel godis?''

Jordens finaste Ahlem Nawel Chaibi



You’re something to see.

Min hårförlängning är kort & skitful. jag kom på igår att jag hade ju kvar massa brunt löshår eftersom man använder ju inte allt. så imorgon ska det färgas så slipper jag detta korta fula äckliga slitna löshår.

Paranormal activity 2

Har någon av er sett paranormal activity 2? jag och mia såg den för några veckor sen. jag blev besviken som fan kan jag säga haha! helt ärligt så var den bara bra i slutet.

när vi såg den första filmen så satt jag och höll i ahlems hår för att jag vart så ''spänd'' men den här filmen, gud den var inte läskig överhuvudtaget. den var bara spännande den sista kvarten, och hade ett väldigt bra slut. men annars så var det knapt någonting som hände i filmen. det enda som hände på nätterna var typ att de rörde sig lite i poolen.

när mamman i filmen blir dragen ner för trappan så trodde jag att jag skulle dö av skratt, hon skrek knapt någonting. as dåligt skådespel. 1:an var tusen gånger bättre!

I've said it once, I've said it twice, I've said it a thousand fucking times

Jag ångrar mig, idag börjar jag blogga igen & den här gången ska jag sluta med mina tråkiga pauser som jag tar. jag har haft bloggtorka helt enkelt, inte kommit på någonting att skriva om pga att jag knapt inte haft någonting att skriva om.

men nu är jag tillbaka igen.


It all makes sense when i look into here eye's

Tillbaka

ska snart kanske iväg till stan med mia för att köpa töjningar. trött på dom jag har nu.


-

slutar aldrig sakna er.


Varge gång du möter min blick så vet jag vem jag är

bloggade inte igår, jag somnade framför datorn för jag inte sovit någonting på natten. idag åkte jag hem till mia med ahlem vi gjorde typ, ingenting. jaja

lite bilder från igår.
min humor i skolan var så konstig för jag var så trött.





My sweet Marie

Godmorgon. jag har vart uppe hela natten, har inte kunnat sova, inte särskilt bra men gud vad jag kommer sova skönt ikväll hah! har duschat & jag har fixat mig klart. just nu sitter jag och lyssnar på musik, en perfekt start på dagen (haha)

såhär ser jag ut.








If I don't fall apart, will the memories stay clear? So you had to go, and I had to remain here

Det var en kväll i semptember, en kväll som jag aldrig kan sluta sakna & sluta skratta åt.





















I wish you thought I was the reason you are in the world I wish my smile was your favourite kind of smile I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

Nu ska jag bada klockan halv 1 på natten. vi hörs!

We will always have the chance We can do this one more time Hell yeah, I remember aurora.

Har spritt ut varenda liten tanke som behövdes på balkongen med en cigg. illa emma illa. kommer ihåg när edd sa att min balkong var liten när hon själv har sån där fransk balong.
jag kan inte sluta deppa och dö av tanken på att imorgon börjar helvetet igen.

Ängskolan.

jahap. imorgon var det dags ingen att återvända till en skola man gått i sen 6:års efter ett jullov som varat i evigheter känns det som.

imorgon är det dags att längta till helgen & imorgon var det dags att igen längta till nästa lov, längta till en extra ledighet man får den 21 mars då man åker och träffar sina kära igen och längta till sommarlovet.

såhär kan en dag i ängskolan se ut, rast bakom gula huset.


<3

Klicka här om ni vill höra mina absoluta favorit låtar med kärlek i sina handlingar.

I can feel her hand in mine as I sit alone tonight

Kom nyss hem från att ha sett matilda lida. hah, gud vad ont det såg ut att göra. killen.. eller gubben använde nål också, matilda lät när hon gjorde det. han verkade rätt stressad för han gjorde det snabt som fan.

matilda: gör det ont?
piercaren: vad sa du? jesus skägg?
så trögg han in den samtidigt han sa så haha!

matilda iväntan på hennes mamma.

(man ser inte så bra) men där hade hon piercat sig. ser ni vad röd hennes näsa är hah!

Were we still holding hands when you began to see us from another point of view?

Nu är födelsedagsbarn 2 hemma hos oss, matilda haha! vi ska väl snart dra här ifrån och gå till råsundavägen och pierca matildas näsa!

min 10 åriga lillebror har skaffat facebook och vill att jag ska hjälpa honom, söt haha.

såhär ser jag ut idag!






15:06

Godmorgon typ.. jag vaknade ganska nydligen, så går det om man lägger sig sent. mamma fyller år idag, så henne har man pussat på hah! ska även träffa matilda senare och hänga med när hon piercar näsan. ska bli roligt att se haha..

Emelie var nyss inne på msn, dom hade vart inne på msn hela natten eftersom dom typ skulle till skolan och sova hemma sen nån sån skit. tydligen hade dom skämt ut sig. men hon har inte berättat hur ännu, hah ska få höra sen.
ni får se hur jag ser ut idag lite senare.
matilda & jag påväg till spanien. fan vad kul vi hade den veckan.


My answer was so are you

Just nu.
högtalare inkopplade klockan tjugo i fyra på natten med världens lägsta volym som mamma valt ut, och en skön säng.

varför gud ser min vägg alltid barnsligt lila ut på min kamera?
jävla blixt.

Bilder ni inte sett.

Bara för att jag tänker tillbaka i tiden här har ni bilder ni inte sett från roliga dagar ur emelies och kerstins kamera. var berädda på att en del bilder är hemska.

Kerstin dagen vi blev utslängda från cafét. hah fan vad kul vi hade det sen, & den dagen var jag så kissnödig som jag bara vart en gång tidigare i mitt liv (haha)

Jag på norsborg tåget, den dagen satt jag, matilda, mia, kerstin, ahlem & emelie i kerstin och emelies källare och skratta & skrek så mycket att jag vart hes i flera dagar efter det.

Haha emelie samma dag som bilden på kerstin

Halloween haha!




Jag och ahlem samma dag som bilderna på kerstin och emelie. fräsha vi är.

Jag hemma hos emelie och kerstin i kerstins rum någongång av alla gånger. haha

Två bilder från när vi åkte båt hah.

den här bilden har ni säkert sett.

I been sleepin for 60- days and Nobody better pinch me Bitch I swear I’ll go crazy

Jag fick ju några ramar nu i julklapp eftersom jag tjatat så mycket om att jag vill rama in bilder. har ju redan två bilder i ramar redan, en på mig och emelie och en på matilda och mig.

kunde inte skriva ut fler eftersom jag ville skriva ut bilder som var från datorn men jag skrev ut från kameran.. men nu snart så ska jag skriva ut fler bilder. har bestämt mig nu vad jag ska skriva ut.


dessa bilder blir det nog. om inte blir det andra fast med samma personer.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Tjoho! som ni ser så har världens bästaste jessica knieling fixat lite med min blogg. (eftersom min förra design var ett bevis på hur desperat man kan vara över en design) så jag är överdrivet nöjd så tack så mycket jessica!

Klockan är 00:50. vilket innerbär att det är den 10de januari, både mamma och matilda fyller år idag. grattis mamma som fyller 42, och grattis matilda som blir 16.
matilda har fått reda på att hon ska få pierca näsan idag (klockan e över tolv remember) så jag ska följa med som stöd hah!

tycker synd om de personer som börjar skolan idag, själv börjar man på tisdag woho!

för tio minuter sen. osminkad, oplattat hår inte särskilt snyggt.


Take a sad song and make it better

Läser ni amirs blogg? gaybloggen. han skrev nåt om någon ''pepparkaks-milkshake''
och om hur gott det tydligen var. haha när jag hade feber hade jag jävligt tråkigt (tro mig väldigt tråkigt) och gjorde sån bara för vi råkade ha glass och pepparkakor hemma på samma gång för en gångs skull. trooooooo mig pröva de gud vad gott det var.


(glaset och själva drickan passar som fan ihop)


I cant see you You're unwatchable Like a motha fuckin broken t.v. If you could turn it on you'd probably see me

Har inte bloggat pga att jag har haft hög feber & sovit hela dagarna förutom igår.
nu är jag iallafall tillbaka. mamma har städat mitt rum haha woho. sitter och lyssnar på musik i mina högtalare jag fick i julklapp. har äntligen fixat spotify igen thank god.

skolan börjar på tisdag. bara tanken på det får mig vilja kräkas.

mamma köpte dehär i julklapp till mig. såna där kort man ska byta varge dag. typiskt henne hah.
men såhär står de iallafall på kortet idag.
intressant som fan.

Laughing with my eyes closed Yellin' Bret cig me.

åkte till stan och träffade mikka & ahlem. vi hängde där ett tag sen drog vi till liljeholmen och gick till typ blommensberg(?) för att träffa deras kompisar som hette frank och andreas hah.
sen var vi i liljeholmen och gjorde ingenting överhuvudtaget typ. kom hem för nån timma sen och nu sitter jag och lyssnar på musik!



T mills

bättre än alla sånadär cpn som sjunger en massa skit i usa.


Slide to my room

Haloj. vaknade för några timmar sen så har gjort annat än att blogga. ska träffa fina ahlem & MIKKA som jag inte träffat sen dagen innan emelie och kerstin flytta. de ska bli kul.




<3

saknar att somna till att du håller mig på magen och pratar om ointressanta saker och sen väcker mig för att du vill prata klart. saknar att skojtjaffsa med dig, och att de tillslut blir seriöst. 21 mars kan inte sluta längta. jag älskar dig.


We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night Nothin’ new is sweeter than with you

Just nu.
sitter i min säng med en gammal bästavän (tröjan jag har på bilden var jag kär i en blond tid)


Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar Var det dig jag såg, har jag äntligen lyckats glömma?

träffade en glad mia idag i stan. vi drack chai latte och pratade om en massa. trevlans. nu är jag hemma och hitils så har jag inte gjort mer än att sitta vid datorn och bada.


I’ll follow you into the park, through the jungle, through the dark Girl, I’ve never loved one like you

jag har fixat klart mig & väntar nu på att mia ska typ smsa och säga nåt..? hah. har tagit lite mupp bilder med min webb sålänge för så roligt har jag!



Well, hot & heavy, pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ There ain’t nothin’ please me more than you

Haloj. förlåt för dålig blogg, men de blir bättring på det nu!
väntar på mia, hon är på gymmet med sin pappa, sen drar vi till stan. min comviq har gått ut(!) så jag har lite adhd sådär menmen.

jag har världens sömnproblem nu. jag kan inte låta bli att sitta vid datorn hela nätterna. skolan börjar också om typ en vecka.. hur ska jag klara de buhu.

just nu!

While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you and I never told you ‘til just now

klockan är tjugo över två, jag kommer sitta här ett antal timmar till. kommer aldrig lyckas sova.

jag har märkt nu att uttrycket ''jag saknar & älskar dig så de gör ont'' faktiskt kan va sant. för nu gör det ont på riktigt.


Holy roly, me, oh my, you’re the apple of my eye

jag har vänt på dygnet. somnade klockan nio imorse för jag prata med kerstin och emelie,  och vakna klockan halv 8 typ idag. inte bra..
vet inte vad jag ska göra idag. nåt tråkigt kanske.


2011

2011.. de känns väl helt okej om man försöker glömma att 2010 aldrig kommer tillbaka. kommer sakna de året, men får väl göra 2011 till de bästa. känns tungt att emelie och kerstin inte e med iår. jaja.

hade ett väldigt lyckat nyår iallafall! var hos lucas med massa folk.




ahlem hade klackar, ogge e lång och jag e kort.





DRIV SOM FAN HAHA





RSS 2.0